Математически турнири - 47

• 115 504
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Още ли ги няма резултатите от Салабашев?? Това 125-то все на опашката.....

# 541
  • Варна
За Варна също все още няма резултати от ИС. Днес дори не мога да вляза в сайта на МГ. Надявах се, че е защото качват информация, но явно не е това.

# 542
  • Sofiq
125 не е единственото, което се бави с качването на резултати от ИС. 107 също не е публикувало, а сигурно има и други училища. Варна пък миналата година качиха чак на 17.12. Бургас също не са качили резултати. До 24.12 има време.

# 543
Някои училища изобщо не качват резултати... Чакаме си нац. класиране при всяко състезание...

# 544
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Извинявам се, ако е дискутирано, не намирам търсачката Sad
Колко по-рано трябва да се яви детето за КМС в 125-то?
Може ли да си носи листи за чернова?
Пускат ли родители да ги качат до стаите?
Телефоните събират ли ги?
Благодаря

обикновено пишат децата да са там най-малко 15 минути преди състезанието.
може (за мен даже трябва) да носи листове, аз давам и молив и малък триъгълник.
казват, че не пускат родители, но съм виждала да влизат.
не събират телефони, но е добре да изключите звука за да не пречите на другите и на своето дете.
Simple Smile успех утре

# 545
125 не е единственото, което се бави с качването на резултати от ИС. 107 също не е публикувало, а сигурно има и други училища. Варна пък миналата година качиха чак на 17.12. Бургас също не са качили резултати. До 24.12 има време.

http://pmgbs.com/?p=5957
това не са ли резултати от Бургас? Или аз бъркам нещо  Thinking

# 546
Здравейте, влизам само да пожелая успех на всички утре!!!!

# 547
Кое.училище.публикуваше най-бързо тестовете? Моята хубостница приключи за час, въпреки инструкциите, но все пак е напредък спрямо 15-те минути м.г. в първи клас.

# 548
А за Салабашев някой има ли информация за 125-то?

# 549
  • София
На моята второкласничка в 119то са й прибрали и черновата. Така ли беше и предишни години? Не помня вече - баткото отдавна спря да ходи на КМС и ВМС... Отговорите са ги писали на самия лист със задачите, не е имало бланка. Та сега не знаем нито условията, нито отговорите... и като знам и резултатите как публикуват.. Ако не беше за пустия рейтинг за мат.школа, щях да й го спестя това състезание.

# 550
  • София, Манастирски ливади
Във 2 СУ на второкласниците изобщо не са им дали да ползват чернови, решавали са задачите на задната страна на листа.

# 551
  • Sofia
Втори клас от 125-то- излезе с чернова, на която почти нищо няма и преписани отговорите на задачите.Ако някой реши да ги сравним- да пише на лични.

# 552
  • София
Здравейте, ето ги нашите отговори за 2 клас: 1в, 2в, 3г, 4в, 5г-10, 6б, 7б, 8г-34, 9а, на 10 не му се разбира:) Но не знам какви са задачите, за да видя дали това са правилните отговори.

# 553
  • Sofia
Само четири отговора ни съвпадат с вашите Simple Smile))

# 554
  • София
ужас:))  Не знам кой крив кой прав:)) Ще поживеем, ще видим. Ние се явявахме в 125 и беше някакъв кошмар. Първо докато стигнем до там, после излизането. Децата са малки геройчета.

Общи условия

Активация на акаунт