СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 8

• 103 123
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Супер е ЧХГ-то. Успех днес и спри вече с кръвните, защото става по-лошо, като се вторачваш в изследванията. Лека бременност!

# 541
  • София
Супер е ЧХГ-то , но ми се струва малко рано за преглед. Поне доктора ще ти потвърди , че стойноста расте добре.На самия преглед едвали ще може да се види нещо  на този етап.

# 542
Ми ние вече се чухме , и на нея й хареса чхг-то. Ще видим довечера на прегледа и мен ме съмнява да се види, но ме вика и изпълнявам каквото ми каже хихи. Стискайте палци да се развие както трябва. Аз още немога да осъзная какво се случва и ме е страх да се зарадвам. Дай боже да изкарам до термин ☺☺☺

# 543
  • София
С много странни интервали си правила тестовете, изследването се прави два пъти през 48 часа за да даде търсената информация.

Иначе хормонът расте добре и според мен може почти сигурно да се изключи извънматочна бременност. Честито! Към края на другата седмица може и да видите плоден сак.

# 544
Здравейте, момичета! Чета ви отскоро, а днес реших и да пиша. От цялата ми процедура това с меренето на ЧХГ ми се струва най-тежко Sad
Първия ми инвитро опит мина през трансфер на 5 дневен ембрион с "отлично качество", последван от 3 "бледи черти" на 9, 12 и 14 ден след трансфера. ЧХГ на 14 ден - 96,8 и 113 на 16 ден. Как ви се струват тези резултати? Побърква ме цялата тази неопределеност. Sad

# 545
Засега е бавно покачването. Консултирай се с лекаря си дали да не пуснеш още един кръвен.

# 546
Засега е бавно покачването. Консултирай се с лекаря си дали да не пуснеш още един кръвен.
Благодаря за отговора happy_mommy. Да, ще пусна още един в понеделник. Чудя се обаче по скоро за извънматочна или за биохимична бременност говорят тези резултати? Ужасно ми е притеснено.

# 547
  • Варна
Честно казано не ми звучи ок този резултат, покачването е минимално... Предполагам лекарят ти ще ти каже да пуснеш още един тест, да се види спада ли или продължава да се покачва, макар и бавно.

# 548
Благодаря за отговора happy_mommy. Да, ще пусна още един в понеделник. Чудя се обаче по скоро за извънматочна или за биохимична бременност говорят тези резултати? Ужасно ми е притеснено.

Със сигурност много скоро трябва да те погледнат, защото бавното покачване наистина може да означава извънматочна бременност. Разбира се, тук не сме лекари, така че твоят лекар ще ти каже какво може да е и как да процедираш.

# 549
Разбира се, че лекаря ще каже. Разбрахме се за ново чхг в понеделник и надявам се повече яснота. Чакането и лутащите мисли ме побъркват. Благодаря ви за мненията!

# 550
  • София
Да припомня как бях отписала моя опит с резултати
8 ден - 84
10ден - 94
А сега лежи до мен, рита и се сме

# 551
  • тук-там
Ранните тестове крият подобни въпроси. Не случайно повечето клиники преписват тест на 14-ти ден от трансфера. Още повече, че обикновено се ползва ЧХГ препарат при репродукцията, който също внася допълнителни заблуждения. Но и аз мисля, че съфорумката има добри шансове! Късмет!

Последна редакция: сб, 30 юни 2018, 11:29 от mtz

# 552
  • Варна
Да припомня как бях отписала моя опит с резултати
8 ден - 84
10ден - 94
А сега лежи до мен, рита и се сме
Само един ембрион ли ти бяха върнали? Звучи ми невероятно чак, ако е бил един.

# 553
  • София
3 върнаха, хванаха се 2. В 7 г.с. Едното спря да се развива.
И аз го бях отписала, ама.....

# 554
И аз мисля,че е най-добре да се изчаква с кръвния до 14-15ти ден,за да няма заблуди.Дано всичко е наред при теб.❤
А относно покачването на ЧХГ-не винаги е критерии,моето се покачваше перфектно като по учебник - а се оказа извънматочна,установена в край на 2ри  г. месец.

Общи условия

Активация на акаунт