SUPERNATURAL: Империята на кайсиите

• 56 207
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Тиф Joy

Весели празници, Гале. Hug

Импалка, ако тича, ти не знам какво ще правиш, всъщност знам, ще летиш към конвeнцията на TWD.

# 196
Ще тичам я. От тичането ще се оформят бедрата за да има Джефри какво да пипа с кеф  Joy

Много постен сън Тифче  Laughing

# 197
Да се надяваме да няма деца на мероприятието.....Joy

# 198
Родителите си носят отговорността.  Flutter

Това да не е конвенция на Пинко розовата пантера.  hahaha

# 199
JoyJoyJoyJoy

Ще кажа само, че искам да присъствам, не ме интересува как и защо, трябва да съм там....Joy

# 200
Много постен сън Тифче  Laughing
И моите с Котьо все постни излизат. В смисъл много са хубави, ама няма какво да разкажа ...

# 201
И моите са такива, на Елорка сънищата са много яки, то не са зомбита, вампири, бегане по баира....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 202
Все ужаси с екшън елементи Joy .
Аз си помня няколко от мноого отдавна, повечето са позитивни, за хубави неща. Напоследък сънувам само разни объркани тъпотии, сигурно защото ми е нанагорно на работа... И малко Котьо за разтуха Stuck Out Tongue Winking Eye . Поне не ми носи папки вече Joy Joy !

# 203
Той друго да ти носи....Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз сънувам последните дни само котката и все някакви екшъни.Joy

# 204
Топиии Heart ! Какво прави любимият ми пухчо?

# 205
Мани, ужас, разглезен е на N-та степен от баща си, само се инати и ходи по нервичките на майка си, ще взема да го заплаша с Краули и Адските хрътки. Joy
Ей го:
Скрит текст:
Онзи ден седнах да гледам няколко епизода с ММ, че имаше да наваксва и той не спря да ни тормози, сядаше на лаптопа и не мърдаше, свалиш ли го от "трона" му ореваваше света, мъжът ми е виновен, че всичко му позволява и дума не дава да се каже за котката.Joy

# 206
  • Вестерос
Ще тичам я. От тичането ще се оформят бедрата за да има Джефри какво да пипа с кеф  Joy

Много постен сън Тифче  Laughing
За теб.. аз така бавно мажех ръцете на Сам, докато се гледахме в очите Grinning

оле какъв сладък Топиииии

# 207
Трябваше целия да го мажеш.

Още ме яд на оня сън, когато Джефри беше гол и не успях да му се метна  Laughing

# 208
  • Вестерос
то от ръцете се почва Grinning

# 209
Топиии! Обичам го тоз котак!

Хубавите мъжки ръце са ми фетиш, така че едно мазане с крем, както аз си го представям, може да е почти равносилно на онова другото Stuck Out Tongue Winking Eye .

Общи условия

Активация на акаунт