Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 57 615
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
На нас не са ни искали пари допълнително , за да ги замразяват поотделно . Изрично и двамата висяхме един ден доста време долу в инвитро центъра / беше следобяда/ , за да чакаме някой компетентен да ни увери, че трите са в отделни сламки, че се съхраняват безплатно първите 3 месеца и че сумата , която сме внесли до момента покрива всичко! Аз си бях вкарала параноята, че може да ги унищожат, без за ни кажат, щом не сме платили за съхранение.... после къде са се объркали нещата , незнам! Не искам и да знам! Вече е късно за това! Трите са в една сламка и вдругиден заедно ще ги извадят от фризера! Моля се да преживеят размразяването!

# 586
За инвитро ,ако ме хареса доктора .
Ах,че отговор 😂🤔спокойно всички ще те харесат,там всички са прекрасни профисионалисти ...Ти при кой доктор си

# 587
crowned радвам се, че вече сте си заедно вкъщи, сега ще почиваш и лежиш.
Клео напълно подкрепям момичетата. Аз също съм за 3 да върнат, пък каквото е писано ще стане. Пожелавам ти този трансфер да ти донесе поне едно коледно чудо.
Jaltur права е Жана важно е ти да харесаш доктора, не той теб. Успех ти желая. При кой лекар си се насочула?
Ако съм изпуснала някой не се сърдете.
Прегръдки и целувки на всички.

# 588
Да така е ,но при мен нещата са по -сложни . Ще се радвам ,ако проблемите ,които имам се решат и стана пациентка на клиниката.Много благодаря за пожеланията ! При Ставрев ,по- възрастния .

Последна редакция: пн, 04 дек 2017, 19:15 от Jaltur

# 589
  • pLOVEdiv
Jaltur, повярвай ми тук всички сме башка и всички сме прецакани по своему . Важното е да имаш вяра и да си в подходящи ръце. При кой лекар смяташ да пробваш? Желая ти попътен вятър и 2018 да е твоята година Hug

# 590
Jaltur,няма невъзможни неща! Какъвто и да ти е случая, решение ще се намери! Желая ти успех!

# 591
Jaltur, в най-професионалните ръце си, ще го осъзнаеш, веднага щом пристъпиш. И ще си щастлива, че каквото и да се случва, е най-доброто, което може да се направи за теб и бъдещото ти бебе/бебета.

# 592
Crowned , при Ставрев .Тази година беше много тежка за мене и още не се знае как ще завърши.Много благодаря за пожеланието за една успешна 2018 .Желая сбъдване на съкровените ти желания !

# 593

Утре ще дам повече информация.Heart

# 594
  • pLOVEdiv
Ставрев е страхотен, можеш да си убедена, че ако има някой, който да се справи и с най-тежкия случай, това е той! Това у моя доктор, който една година се бори с мен и въпреки трите автоимунни заболявания, отделно от стерилитита и миомата, към днешна дата съм бременна с тризнаци, надявам да да я докараме да термин! Пожелавам успех, а като съвет ще кажа- пиши си въпросите и ги задавай, защото той е доста лаконичен и прегледите са много бързи! Simple Smile ние сме на линия ако имаш нужда от нещо или просто кураж Simple Smile

# 595
Jaltur , др.Ставрев е прекрасен професионалист. Краунд те е посъветвала чудесно, че ако имаш въпроси, най-добре да си ги запишеш. Това е и моят доктор и му вярвам напълно. Пожелавам ти вяра и успех!!!🍀

# 596
Здравейте, прекрасни момичета! HugHug Мен доста ме завъртя ежедневието и нямам много време да пиша, но ви следя изкъсо! По повод на замразяването на ембрионите - Когато процедурата се поема от фонда, замразяването, независимо от бройката на ебрионите е безплатно. Първите три месеца от съхранението им също са безплатни. После се заплаща по посочения от Деси ценоразпис. Цените са тези - независимо от бройката на ебрионите. Може да имате 1 или 10 ебриона - плащате една и съща сума за съхранение. Цената за замразяване се заплаща, когато процедурата е самофинансирана. Както добре знаете, замразяват качествени тридневни и развили се до 5-ти ден ембриони. Не се комбинират 3-дневни с 5-дневни. Но се групират по 3, по 2 или 1. Зависи от бройката. Моите забравих как ги бяха групирали .. не помня, но ще попитам.При трансфер размразяват всички от една сламка и в зависимост от това колко ще се трансферират - връщат всички или оставят някои до 5-ти ден. Това е, което знам.
Дано съм била полезна. Стискам палци на всички!

# 597
  • София
Jaltur, добре дошла! Присъединявам се към пациентките на д-р Ставрев - добър специалист е и търси решение за всеки отделен случай. Но, както са ти писали вече момичетата, много е скъп на приказки. Пожелавам ти успех и 2018 г. да е твоята най-прекрасна!

Клео, успокой се и мисли положително, защото това е важно в момента. Може би тази грешка при замразяването на ембрионите е твоят късмет за едно по-многобройно коледно чудо. Успех!

Crowned, ти си нашата героиня.

# 598
Jaltur, добре дошла и от мен! Аз съм пациент на д-р Минев. Когото и да избереш за свой лекар, бъди сигурна, че ще си в добри ръце! Желая ти успех и скорошно сбъдване на най-прекрасната мечта!

# 599
Благодаря за подкрепата и пожеланията . Прегръдки на вси4ки !!!

Общи условия

Активация на акаунт