Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 57 613
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, момичета Simple Smile как сте днес? Трябва да направя консултация с ендокринолог, някой може ли да ми препоръча?

# 601
Crowned е много доволна от нейния. Беше ми казала и как се казва, но не помня. Тя ще се включи и ще каже.

# 602
NeviR  д-р Христо Георгиев, идва да преглежда и в Селена ,иначе кабинета му е срещу Военна болница. Питай момичетата на регистрстурата , те ще ти кажат кои дни идва в Селена.

# 603
  • pLOVEdiv
Д-р Боян Нончев - най-добрия....

# 604
Благодаря момичета, страхотни сте Simple Smile

# 605
Ето и моят отчет за 3-дневните ми ембриони:
Замразили са 9 бр.с отлично качество- на 3 сламки по 3 бр. И са оставили 7бр да се развият до бластоцисти.
Попитах защо 3*3 и това значи ли, че за трансфер се размразяват всичките 3 в сламка и се трансферират?- Казаха ми, че ембрионите имали най-добра преживяемост, когато се замразяват по 3  в сламка и че това, което са направили е най-добрият вариант. Аз им вярвам и сигурно е точно така. Ами това е от мен Simple Smile Хубава и спокойна вечер на всички Heart

# 606
  • pLOVEdiv
Браво, Деси, това са чудесни новини. Дано и останалите успеят да се развият да пети ден! Сега смело напред към трансфера Simple Smile прегръдки!

# 607
Деси, чудесна новина! Благодаря, че хвърли светлина относно конспирацията с 3 ембриона в сламка Simple Smile Но можеше и на Клео да го кажат Laughing

# 608
Деси браво, дано и другите се развият и успешен трансфер.
crowned ти как си? Надявам се, че вече кървенето е спряло.
Ние днес почти приключихме с големите покупки, остана само скрина. И дребните неща и след Нова година мисля да започна с прането и гладенето.
Прегръдки на всички.

# 609
Браво Dеси, много хубави новини! Нека бързо да минава времето и да идва и трансфера!

# 610
  • pLOVEdiv
Миленка, аз днес цял ден съм ок,да чукна на дърво, но не ставам изобщо, освен до тоалетната...доста е неприятно.... но стига съм се жалвала. Радвам се, че вече сте се приготвили за бебка. Действай бавно и не си давай зор, по-важно е сега да си почиваш и да си спокойна.  Много позитивни мисли и прегръдки от мен за всички вас Heart

# 611
Деси прекрасна новина Hug кога мислите да правите трансфер...ще снискаме палцииии 😘😘нова година нов късмет...дано при всички тук ни се случи най-най хубавото..

# 612
crowned радвам се, че сте добре отбора. Колкото трябва ще лежиш. Аз също не си давам зор за нищо и за това започнахме от по - рано с покупките.

# 613
Деня на добрите новини 🍀
Деси, Кроу ✌ браво момичета!
Дано да имаме повече такива моменти, всеки ден да са ! 🍀

# 614
Миленка,браво за покупките Hug.Ние още нищо не сме взели,само набелязваме.Избрали сме кошарите,малко се чудя за количката.На края ще хвърлям ези-тура и която се падне.Скоро си мислех да си направя списък за дребните неща,че като вляза в магазина ииии всичко ми трябва Joy.При нас ще бъде по две.Има въпроси които ме вълнуват,но явно ще си отговоря като се родят близнаците.Прегръдки и успех на всички.Heart

Общи условия

Активация на акаунт