Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 65 153
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
БигСитиНайтс, не давай неадекватни сравнения, моля. Много добре знаем каква е причината за незатворените сюжетни линии и другите слабости на сериала - слаби сценаристи, които не развиват никак добре нито историите, нито героите.

# 301
  • София
Предполагам, че четат само фейсбук. Така им изнася. Там друго освен суперлативи няма. Я някой напише нещо критично на секундата е оплют.

# 302
  • Разпиляна във въображението
Хайде да сравним сравними неща - Анатомията на Грей и Откраднат живот или другите медицински сериали - Отдаденост /на прима виста/.

Спомням си разминаване - детското отделение като слънце, което се нуждаеше от покрив за 200 000 лв., а то после се оказа на първия етаж /или нещо подобно/. И много други разминавания. Писала съм и преди - трябва им бяла голяма дъска да си пишат основните неща, защото явно не помнят  Whistling

Мазов засегна въпрос, който също е важен и социално значим - осиновяването. Няма да е зле, вместо да ни се говорят за нерегламентирани неща, да споменат и този проблем.

# 303
Е, ще има още един сезон, закъде сте се разбързали, Miriel?
Шегуваш се.

# 304
  • Варна
Big City кажи им тогава да започнат и тук да четът, не само във фБ.. От тук Могат да си набавят нужните им идеи... Joy

# 305
  • София
и то безплатно.... Whistling

# 306
  • София
Е, ще има още един сезон, закъде сте се разбързали, Miriel?
Шегуваш се.

Toва, че ще има следващ сезон звучи като заплаха Joy

# 307
  • Разпиляна във въображението
Време е болницата да пострада. Не може така леко да й се разминат толкова сезони.

# 308
  • София
Абе мен ме съмнява да не четат тук, защото сме попадали на доста съмнителни "поправки", след споделени тук мнения. Защото във ФБ няма мнения, има възхищение.

# 309
еее, представяте ли си, утре или там когато има епизод, дават другото- "осиновеното"  дете на Калин, той е някъде с него, защото не е прекъснал контактите, Наталия ги вижда и размисля за развода, извинява се на Романова за грубото си поведение и почва да се лекува...бих се извинила публично Simple Smile и дори бих пуснала хвалебствен коментар във фейса.
Но ако случайно сценаристите се присетят за въпросното дете, с което Калин се сдоби в една от силните сцени в отминал сезон, то по-вероятно ще го докарат умиращо в болницата и ще им умре в ръцете, в стил племенника на сестра Жекова, семейството на Владов и т.н. . Направо се чудя Коко как изкара толкова дълго....

# 310
  • Варна
Така си е.. Съгласна съм
Само да те поправя племенникът беше на сестра Ненева Hug

# 311
А, да, Ненева, настина. Тя ми е любимка, как можах да я объркам. Много е готина, добро попадение за ролята според мен и внася доста достоверност.

# 312
  • София
Аааа, и Коко не е застрахован. Наталия може да го убие, че я светна за мачкането на чаршафите - тъкмо се беше успокоила и той й сложи нов таралеж в гащите  Laughing

# 313
Е в Анатомията и там бая народ изтрепаха, умориха, сгазиха и опожариха. Не като Шонда да не сече с голямата секира. Но да, поне има последователност и затварят линиите.

# 314
Ами, Наталия, "способните" доктори от Свети Кирил могат да го довършат съвсем лесно Simple Smile Ей на, забравихме и починалата родилка в следствие не лекарска грешка( пак племенница на Жениту- ей, ама ако си роднина в тази болница, направо си пътник!), и бая друг народ, който мина и замина и докторите хич не се и сещат, че и за шефчета на отделения се бутат. Е, в това отношение напълно достоверно са представили нещата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт