Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 64 040
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Много пропуски и недоглеждане има в сериала. Снощи много внимателно гледах Буковска дали има корем, но не можах да разбера. Много широка беше блузата.
Добрева се държи много инфантилно, не ми се мисли като разбере, че Банков не я харесва какво ще направи.

# 31
  • Варна
Благодаря за новата тема Flowers Bouquet
Снощи не можах да го гледам но явно не е Било нещо забележително и хубаво най накрая.. Сега ще си го пусна

# 32
Последните няколко епизода ми харесаха.Банков и Огнянова са ми много сладки заедно.
Дали Наталия най-после ще разбере за случката между Калин и Романова?
Чудя се какво са намислили за Мазов и Хинова, дано да не е свързано с бебето.Те са светъл лъч в момента.
За робота Да Винчи, който Стилянова искат да купи болницата за да оперира Захариев не знам дали сценаристите са наясно, че са много скъпи и в БГ има два и те са в МУ-Плевен.Дори да го закупят трябва да си сертифициран за да оперираш с него.

# 33
  • София
Сценаристите са над нещата, чули са от някъде за такъв робот и го вкарват в сценария.
Дано Наталия разбере за "аферата", чакам с нетърпение.

# 34
Дано Наталия разбере за "аферата", чакам с нетърпение.
И аз се надявам на това,достатъчно го разтягаха.Но имайки предвид сценаристите никога не се знае.
Относно дишащия мъртвец,случвало се и в Холивудски продукции Laughing .Затова не се впечатлявам от тези неща,разбирам защо са дразнещи все пак. Simple Smile

# 35
  • София
Последните няколко епизода ми харесаха.Банков и Огнянова са ми много сладки заедно.
Дали Наталия най-после ще разбере за случката между Калин и Романова?
Чудя се какво са намислили за Мазов и Хинова, дано да не е свързано с бебето.Те са светъл лъч в момента.
За робота Да Винчи, който Стилянова искат да купи болницата за да оперира Захариев не знам дали сценаристите са наясно, че са много скъпи и в БГ има два и те са в МУ-Плевен.Дори да го закупят трябва да си сертифициран за да оперираш с него.

Къде ги търсиш ти сценаристите, те не знаят къде, къде по елементарни неща.  Laughing

# 36
Понеже другите сезони ги гледах от дъжд на вятър, може ли да ми припомни някой защо се разделиха Калин и Наталия?

# 37
Понеже другите сезони ги гледах от дъжд на вятър, може ли да ми припомни някой защо се разделиха Калин и Наталия?

Те се разделиха в този сезон, а Защо...това май и те не са много сигурни. Официално, защото Наталия се депресира, че и се случват лоши неща и за да не загуби любовта си с Калин предпочете да го зареже...ДА...Логика!
Неофициално...защото сценаристите искаха да измислят драма и я изсмукаха от пръстите.

# 38

E винаги имам надежда,че ще внимават за подобни неща Smiley

# 39
Благодаря, Malko_Slance, аз и този сезон го започнах с 1-2 серии по-късно.
Дали ще ги има в новаплей, че да ги гледам?

# 40
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Благодаря, Malko_Slance, аз и този сезон го започнах с 1-2 серии по-късно.
Дали ще ги има в новаплей, че да ги гледам?
В нова плей има всички сезони. Епизода от деня го качват там към 22.30-23.00 ч.

# 41
Да, аз последен епизод съм гледала, но не знаех дали и стари се пазят.

# 42
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Да, аз последен епизод съм гледала, но не знаех дали и стари се пазят.

До един! Simple Smile
https://play.nova.bg/programi/otkradnat-zhivot

# 43
  • Другата България
Ще ви чета доколкото мога, че не мога да гледам редовно.
Благодаря за темата. bouquet

# 44
Това с дишащия мъртвец си беше фал отвсякъде и то в толкова близък план, направо ни го навряха в очите.
Много ми харесват Банков и Огнянова като двойка, а и не само.

Общи условия

Активация на акаунт