Пазаруване от Aliexpress.com 53

• 96 006
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Здравей! Номерата са два:
6730421074 и 8766782874
И двата номера не ми приличат на waybill на dhl. Колко е срока на доставка?

Здравей, пише и на двете между 9 и 18 януари.
Поздрави

# 226
  • Ямбол
Desitka1989  Като ти даде опция за диспут ,ще отвориш.

# 227
Срока, не очаквана дата на доставка. Пише нещо то рода на Full refund if not received in xx days. И отваряй диспута в последния възможен момент.

# 228
Срока, не очаквана дата на доставка. Пише нещо то рода на Full refund if not received in xx days. И отваряй диспута в последния възможен момент.

Да, така и правя!
Днес най накрая отговориха с извинение и ми пратиха DHL номера за проследяване. Сега вече ще чакам да видя, какво ще пристигне до тук!
Някой има ли представа ако пристигне различна покупка, как се процедира? Има ли шанс за възстановяване на парите?
Поздрави

# 229
  • Варна
Момичета, помогнете ми. Не се оправям с този сайт и това си е. Досега имам само една/все още неполучена/ поръчка за 29 цента:-))
Искам да купя ултразвукова шпатула LW-006. Излизат няколко ама не мога да преценя от кой продавач да купя. Някой с малко време може ли да погледне и да ми препоръча търговец?

# 230
Здравейте отново,момичета! Да ви кажа какво е развитието на сагата ми с наглото китайче и банковата ми сметка. Възстанових я, банката е Уникредит и съм много доволна. Днес повдигнах диспут и чакам развитие. Надявам се да ми възстановят сумата.

# 231
Момичета, помогнете ми. Не се оправям с този сайт и това си е. Досега имам само една/все още неполучена/ поръчка за 29 цента:-))
Искам да купя ултразвукова шпатула LW-006. Излизат няколко ама не мога да преценя от кой продавач да купя. Някой с малко време може ли да погледне и да ми препоръча търговец?
https://www.aliexpress.com/item/LW-006-Portable-Facial-Skin-clea … /32754851123.html
Кажи му да декларира пратката с ниска стойност(под $16).

# 232
  • Варна
ЧревоУгодник, благодаря ти! bouquet

# 233
Здравейте!
Поръчвала съм до сега 3,4пъти, но наскоро поръчах едно яке(към 30$)  и днес като погледнах до къде е стигнало ми изписа - Departed country of origin.
Преведох си го, но какво ще рече , че е птклонена страната на произход?🤔

# 234
Не е "отклонена", а напусната, т.е. излязло е от страната и пътува.

# 235
  • Бургас
Здравейте. Този месец очаквам да пристигнат много пратки, но за съжаление през целия ден няма никой вкъщи. Български пощи ще ме известят ли по някакъв начин ако са идвали и е нямало никой да получи пратката? Понеже всеки ден си мисля, че идват да ми доставят поръчката, а пък няма кой да я получи и накрая няма да я видя.

# 236
Когато получавам колет от пощата, обикновено ми оставят бележка. Последният път едни обеци направо бяха пуснати в кутията - сега чакам още едни и ме е страх, че и с тях ще стане така. Предпочитам да отида да си ги взема.

# 237
  • София
Здравейте. Този месец очаквам да пристигнат много пратки, но за съжаление през целия ден няма никой вкъщи. Български пощи ще ме известят ли по някакъв начин ако са идвали и е нямало никой да получи пратката? Понеже всеки ден си мисля, че идват да ми доставят поръчката, а пък няма кой да я получи и накрая няма да я видя.

Може ли да попитам от кога са ви пратките?

# 238
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте,искам да помоля,ако някой е поръчвал телефон ,да ми препоръчате продавач.Благодаря предварително

# 239
Здравейте,искам да помоля,ако някой е поръчвал телефон ,да ми препоръчате продавач.Благодаря предварително

Аз поръчах оттук

https://goldway.aliexpress.com/store/311331?spm=a2g0s.9042311.0.0.3L1lNg

Общи условия

Активация на акаунт