СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 8

• 101 927
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, много ми е притеснено ! Утре съм при друг лекар ! Първия път  бях във Fihealth, базата е много добра и апаратурата , изглеждаше надежда. Нищо не се видя , освен някакво разрехавяване.  В момента закъснението на цикала ми е 10 дни , последния  дойде на 23 май . Продължителността на цикъла ми е 36 дни .. Последния си беше абсолютно нормален и с нищо не ме притисни , затова сега съм в шок  ..

# 601
Момичета, много ми е притеснено ! Утре съм при друг лекар ! Първия път  бях във Fihealth, базата е много добра и апаратурата , изглеждаше надежда. Нищо не се видя , освен някакво разрехавяване.  В момента закъснението на цикала ми е 10 дни , последния  дойде на 23 май . Продължителността на цикъла ми е 36 дни .. Последния си беше абсолютно нормален и с нищо не ме притисни , затова сега съм в шок  ..
10 дни закъснение и резултат приблизително 40 000 ? Но нека мами ,които са имали подобен резултат да кажат.

# 602
Притеснявам се да не е извънматочна бременност ... ама да съм 7 - ма седмица и да се развива плодът без да чувствам нищо .... Смисъл чувствам си се както попринцип , нямам кървене  или нещо такова ... не  знам какво да мисля , до утре ще се побъркам ?
Възможно ли е да са грешни резултатите или не знам ?

# 603
Притеснявам се да не е извънматочна бременност ... ама да съм 7 - ма седмица и да се развива плодът без да чувствам нищо .... Смисъл чувствам си се както попринцип , нямам кървене  или нещо такова ... не  знам какво да мисля , до утре ще се побъркам ?
Възможно ли е да са грешни резултатите или не знам ?
Не е извънматочна поне резултата говори за това .Но на мен ми се вижда ужасно висок за такъв срок закъснение.

# 604
  • Варна
Ами 36 дни цикъл + 10 дни закъснение = 46 дни, това е 7-ма седмица. Според таблицата резултатът си е в норма. Зависи и кога е била овулацията, де. Кога е пускан този тест? Извънматочна на тоя етап ми звучи абсурдно, с това ЧХГ и това закъснение щеше да има симптоми.

# 605
  • София
Много голяма стойност на чхг за 10 дни закъснение.
Ако наистина не се вижда нищо, може да става дума за т.н. моларна бременност. Отиди да те прегледат в някоя АГ болница/отделение, а не в медицински център, дано да не са догледали предния път.

# 606
Много голяма стойност на чхг за 10 дни закъснение.
Ако наистина не се вижда нищо, може да става дума за т.н. моларна бременност. Отиди да те прегледат в някоя АГ болница/отделение, а не в медицински център, дано да не са догледали предния път.
Не исках да го казвам ,но дано не е това .Утре ще разберете.

# 607
Още повече се притесних.  Прочетох за съжаление и много лоши отзиви от лаборатории Бодимед , става дума за сгрешени резултати . Надявам се по - малкото зло и един сгрешен резултат . Sad Иначе ми звучи мн страшно ?

# 608
  • Варна
Сега се върнах да прочета предишните ти постове и да посмятам. Казваш, че единственият контакт е на 5 юни. Оттогава има 4 седмици и 2 дни, ако приемем, че тогава е била О, значи сега би следвало да си в 7-ма г.с.... Но защо преди седмица не се е видяло нищо не знам. Моларна бременност дали би се видяла в 5-6 г.с.?

# 609
  • София
Някой да ти е слагал инжекция ЧХГ?
И на мен ми се вижда висока стойността - трябва да се вижда и да има пулс, ако всичко е наред.
Отиди да те видят на хубав апарат. Най-добре някъде където правят и ФМ.
В държавните болници положението може да е зле откъм техника.

# 610
Не . Направо не знам , хиляди мисли ми минават през ума Sad
На 27 юни си направих първия тест за бременност  и беше положителен  , после след ден повторих и втория също беше положителен.  След още 3 дни си записах час за преглед . Толкова нищо не се видя ,че лекарката чак ме гледаше скептично и не искаше да повярва ,че има шанс за бременност . Каза ми след 2 седмици да дойда пак , било прекалено рано.  Мен нещо ме гложди обаче , направих си още 2 теста и двата положителни . А днес сутринта ми взеха кръв и сега това са резултатите . Многоо съм озадачена. Преди тази последна менструация и това закъснение , въобще не съм имала предишни подозрения.  Цикълът ми си идваше редовно и си беше нормален Sad Нещо не ми се връзва 😯😯😯

# 611
Не . Направо не знам , хиляди мисли ми минават през ума Sad
На 27 юни си направих първия тест за бременност  и беше положителен  , после след ден повторих и втория също беше положителен.  След още 3 дни си записах час за преглед . Толкова нищо не се видя ,че лекарката чак ме гледаше скептично и не искаше да повярва ,че има шанс за бременност . Каза ми след 2 седмици да дойда пак , било прекалено рано.  Мен нещо ме гложди обаче , направих си още 2 теста и двата положителни . А днес сутринта ми взеха кръв и сега това са резултатите . Многоо съм озадачена. Преди тази последна менструация и това закъснение , въобще не съм имала предишни подозрения.  Цикълът ми си идваше редовно и си беше нормален Sad Нещо не ми се връзва 😯😯😯

Да няма грешка в резултатът на лабораторията?
Защо не се обадите да го проверят отново?

Според мен е техническа грешка при нанасянето на резултатът ,иначе нямам друго логично обяснение при такова високо ЧХГ нищо да не се визуализира.

# 612
  • София
Според мен няма никакъв смисъл от изследване на ЧХГ след като мине 1000, тоест след първата седмица. Над 1000 трябва да се вижда плоден сак в матката - обикновено към 5-6 седмица. Към 6-7 седмица трябва да има пулс.
В настояата ситуация просто трябва да се отиде на добър ехограф.  Ако не се види плоден сак в матката, трябва да се види нещо в тръбите.

# 613
Утре съм на лекар  ! Дано стане ясно какво е , за да мога да взема мерки ! Бременността не е желана и не е планирана . Не започнах процедура по - рано , защото чаках да се види поне нещо в матката , а не така просто на основата на няколко положителни теста да предприемем мерки . Обаче днес този пожителен кръвен тест и то с такива стойности направо ме шашна ! Току що звънях в Бодимед , но информацие могат да ми дадат чак утре . Някоя от вас случайно да е имала опит със сгрешен резултат ?

# 614
  • София
Пускала съм доста пъти изследвания в Бодимед и резултатите ми са били верни.

Общи условия

Активация на акаунт