Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 57 612
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Деси прекрасна новина Hug кога мислите да правите трансфер...ще снискаме палцииии 😘😘нова година нов късмет...дано при всички тук ни се случи най-най хубавото..
Дано:heart:

# 616
Деси, браво! Сега ще стискаме палци и за следващия етап❤🍀☺
Милена, Теди, страхотно, че си набавяте малко по малко нещата,защото в най-последния момент не е добра идея. ☺ Кога са ви термините?
А мен ме гложди мисълта да си направя тестче в петък, денят преди кръвния тест... уффф пустото чакане... Iskra, ти кога си на кръвен? Утре ли беше? Стискам палци ей❤

# 617
Всички стискаме палци за вас момичета. Не остана...Heart
Хайде, чакаме прекрасни новини и от вас Simple Smile

# 618
Rusalia, ако си бременна и днес ще отчете! Успех!

# 619
Когато чухме сърчице,доки изчисли термина за 22.02.2018г.Всеки следващ преглед се измества по-напред.Последно го изкара за 09.02.В понеделник сме на преглед и пак ще дам отчет.HugСъгласна съм и да е по-рано,въпроса е да влезна в деветия месец,другото ще се нареди.Прегръдки на всички.Heart

# 620
  • pLOVEdiv
Теди, аз чух от някой, че термина при при близнаците бил по-рано, към 36 седмица... то пак си е деветия месец де, но в началото, така че не се притеснявай, че го измества. Дано си ги износиш възможно най-дълго де. И ние живот и здраве ще чуем сърчицата в петък, много се вълнувам Heart

# 621
Когато чухме сърчицето Ставрев каза термин 28.02, но и при мен се измести напред и последно е 19.02. Но тя върви по - голяма и висока така, че февруари може всеки момент да реши да излиза, само да изчака да влезна в 9 месец.
Теди не остана още малко.
Rusalia успех на теста.
Прегръдки на всички.

# 622
Теди, Миленка, значи живот и здраве и вие ще си имате февруарчета, точно като мен,но моето е набор 2016 и др.Ставрев
реши да се появи на 10ти,защото уви се наложи секцио ❤ Ехххх, че хубавко😍 И на мен първоначално терминът ми беше 16ти февруари, после се измести на 13ти и така си остана по документи. Странна работа са тези термини.
Magazine...леле как ще удържа поне до петък с твоята информация😆 Май ще тичам за тест още утре.... Ще видим.
Crowned, това е един незабравим момент-чуването за първи път на сърчицата❤

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 16:53 от Rusalia

# 623
И аз така знам,че близнаците ако ще бъдат секцио ги чакат до първите една две седмици на деветия месец и ги вадят.По мои сметки края на януари влизам в 36г.с.Само трябва да удържим до тогава Hug

# 624
Tedito, не се притеснявай до нова година гледай да устискаш. Тогава вече са нацяло оформени. Аз забременях като теб на 01.06. На 21.01 имах планирано секцио, но родих на 03.01. Бяха по 2 кг.Малко слабички, но напълно оформени.

# 625
  • pLOVEdiv
Теди, ще устискаш. Ти машина ли си или какво.... сега ще отпразнуваш една безалкохолна Нова година и ще се изтъркаля Simple Smile

# 626
Хахаха,разсмяхте ме.Да,безалкохолна нова година,е може два пръста бяло вино за наздравица Joy.Дали е рано да питам доки за секциото като се видим в понеделник?И аз искам да стигнем до 2500гр.Hug

# 627
  • pLOVEdiv
ооооххх секс и алкохол....така ми липсваааттт хахаха ще си направите една импровизирана нова година като родиш.
Имаш право на replay, две бебета носиш! 

# 628
Теди ще устискаш. Повечето ще имаме безалкохолна Нова година така, че не си сама. Догодина ще наваксваме.
crowned ти как си?
Целувки на всички.

# 629
  • pLOVEdiv
Миленка, има много бременни момичета и не мога да ви разкажа какъв божествен шаран ядох, гарниран с една малка ,  но много студена Загорка ретро.
Другите неща са на приливи и отливи, надявам се към 12-13г.с. да се приключи.
Момичета, пропуснах да честитя празника,ако има именици, пък и да няма - бъдете здрави, честити и нека да се сбъднат най-съкровените мечти! 

Общи условия

Активация на акаунт