Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 57 723
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Уринарен. На 3 секунда отчете. И то направих, щото нямах никакви симптоми.

# 361
Iskra92, аз също на моя първи зет нямах абсолютно никакви симптоми до 8ма г.с.,а ги търсех толкова силно...Е след това ми се върна тъпкано,ама си струваше всичко 😊😊😊 А за цигарите не знам от личен опит,но на мои познати ,които пушат, им беше казано,че ако не могат да спрат, да редуцират постепенно.
За ядящите торти ще кажа ,че това е страхотна терапия хихи Браво на вас!
И аз се вълнувам за моя трансфер в понеделник.... ❤
Дано при всички всичко е наред и позитивно!

# 362
  • pLOVEdiv
Доколкото четох, цигарите имат пряко отношение и са много опасни ако имаш тромбофилия...  Аз имам мнение за цигарите, ако си страстен пушач, колкото и да ти навредят две цигари, мисля че нервите, които ще похабиш, докато трепериш и мислиш за пушене, са по-вредни! Аз също се боря със силното желание за цигарка преди лягане...не се оправдавам, аз вее пуша по половинка на два-три дни! Вредно е, но знам колко нерви са като ти се пуши зверски, а това няма как да не се отразява! Готова съм за дискусия, ако някой е на различно мнение, не съм капацитет и не твърдя, че моята теза е правилна!

# 363
  • София
Успех на момичетата с предстоящ трансфер!
Невир честита точица!
Crowned и аз предпочитам да запаля, вместо да се треса от нерви и да пресмятам преди колко време ми е била последната цигарка. Не е похвално, но това е. Надявам се при теб всичко да продължи да се развива със същите невероятни темпове без обаче повече спешни посещения в клиниката до последно. И мятайте с Блис поне от време на време по някоя тортичка тук. Не че съм се лишила от удоволствието да похапвам сладко (бих казала дори, че както винаги прекалявам), но в добра компания си е друго.
Жана, Краси да са ви живи и здрави малчуганите и ги нацелувайте здраво!

Последна редакция: нд, 26 ное 2017, 12:30 от Mapiap

# 364
Rusalia, успешен трансфер утре!

# 365
Русалиа, имаш стиснати палчета и от мен Peace

# 366
  • pLOVEdiv
Русалиа, имаш стиснати палчета и от мен. Ще се моля всичко да мине по вода. Не забравяй да се похвалиш като приключите Heart

# 367
Здравейте момичета! Пациентка съм на Д-р Ненев и първия ми опит завърши с отрицателен тест /09.11.2017/. Сега чакам МЦ , за да ми вземат кръв и да подам документи за втори опит. По принцип очаквам да ми дойде Събота или Неделя. Знам, че лабораторията работи, но дали ще мога да подам документи или ще трябва да е през седмицата?
Незнам с тези новите промени колко време ще се чака, но страшно много се надявам да е наистина 2-3 месеца.☺☺☺
Поздрави и успех на всички момичета😗Да сте живи и здрави, много силни, борбени и щастливи💐🎉💐🎉💐🎉.

# 368
За фсх ли трябва да ти вземат кръв? Не може ли да пуснеш другаде, а в работен ден да отидеш да си подадеш документите, за да не ходиш два пъти? Не съм сигурна дали работят през почивните дни.

# 369
Док ми каза, че на първи ден от цикъла трябва да дам кръв и да пусна документите. За мой късмет естествено се пада това да е Събота или Неделя. Ако не мога да ги подам тогава, ще се разходя до Пловдив в делничен ден 😀😀😀 Понеже съм малко неандерталец Фсх ? 😂😂😂

# 370
Rusalia, успех утре. Стискам палци всичко да е наред.

# 371
Vercholina, добре дошла. Simple Smile
Съжалявам за отрицателния резултат.
Все си мисля, че ще можеш да подадеш документите през уикенда, все ще има там някое от момичетата от инвитро центъра.
А и може цикълът да подрани или да закъснее малко, та не е сигурно, че ще ти се наложи да е събота или неделя. Wink
ФСХ трябва да пуснеш, да.

Русалия, успех утре и от мен. Палчета !

# 372
Rusalia и аз ти пожелавам успех! Дано утре да е “твоят ден” ! 🍀

# 373
Все си мисля, че ще можеш да подадеш документите през уикенда, все ще има там някое от момичетата от инвитро центъра.
А и може цикълът да подрани или да закъснее малко, та не е сигурно, че ще ти се наложи да е събота или неделя. Wink

Благодаря, да права си може и да не ми дойде Събота или Неделя, макар, че за мен ще е по-добре от гледна точка на работата. Няма да се налага да лъжа нещо 😂😂😂

# 374
Еее, това е друго Wink
Дано да е в събота или неделя тогава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт