Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 65 021
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Ами аз нямам спомен Банков да се е държал особено с Добрева, особено в компанията на Огнянова. Изключвам подпирането, което явно някои го тълкуват много по-обстоятелствено, отколкото е.
Та, самата Огнянова няма как да знае дали той подклажда огъня, че и да го предупреждава нещо си.
Навярно знаете, че болните фантазии на някого могат да бъдат отключени от съвсем невинен жест или усмивка.

# 121
  • до една звездичка
Ами аз нямам спомен Банков да се е държал особено с Добрева, особено в компанията на Огнянова. Изключвам подпирането, което явно някои го тълкуват много по-обстоятелствено, отколкото е.
Та, самата Огнянова няма как да знае дали той подклажда огъня, че и да го предупреждава нещо си.
Навярно знаете, че болните фантазии на някого могат да бъдат отключени от съвсем невинен жест или усмивка.

Точно така. Освен това, самата тя до вчера беше "с неизяснен статут" спрямо него, камо ли да тръгне да му раздава съвети и предупреждения с кого как да се държи!

# 122
Мисля си,че ако Огнянова каже нещо на Банков или Добрева и двамата ще го изтълкуват,че ревнува.Тя самата не е наясно какво точно има между нея и Банков.

# 123
  • Другата България
Никой не казва, че се е държал особено с Добрева в компанията на Огнянова.
Подпирането /прегръдката/ самата Добрева го тълкува по нейния си начин, както и последвалите жестове от Банков - каза ѝ, че няма нужда от грим, гледал я, хванал я за ръката по време на операцията...нормални неща за Банков, но много значещи за Добрева. И всички тези неща тя ги споделя с Огнянова, която пък вече по някакъв начин е близка с Банков. И поне според мен можеше да му подхвърли нещо по въпроса, за да знае и Банков за мислите на Вяра.
Това са си мои разсъждения, разбира се.
Мисля си,че ако Огнянова каже нещо на Банков или Добрева и двамата ще го изтълкуват,че ревнува.Тя самата не е наясно какво точно има между нея и Банков.
А може и това да е причината, да. Ще видим. Peace

# 124
Огнянова можеше да вметне на Вяра, че Банков си има човек до себе си. Дали ще каже, че ги е видяла или пък е чула нещо, все тая. По - добре от това да мълчи като дърво и да гледа сеира на Вяра.

# 125
  • София
Не се притеснявайте, Виолета ще оправи нещата, всички ще ги нареди кой с кого.

# 126
А Вяра ако имаше малко под перуката си, щеше да се замисли защо  спешната бе заключена и само те двамата вътре. Не че точно тогава се случи нещо, но пак е повод да помисли.

# 127
  • Другата България
..... и да гледа сеира на Вяра.
Много се ...промени образа на Вяра, да, затова и може би така разсъждавам. Може да е умишлено, не знам, но дано не е Банков причината да тръгне да си реже вените, каквито предположения имаше по-напред.

# 128
Страстната целувка между Юлиан Вергов и Диана Димитрова беше най- хубавата сцена от началото на филма изобщо. Уникално, разтърсващо и въздействащо изпълнение.

# 129
  • София
Не знам дали гледахте трейлъра на новия български филм "Възвишение". Участват и Вергов и Алексиев младши, който без брада изглежда много по-добре. Вергов с тези мустаци ми е много смешен Simple Smile трейлър

# 130
А Вяра ако имаше малко под перуката си, щеше да се замисли защо  спешната бе заключена и само те двамата вътре. Не че точно тогава се случи нещо, но пак е повод да помисли.

Е нали Огнянова веднага скалъпи, че са говорили за Вяра и затова се били заключил, за да не ги чуе никой.

# 131
  • София
Точно! Не е въпросът дали тя е единствената или някакви такива, а защо така я заблуждава въобще. Да си беше излязла и да си замине накъдето отива. Тя направо си й подклажда интереса и за мен има принос за увлечениета на Добрева. Която очевидно е лабилна и малко й трябва. Какво й се обяснява - за теб говорихме, че се и заключихме.... Но в тази болница явно всеки се чувства длъжен да се обясни 😁 А и как Виолета после ще плете интриги Simple Smile

# 132
Ами какво трябваше да каже на Вяра? Че са заключени двамата, защото е превързвала доцента или че са лекували несъществуващ пациент? Поне това, макар и малко глупаво и недомислено, звучеше правдоподобно.

# 133
Моето мнение за Огнянова се различава от повечето тук. За мен актрисата играе много дървено, няма никакво чувство и интонация в гласа й при играта в сцените. Целувката снощи им се получи само заради Вергов според мен. Доказателство за това, че да му се наложи да целуне и дърво пак ще го изиграе добре.
Добрева е супер инфантилна и за мен поведението й е нелогично.

# 134
И аз не съм й фенка на Огнянова. Не ме грабна от началото и сега сцените с Банков не ме трогват.
Чудех се и аз защо точно това измисли да излъже Добрева. Можеше изобщо да не дава обяснения,а тя направо си й даде надежди и наля масло в огъня.

Общи условия

Активация на акаунт