SUPERNATURAL: Империята на кайсиите

• 56 205
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Мисля, че е същата, този и аз не съм го догледала, Елора пък хептем няма да ще да го почва. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Всичко е готово у дома и сядам с ММ да гледам нашите, има да наваксва 2 епизода, обещала съм да си трая, че той не обича да знае какво следва.

# 181
  • Gotham City
Честита Коледа момичета, пожелавам ви много здраве и късмет, както и много кайсии и мандарини!  bouquet

В туитър някаква мърла започнала кампания срещу Миша, защото била завела малката си дъщеря на конвенция (така ли е на български?) пък Миша бил сексуален насилник, защото си правел такива снимки
Скрит текст:
I can no longer stay silent about @mishacollins Recently I took my very young daughter to her 1st @creationent #convention She not only loves #misha but calls herself a #destiel How does a parent explain this to their child?  🤦‍♀️ #metoo #sexualpredator #sexualharrassment
Пък реално, тези конвенции не са място за деца и не виждам защо участващите в тях трябва да се съобразяяват с дъщеря и?! Сега се била чудела как да обяснява на детето си какво значели тези снимки. По фенските групи на Supernatural във Фейса са започнали инициативи да се репортва акаунта и

# 182
Честита Коледа, скъпи мои.Hug
Определено не е място за деца, всякакви луди има.

# 183
Честита Коледа девойки, обичам ви  Hug

Много ясно, че сериал с онази няма да гледам  Flutter

А тая мърла луда ли е? Тя за Майкъл Джексън не е ли чувала какви ги е вършел на концертите  Joy

# 184
Сама си е виновна, подобни мероприятия не са за деца.

И аз ви обичам, обичам и момчетата.

# 185
  • Buffyworld
Честита Коледа на всички !  Hug Hug Hug

И аз ви обичам и момчетата ни обичам ! Всички ВИ обичам !!! Бъдете живи и здрави ! И да не ми закачат Миша ! ЕЕЕ, то пък човек не може и шоу да си направи на спокойствие .  #2gunfire

# 186
Честита Коледа и весело посрещане на Новата година Hug ! Да си пожелаем хубави епизоди до края на този сезон и още по-хубаво начало на следващия наесен (почти сигурна съм, че ще има).

И аз ви обичам всичките Heart !!! Хубаво ми е винаги тук с вас.

# 187
  • София
Ахахах...Харлийн, от теб виждам, тая е луда...какво ли ще каже за това  Joy

Весела Коледа на всички, много късмет, здраве и щастливи мигове и много прекрасни епизоди догодина Simple Smile

# 188
  • Вестерос
Весели празници и от мен.
Жена му беше, да, докторката дето се задяваше с Аларик, с Фийби са гаджета отдавна, отиват си.
Джо ли, близначката на ?

Честито Рождество, момичета! По едно сбъднато желание ви пожелавам и среща със Сам или Дийн или Кастиел Grinning Може и по двама хаха

любов за всички, много сте ми на сърце, въпреки че поспрях да пиша Hug Heart Eyes

# 189
Не, Мередит мисля, че се казваше, дето лекуваше хората с вампирска кръв.

# 190
Не ми е ясно защо някой би завел детето си на конвенция. Те са си забавление за възрастни, със съответния език, закачки и т.н. Чела съм слухове за палаво поведение на някои участници, например актьорите, изиграли Бени и онзи дребния военен, който преследваше Дийн в десети сезон.
Аз почти съм се отказала вече от конвенция на Supernatural, загубих интерес, ама на SoA бих отишла ...

# 191
  • # супернатурална #
Весели празници, момичета прекрасни!

# 192
Скрит текст:
Не ми е ясно защо някой би завел детето си на конвенция. Те са си забавление за възрастни, със съответния език, закачки и т.н. Чела съм слухове за палаво поведение на някои участници, например актьорите, изиграли Бени и онзи дребния военен, който преследваше Дийн в десети сезон.
Аз почти съм се отказала вече от конвенция на Supernatural, загубих интерес,
ама на SoA бих отишла ...

Ти направо ще си счупиш краката от бягане към конвенция на SoA  Mr. Green

# 193
Да!
И като стигна имам два варианта: да се изпльоскам пред сцената, ама не знам кой ще дойде да ми помага, така че ще е по-добре да поприпадна на снимките с Него. Ах!

Клипче от Джен, не му схванах идеята много-много:

# 194
  • Вестерос
Снощи сънувах нашите хора Grinning
Скрит текст:
Дийн и още един като Боби мязаше, ама по-стар , нисък и с очила заминаха нанякъде и оставиха Сам да ме пази. Говорехме си, пиехме бири и гледам по едно време ръцете му доста сухи изгледаха. И му викам да му дам крем да се намаже. Grinning Намазах му ръцете бааавввннноооо Grinning Grinning И той ми каза, че дано Дийн не го види , че си слага крем , че ще му се подиграва Grinning

Общи условия

Активация на акаунт