Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 65 108
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Актьорите нямат вина за слабия сценарий.  Peace Аз тях ги харесвам повечето, може би и затова все още гледам сериала.  Peace Но

# 241
  • Там,където се събуждам щастлива.
Към критикуващите сценария: Вие какво очаквате в един сценарий, за да го сложите в графата “хубав”? Давайте примери свързани с този сериал!

# 242
Е няма как да ни радва сценарий с вечни нещастия без почти нищо хубаво да им се случва на тези герои. Дори и да е драма все пак не е филм на ужасите и очакваме да видим и нормални човешки радости и страсти. Изглежда се усъвършенстваха в гадостите и вече не са в състояние да пишат за друго. Вяра и Наталия да ги правят каквото искат, но това с Хинова е вече извратено. На кого е нужно да гледа точно това.

# 243
В тази тема още от началото плюем сценаристите , просто защото сценариите на цялата дружинка са МНОГО тъпи и нелогични.
Тъкмо нещо леко задобрее и хоп -поредният "специалист" пак го окепазил...
Доколкото знам има място ,където валят само суперлативи . Стойте си там и не се затормозявайте в тази тема

Последна редакция: сб, 11 ное 2017, 07:40 от Ели-фен

# 244
Към тези, които критикуват критикуващите и предлагат те да измислят сценарий - аз смятам, че тук не веднъж са предлагани различни сюжетни линии и случки, доста добре формулирани и обосновани, за разлика от тези на професионалните сценаристи. 

# 245
Чак пък да е извратено това с Хинова, тъжно е,но за съжаление много жени минават по този трънлив път. Не знам във вторник какво са намислили, но имам някакви предположение, че ще се стигне до тотална хистеректомия.

Наистина последните серии са само тъга, тъга и пак тъга. Надявам се да започнат да оправят нещата. 

# 246
  • There I was on a July morning
Към критикуващите сценария: Вие какво очаквате в един сценарий, за да го сложите в графата “хубав”? Давайте примери свързани с този сериал!
В сериала има и добри епизоди, както и актьори, затова го следя все още.   bouquet
На мен най-много ми харесаха сюжетните линии и сериите, в които се засягаха социални теми. Продажбата на бебета, осиновяването на бебето с увреждания, женитбата на Калин с умиращата пациентка, приемното майчинство на сестра Жекова и други, със сигурност пропускам нещо.
Давам си сметка, че в реалния живот не всичко е цветя и рози, аз самата се сблъсквам с куп проблеми. Но като се замисля - за около година-две в този филм се разпаднаха няколко двойки и то за нищо, а в действителността има дългогодишни връзки, които съумяват да останат заедно и при по-трудни изпитания.  Peace

# 247
Биг найт, кажи Йоана бременна ли е?

# 248
tim*, картонени фигури имаше в трейлъра за 4-ти сезон. В този трейлър, Мазов държеше бебе в ръцете, а Хинова е от картон.
И аз предполагам, че Банков и Огнянова ще ги разделят, а той ще си тръгне от болницата.
Скубиду, благодаря ти за линка, не бях гледала трейлъра. Много зловещо ми се стори и с тази музика. А на Хинова фигурата падна на земята...какво ли ще се случи.
И аз съм от недоволните от сценария, някак си преживявам всичко това, което се случва, въпреки, че е филм, вълнувам се...иска ми се да има по-щастливи моменти за героите.

# 249
Някой може ли да припомни как Хинова загуби първото бебе?

# 250
Беше извънматочна бременност и премахната едната тръба, а другата се оказа запушена. 

# 251
  • Русе
Снощи си пуснах серията по Нова плей, понеже в четвъртък я изпуснах. Много кофти за Хинова. И на мен от промото ми се струва,че ще отстранят матката..Стилянова се въртя по таван, изпадна в кома сума време и пак роди жив и здрав Пешко. А Хинова след лека катастрофа изгуби бебето. Дали пък няма да обвини Мазов? Тя нямаше желание да пътува. А как е починала жената на Банков? Нали само детето се е возило с него на мотора? Дано скоро да се случи нещо хубаво с героите. Между другото, Огнянова ми прилича в очите на Бергюзар Корел (актриса от единствения турски сериал, който съм гледала). И последно- преди старта на сезона четох, че Йоана ще прави нов опит ин витро. Може да е успешен.

# 252
Чак пък да е извратено това с Хинова, тъжно е,но за съжаление много жени минават по този трънлив път. Не знам във вторник какво са намислили, но имам някакви предположение, че ще се стигне до тотална  хистеректомия
Заради елементарен аборт хистеректомия??? Глупости, чак толкова развинтена фантазия е невъзможна. А и интригата приключва хахах

# 253
Не приключва, а тепърва ще започва - ще търсят сурогатна майка. Затова имаше и такъв случай по-назад в сериала, било е намек от гениалните сценаристи. Simple Smile

# 254
От промото и аз останах с впечатление, че е имало усложнения и хистеректомия....

Общи условия

Активация на акаунт