СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 8

• 103 122
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София
На 12 юни ми беше овулацията. Днес правих уринен тест експрес (28ми ден от цикъла), беше отрицателен. Рано ли е да пускам кръвен? Има ли шанс за положителна стойност или да чакам още няколко дни?

# 556
  • Варна
3 върнаха, хванаха се 2. В 7 г.с. Едното спря да се развива.
И аз го бях отписала, ама.....
Е, тогава е възможно, първо се хващат и трите, ЧХГ расте бързо, после две отпадат, това влияе на общото ЧХГ, може първо да спадне или да се покачи бавно и после пак да почне да расте по учебник. При върнат само един ембрион няма такава опция обаче.

# 557
На 12 юни ми беше овулацията. Днес правих уринен тест експрес (28ми ден от цикъла), беше отрицателен. Рано ли е да пускам кръвен? Има ли шанс за положителна стойност или да чакам още няколко дни?

18 дни след овулацията, всеки тест ще отчете. Кръвният отчита бременност 10-11 дни след О, а уринните - 12-14 дни след О.

# 558
  • София
Мерси. Явно и този месец не е станало. Нищо, следващия път. Сега ще си чакам цикъла.

# 559
  • София
3 върнаха, хванаха се 2. В 7 г.с. Едното спря да се развива.
И аз го бях отписала, ама.....
Е, тогава е възможно, първо се хващат и трите, ЧХГ расте бързо, после две отпадат, това влияе на общото ЧХГ, може първо да спадне или да се покачи бавно и после пак да почне да расте по учебник. При върнат само един ембрион няма такава опция обаче.
Не са отпаднали 2. Развиваха се до 7 седмица и двете. А от третото нямаше и помен. А дори и отпаднало 1 пак няма как ЧХГ да стои на едно място.

6 месеца преди това имах бременност с близнаци. ЧХГ растеше като по учебник, обаче и на двете им спряха сърчицата в 8+ седмица

# 560
  • Варна
В какъв смисъл не е имало и помен от третото? В началото няма как да има помен от него, отпаднало е преди да е било възможно да се види на ехограф, но е секретирало ЧХГ достатъчно, за да се повишат нивата. Това, че може ЧХГ да е перфектно, а да не се получат нещата никога не съм го оспорвала, така си е. Но ми се струва абсолютно невъзможно да има един единствен ембрион, чхг да нараства толкова бавно и всичко да е ОК.

# 561
  • София
2 развиващи се ембриона бяха
В медицината не винаги 2+2=4

# 562
Засега е бавно покачването. Консултирай се с лекаря си дали да не пуснеш още един кръвен.
Благодаря за отговора happy_mommy. Да, ще пусна още един в понеделник. Чудя се обаче по скоро за извънматочна или за биохимична бременност говорят тези резултати? Ужасно ми е притеснено.
Моите резултати след ин витрото мин.година горе-долу бяха същите и се оказа биохимична бременност.Според мен при всеки е индивидуално,но за да е всичко наред на всеки 48 часа стойността на ЧХГ трябва да се удвоява!

# 563
  • Варна
Нали казваш, че са ти върнали три или аз нещо не разбирам? КАк може да си сигурна, че третият не се е развивал известно време, след като преди 10 дни закъснение на практика ехограф не може да го засече? Да, в медицината не винаги 2+2=4, но в случая даваш напразни надежди според мен.

# 564
  • София
Върнати са 3, 2 се хванаха.
Няма как ако са били 3 и едното е спряло да се розвива, ЧХГ да дръпне толкова на зад за толкова кратко време

# 565
  • Варна
Е, сама казваш, че в медицината 2+2 не винаги прави 4, а иначе "няма как" Grinning
Не може да знаеш със сигурност кое се е хванало, колко се е развивало и т.н. , след като са били върнати три. Може да предполагаш, но не можеш да знаеш. В случая е върнато едно и няма или-или. Аз лично не съм чела за случай с върнат един ембрион, лошо покачване и хубава развръзка. Докато случаи като твоя съм срещала. Приключвам по темата, казах каквото мисля.

Последна редакция: сб, 30 юни 2018, 19:13 от Месечинка виторога

# 566
  • Sofia
Е, сама казваш, че в медицината 2+2 не винаги прави 4, а иначе "няма как" Grinning
Не може да знаеш със сигурност кое се е хванало, колко се е развивало и т.н. , след като са били върнати три. Може да предполагаш, но не можеш да знаеш. В случая е върнато едно и няма или-или. Аз лично не съм чела за случай с върнат един ембрион, лошо покачване и хубава развръзка. Докато случаи като твоя съм срещала. Приключвам по темата, казах каквото мисля.
съгласна съм с всичко казано.

# 567
здравейти мили дами
Да се включа и аз във темичката след 6 год борба сумати перипети достигнахме до пол.резултат на 2 5дневни бластоцистчета върнати зет.
на 8 ми ден от трансфер чхг-52.36
на 10 ден -129 Mu/mi
на 12 ден -395.90 mu/mi
днес на 14 ден -1373.00mu/mi
За 2 дни близо 1000 единици е качило това излиза че на 1.1 ден се удвоява имаме още 3 дни до прегледа.Успех на всички момичета.

# 568
здравейти мили дами
Да се включа и аз във темичката след 6 год борба сумати перипети достигнахме до пол.резултат на 2 5дневни бластоцистчета върнати зет.
на 8 ми ден от трансфер чхг-52.36
на 10 ден -129 Mu/mi
на 12 ден -395.90 mu/mi
днес на 14 ден -1373.00mu/mi
За 2 дни близо 1000 единици е качило това излиза че на 1.1 ден се удвоява имаме още 3 дни до прегледа.Успех на всички момичета.
Най-вероятно и двете са се хванали Simple Smile

# 569
Лелеле ти сериозно ли?
А дано но аз се съмнявам.
Ще разберем на 4.07
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт