Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 57 717
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Аз ще проверя и при нас как са, но ако все пак някой е пускал ще ми е любопитно какви са цените.

# 331
Момичета някоя да е правила инвитро на естествен цикъл в Селена малко информация може ли

# 332
  • София
Кокоска при запитване от моя страна в манипулационна ми казаха за изследвания за Б12, Д и фолиева цена 67 лв. (по спомен) общо за трите. На 31 октомври имах насрочена хистероскопия и при приемането, като ми вземаха кръв за задължителните и необходимите преди нея изследвания, помолих момичетата да ми включат и тях и да имат това предвид като ми вземат кръв. Идеята ми беше с едно боцкане да мина, че са ми проблемни вените. Казаха, че няма проблем. Взеха ми кръв, казаха ми и конкретна цена за всеки от трите витамина и попитаха дали със сигурност искам изследванията. Потвърдих. Оказа се, че не могат да ми направят това за фолиевата. Не разбрах защо - ще се праща нещо или нещо не може (в тази ситуация много не им се задълбочих в обясненията и индивидуалните цени не запомних, признавам си). После като ме изписваха си поисках на регистратура да ми разпечатат резултатите и платих около 40-45 лв. допълнително към цената на хистероскопията. Точна цена ще ти кажат или на регистратура или в манипулационна. Ако те устройва и решиш да си ги направиш никой няма да ти направи проблем, че искаш такива изследвания. А ако д-р Минев ти назначи и други, можеш да минеш само с едно боцкане.
Crowned хубаво е, че вече си си в къщи. Наистина ще трябва лежане. Колкото до редукцията, мисля, че ще ви предстои трудно решение. Не мога да говоря от опит, но от всичките ми наблюдения на нашия любим д-р Ставрев той е изключително предпазлив по отношение на рисковете и винаги се стреми да ги избегне или поне да ги ограничи.

# 333
Mapiap благодаря Flowers Tulip

# 334
Искра, успешен трансфер  baby_neutral
Хубав и ползотворен ден на всички bouquet

# 335
Iskra92 мислим те,стискаме палци днес всичко да е наред! Аз си чакам пред манипулационната в Селената вече от час,но се сетих,че днес е твоят ден и ти пожелавам усоех!🍀🍀🍀

# 336
Iskra92 успешен трансфер! Пожелавам ти след 9 месеца да гушкаш пухкавия резултат от днешния трансфер !🍀

# 337
Успех и от мен! Rusalia, ти беше в понеделник, нали? Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover Не остана ...

Клео, при теб какво стана? Дойде ли МЦ? Прибра ли се? Много се вълнувам и за теб! Flowers Four Leaf Clover

# 338
Цитат на: Blisss link=topic=1004345.msg358830
[b
Клео[/b], при теб какво стана? Дойде ли МЦ? Прибра ли се? Много се вълнувам и за теб! Flowers Four Leaf Clover
Blisss  благодаря ти , че ме мислиш! Другата седмица чакам МЦ и веднага излитам за България, за да успеем с трансфера преди Коледните празници! Много се вълнувам, броя дните , чудя се всичко ли ще е наред, ще има ли най-после трансфер.... харесва ми твоята идея за групово тортоядене 😂 Може наистина да се запознаем лично и да организираме такова през декември! Аз не живея от 14 години в България и нямам много контакти в Пловдив , така че ще се радвам да се запозная с всеки от форума , който е в града и има желание за запознанство ! ❤

# 339
Bliss да в понеделник се надявам горещо да е "моят ден". Благодаря ти, че се сети Hug Не остана и ми е супер развълнувано. А като знам след това чакането и за теста колко е протяжно... Но това да е 😊
Клео, стискам палци всичко да мине ,както го искаш! Напълно те разбирам,защото и аз се върнах от Германия за моята процедура 2015 ,а така ни се стекоха обстоятелствата,че сега сме си тук всички в бг и щастливи 😄
Усмихнат петък,момичета!

# 340
Здравейте момичета днес ми мина трансфера сложиха ми 2 и 2 ми седят замръзени...благодаря Ви много за вниманието прегръщат ви всички😊😊😊
Russaliq  стискам палци още от сега за понеделник тогава ще е твоят ден 😙

# 341
Iskra, успех Simple Smile почивай си и пази снежинките:hugs:
Аз да ви се похваля, днес видяхме малката нарастваща точица, пожелавам ви на всички от сърце. Как сте вие момичета?

# 342
NeviR_88  честито! Нека малката точица да продължава да расте през следващите 9 месеца! 🍀❤

# 343
Бравоооо, момичета 🤗
Всичко да се развива нормално до термин 🍀

# 344
Искра пожелавам ти след 12 дни да се похвалиш с тлъсто чхг.
rusalia стискам палци понеделник да е твоят ден и после да се похвалиш с положителен резултат.
Невир пожелавам ти лека и безпроблемна бременост до края.
Блис, Теди, crowned,  Жанче как сте?
Аз вчера бях на изследване за кръвната захар, не че имах някакви оплаквания. Всичко е наред.
Прегръдки и целувки на всички.

Общи условия

Активация на акаунт