Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 65 038
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ооооооо на фона на цялата серия, тази патица Наталия ще ме умори..... Има ли гадост, която не се е случила на някой в сериала??? Имат още няколко серии сигурно да я вкарат и нея.

# 151
Тотална тъпня!!!

# 152
  • Пловдив
Идиоти!Кой мозък го съчини това?!?На кому беше нужно...?
Мазови имам предвид...

# 153
Май наистина ще уморят Хинова! 😲😔

# 154
Бойкот на тъпите сценаристи . За повече да си пуснат Михаела Филева май беше. Бг дебилите плюем на Ефтим, жена му и последният да затвори вратата. Дано кримисериалът им е по гледаем ... Банкимун и Огнянова рул'з, за да върви отчаяния живот по калъп. Наталка освен халката, не си ли остави и ключа?! Музиката е като от стар уорс, но не мога да кажа кой епизод, Развод ми дай и повече не ме мъчи, само да не забравиш чистачките да ми върнеш Innocent: Поне Добрева ще се събуди некст епизод и без др. дре ...

# 155
Ма направо да ги изпотрепят наред и да закриват болницата. Много съм разочарована Sad

# 156
Тъкмо да ви напиша да взимате пример от Наталия когато мъжете ви изневеряват а тя да реши да се развежда.

Моньо е много верен в тая серия.

# 157
Евала на сценаристите... продължавайте да сговнясвате всичко хубаво в сериала!!!
е големи мислители са! Една щастлива двойка не оставиха в тоя сериал, на всички им сговнят живота! Истински ми се прирева за Лорчето!

# 158
  • София
В интерес на истината епизодът бе доста силен емоционално, щом успя да ме просълзи, което се случва доста рядко. Simple Smile
Това бе един от най-тежките епизоди изобщо от самото начало. Добра игра, добри диалози и много тъга. Много. Не е за хора с по-слаби нерви, особено бременни и пр.
Не мога да разбера обаче защо екипът, който прави това шоу толкова много го влече черното, тъмното, гадното. Докога???
Както и да е.
Мазови не искам да ги коментирам, защото ще пуцам яко.  Close Задължително Хинова трябва да оцелее и след врене да си осиновят някое детенце и така. Това е. Всякакво друго развитие ще е уникална идиотщина.
Наталия много добре се справи и стоеше идеално до последната сцена в която осра всичко. Но все пак добре изиграно.
Вилито също добре. Стилянова тоже.
И разбира се Банков, когато си изповяда жестоката драма пред Огнянова изби рибата. Изключително силен момент.

# 159
  • Разпиляна във въображението
Ще започнат да се обвиняват, че не са останали в болницата. Трябваше да останат, ама не - в София.

# 160
Коя актриса игра вчера жената на Банков, когато даваха спомена му с детето?

# 161
  • София
Ще започнат да се обвиняват, че не са останали в болницата. Трябваше да останат, ама не - в София.

мдам, дано само Хинова не нарочи съпругът си, че той е виновен и ако не бяха тръгнали за Гърция това нямаше да се случи. Това ще е началото на края. Дано се разминем с това, ама дали??? хм

# 162
  • Разпиляна във въображението
Предполагам, че нейната бременност се води рискова. Къде са тръгнали? Къде?!

# 163
Банков като разказваше историята си, спомена ли и жена си?
Аз така и не разбрах тя как е починала.

# 164
  • Пловдив
Не,не спомена...

Общи условия

Активация на акаунт