Математически турнири - 47

• 115 616
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • София
"Организаторите от Тайланд предлагат на участниците настаняване в хотел, както и цялостна организация по време на престоя в Тайланд - екскурзии, трансфери от летището и обратно, както и до мястото на провеждането на състезанието."
"Участниците във финала на TIMO 2018 се придружават от свой родител."
Това за сметка на участника и родителя ли става - като разходи? Какво точно означава предлагат настаняване в хотел и цялостна организация?

# 301
"Организаторите от Тайланд предлагат на участниците настаняване в хотел, както и цялостна организация по време на престоя в Тайланд - екскурзии, трансфери от летището и обратно, както и до мястото на провеждането на състезанието."
Това за сметка на участника и родителя ли става - като разходи? Какво точно означава предлагат настаняване в хотел и цялостна организация?

Аз го разбирам, че са го организирали и родителите трябва само да платят, без да се ангажират с организацията. Не ми се вярва да поемат разходите на всички участници.

# 302

Аз го разбирам, че са го организирали и родителите трябва само да платят, без да се ангажират с организацията. Не ми се вярва да поемат разходите на всички участници.
и аз мисля, че е само организация от тяхна страна и родителите плащат. Затова и много често се търсят спонсори за такива олимпиади.

# 303
Мерси за полезната информация.

# 304
  • София
Да попитам за КМС само на място ли може да се запише детето или има някакъв вариант по тел и плащане по банков път? Благодаря
Има вариант и по банков път и после пращате платежното по мейл с нужната информация за детето. Съобщението го видях на сайта на 119то: http://www.119sou.com/sites/default/files/%D0%92%D0%90%D0%96%D0% … %D0%A1%202017.pdf
но май важи и за другите у-ща в София, понеже ми върнаха въпрос къде ще се яви детето.

# 305
  • София

и аз мисля, че е само организация от тяхна страна и родителите плащат. Затова и много често се търсят спонсори за такива олимпиади.
Въпросът е, че не винаги организацията и мероприятията са готини. И може да дадеш хиляди левове (около 4000-5000лв) за 2ма души за 4 дни с идеята да съчетаеш състезанието с докосване до един друг свят, а всъщност второто да не се получи така, както си го очаквал.

# 306
Има ли мами с дечица които утре ще бъдат на състезанието "Иван Салабашев" в 125 СУ? При записването ми казаха, че ще качат информация на сайта им кое дете в коя стая ще бъде и в колко часа да сме там, но още никаква информация няма и незнам утре в колко часа да съм в училището 😩

# 307
Сигурно днес ще пуснат разпределение тук http://iztok-smb.com/.
А състезанието е от 10. Ние ходим около 15 мин. по-рано обикновено, но не знам сега има ли нещо по-специално. Около училището става голямо задръстване, така че имай предвид и време за паркиране.

На СМТ закъсняхме 2 минути и нашето училище беше заключило всички входове.

# 308
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
неприятно впечатление ми прави това, че в 125 пускат и децата закъснели с половин час Sad
знам, че не са виновни децата, но може би наистина трябва да се заключи училището и който дошъл навреме - дошъл, който не - да си прави сметките по-добре следващия път.

# 309
Сигурно днес ще пуснат разпределение тук http://iztok-smb.com/.
А състезанието е от 10. Ние ходим около 15 мин. по-рано обикновено, но не знам сега има ли нещо по-специално. Около училището става голямо задръстване, така че имай предвид и време за паркиране.

На СМТ закъсняхме 2 минути и нашето училище беше заключило всички входове.
на мен ми казаха дори 30 мин.по рано, но ако няма днес качени списъци трябва и по рано за да се открием в списъка и в коя стая сме.😥

# 310
Състезанието започва в 10, но преди това, освен настаняване по стаите, квесторите обясняват кое, как и къде да се попълва, раздават бланки, децата си пишат имената, училището и т.н.
15 мин. преди 10 часа ги искат настанени в стаите...

# 311
на мен ми казаха дори 30 мин.по рано, но ако няма днес качени списъци трябва и по рано за да се открием в списъка и в коя стая сме.
Възможно е. Детето ми не е записано в 125то и не знам какво са казвали сега.

# 312
  • София
разпределението за салабашев утре в 125то вече е качено на http://iztok-smb.com/

# 313
А, кога излизат обикновено резултатите от Салабашев в 125-то?

# 314
  • София-Младост
Здравейте, търся решенията на задачите за 4 глас от НОМ 2014...нещо третата задача ме затрудни.

Общи условия

Активация на акаунт