Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 57 720
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Ливе Лове ....дано чул те господ...
Невир стискам палци
Милена Шапкова благодаря
😙😙😙..
Като съм легнала сега и си мисля....предните ми трансфери от внушение ли беше ,какво беше и аз нз.но се чувствах по-различно..тежест долу  от първия ден , днес нищо не чувствам...все симптоми ще си търся сега за да ми минават дните по-бързо😂така че Блисче ти си по- прясна да ми кажеш от кога започнаха твоите 😁ти как сиии,как се чувстваш ,апетитчето  дойде ли...ох и да ви питам...по 3 цигари ,ако пуша на ден нищо няма да стане нали...казаха ми рязко да не ги спирам а аз пуших по 1или 2 кутий на ден...

Последна редакция: сб, 25 ное 2017, 00:41 от Iskra92

# 346
Добро утро и успешни трансфери на всички.
Аз бих искала да ви попитам, момичета колко ви беше естрадиолаи LH по време на стимулация? Моят на 6-ти ден беше LH- 0.83 и E- 678. Това Lh не е ли малко ниско? И днес ми биха Cetrotide , на 7-ми ден. Моля ви, споделете, колко ви беше LH по време на стимулация?
Благодаря

# 347
Деси, преди всичко не трябва да забравяш, че всеки случай е строго индивидуален и може би аз точно не трябва да ти отговарям, защото имах доста фоликули. Започнах стимулацията с 15 антрални (с ПКЯ съм) и всичко при мен беше в повече. На 8-ми ден от стимулацията ЛХ беше 11.05, и беше твърде висок - тогава ми включиха блокиращата инжекция (Cetrotide), за да не презреят яйцеклетките. Добре е ЛХ да се задържи сравнително ниско, в зависимост от броя на нарастващите фоликули, за да се запазят качествените яйцеклетки. Еми подробно ми го обясни. Няма да коментирам резултата ти, защото не съм компетента, но пък екипът в клиниката е и ще направи най-доброто за теб! И тяхната цел е да се постигне добър краен резултат. От моя опит мога да кажа, че колкото по - малко се вглежаш в цифрички, стойности и дози, толкова по-добре. Разбирам напълно вълнението и притесненията ти и много ми се иска да можем тук да ги успокоим, но най-добре , според мен,  просто да се оставим в ръцете на специалистите. Стискам ти силно палци и се надявам стимулацията ти да доведе до качествен резултат!!! HeartHug

# 348
Деси, аз също не мога да помогна с хормоните, просто защото си нямам представа какви са ми били стойностите. Правих каквото кажат и туй то. Simple Smile
Ама следващия път едва ли ще е така. И аз ще разпитвам подробно за всичко.
Блисчето е права - слушай д-ра и всичко ще е наред Hug
Миленче, браво за кръвната захар, само така! Прегръдки и за теб Hug

Да ви се похваля, че мънчето гука яко днес ! Heart
Пред умиране от разтапяне съм...
Краси, как сте ? Hug

# 349
Деси, д-р Ставрев в клиниката ли е днес и утре?

# 350
  • pLOVEdiv
Ставрев не е в клиниката уикендите, момичета!
Специално си изрових изследванията от симулацията на 6ден - LH - 1.68 estradiol )
622.0  ... за информация - имах 14 фоликул, от които излезнаха 4зрели яйцеклетки. Доколкото съм чела от момичетата естрадиола е пропорционално обвързан с броя на зрели яйцеклетки....

# 351
Деси, LH трябва да е ниско, започне ли много да се вдига това означава предстояща овулация. Нормалното ниво на естрадиол за годна, зряла яйцеклетка е поне 200-250* пикограма на милилитър за всеки фоликул над 15 мм. 6-ти ден е твърде рано за каквито и да било изводи. Записвай си как се движат стойностите на хормоните по дни.
Редактирах! *Информацията е от лекар:-)

Последна редакция: сб, 25 ное 2017, 13:54 от Ema_P

# 352
Деси , спокойно, за 6 ти ден естрадиола е с добра стойност, LH е ниско , но има достатъчно време до пункцията да се случат нещата! Доколкото си спомням ти беше споменала, че си на доста високи дози Gonal , сигурна съм че доки знае какво прави. По принцип съотношението е около 300pg/ml естрадиол за една зряла яйцеклетка! Но пак повтарям , имаш много дни още до пункцията и шансове за поне няколко хубави яйчица! Прегръдки и не ги мисли много тия цифри отсега , защото се притесняваш излишно , а изненадата с хубав резултат тепърва предстои ! 🍀

# 353
  • pLOVEdiv
Момичетата са прави, до пункцията ще ти се вдигнат двойно и двата показателя, вероятно Simple Smile

# 354
Crowned  ти как си? Върна ли се апетита ти ?

# 355
  • pLOVEdiv
хахаха Дааа! Ако ви кажа какво правим с Blisss в момента , пак ще ме обвините в подстрекателство Joy

# 356
Деси, аз не знам стойностите на хормоните, при мен пък Цетротида го почнахме още от 6-ти ден на цикъла.При всеки е различно, но вярвай, че всичко ще е наред.
Жанче, много готино гукат в началото, да го нацелуваш от мен.Ние бяхме два- три дни с температура, но вече е добре и е у баба си.Аз имам нужда да заредя батериите, че от няколко дни съм сам сама с него и ми дойде нанагорно.
Честито на Неви за малката точица.

crowned, сигурно пак сте на тортодиета с Блисчето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 357
при мен пък Цетротида го почнахме още от 6-ти ден на цикъла.
При мен на 5-ти ден от старта на  стимулацията го включихме. Наистина при всеки е различно, слушаме д-рите и това е, те знаят най-добре.

Краси, важното е, че Ивчо вече е добре. Пълно е с вируси в момента, масово децата са болни. Племенницата ми е в болница вече 10 дни заради бронхопневмония и гной в синусите. Sad

crowned и Blisss, бива ли така сега ? И ние искаме пък  Crossing Arms Hug

Неви, честита точица Hug
Хайде съвсем скоро да ни се похвалиш и със сърчице Heart

# 358
Искра не мисля, че 3-4 цигари ще ти навредят. Аз през цялата бременност пуших, нито съм лежала след трансфера, нито пък симптоми имах. На 8 ден имах положителен тест. В някой форум бях чела, че след трансфер се ядат ананаси и ядях по 2 кутии, но едва ли това е причината- двойна, която сега търчи из къщи, та не се спира.

# 359
Искра не мисля, че 3-4 цигари ще ти навредят. Аз през цялата бременност пуших, нито съм лежала след трансфера, нито пък симптоми имах. На 8 ден имах положителен тест. В някой форум бях чела, че след трансфер се ядат ананаси и ядях по 2 кутии, но едва ли това е причината- двойна, която сега търчи из къщи, та не се спира.
На 8 ден кръвен или пиклив тест прави ..

Общи условия

Активация на акаунт