Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 57 620
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Два от моите тридневни ембриони размразихме миналата година още, за да видим дали ще стигнат до 5 ден. Е, не се развиха.
Така че аз лично бих върнала и трите. Шансът да се захванат и трите не е чак толкова голям, а да се развие дву- или триплодна бременност съвсем. Почти винаги едничко поне отпада, за съжаление.
crowned е изключение. Grinning

# 571
Наясно съм , че ако замразим повторно , ще се влоши качеството! Именно заради това и докторката и ембриолозите през септември ни казаха, че са замразени поотделно! Днес разбрах, че не е така и при трансфер ще бъдат размразени и трите!
Как може да се договорите за замразяване „поотделно” (предполагам се плаща и повече), а накрая да се окажат заедно? Или може би те не са заедно, а просто ще размразят всички, за да са сигурни, че все някое ще се развие...

# 572
Ема, договаряхме се 3 пъти през септември, аз лично -2 пъти и третия път, когато разговаряхме с д-р Топалова , присъстваше и съпругът ми, който , тъй като живеем в чужбина, не винаги е с мен в клиниката! Този трети разговор беше единствения повод за въпросната среща тогава с докторката и нас двамата , съпругът ми искаше лично да говори с нея, че иска трите ембриона да бъдат замразени поотделно  с цел евентуално повече от един трансфер! Тя го увери и него, че това ще бъде така и дори го похвали колко хубаво било, че бил така заинтересован , някои съпрузи не пристъпвали никога вътре в кабинета й! И днес разбрах , че трябвало да се размразят трите, защото са заедно и ако не искаме третия , ще го следят до 5 ден и ще го замразяват пак ако оцелее!
 Както и да е, вече минаха няколко часа и осъзнах, благодарение и на момичетата тук, че в този случай ги искаме и трите сега и каквото стане! Не искам да губя доверие в доктора си, трябва да остана спокойна и положително настроена и готова за трансфер!!!!Не е важно 1,2 или 3 ще ми връщат , важно е да има бебчо след 9 месеца!
Благодаря ви много момичета за мнението и съветите! Наистина много ми помагате в такива моменти, когато дори и съпругът ми е на хиляди километри оттук ! ❤

# 573
  • pLOVEdiv
Точно така, Клео! Вече сте на прага на трансфера и не трябва да се съмняваш в доктора си, нагласата играе голяма роля! Освен това грешката вероятно е в ембриолога, не в нея! Надявам се след девет месеца да си говорим по други теми Hug Kissing Heart

# 574
Клео, вярвам че лекарят ти е предал където/каквото трябва, но някъде по веригата се е изгубила информацията. Досега мислех, че само на административно ниво е такова положението, но явно не...
Вярвам, че „всяко зло за добро” и нещата при теб ще се развият по най-благоприятния начин Praynig

# 575
Клео, успех и от мен, каквото и да решите:hugs:
По повод замразяването на ембриони- в събота ми връчиха договор и там пише, че се замразяват по 3 - и цената е на 3 в комплект-150лв.+ 50 лв. На всеки следващ комплект от 3 бр. И моят въпрос утре, понеже ще ми е 3 ден, е да ги питам, ами ако не се делят на 3, как ще ги замразят?
Та, твоят случай ми напомня именно да се поинтересувам повечко утре.
Прегръдки на всички :*

# 576
Деси, ще чакаме да споделиш информация, важно е да се знае.

# 577
  • pLOVEdiv
Тук призовавам да се намеси Blisss , тя скоро ми обясняваше спецификата, но моята руса тиква не помни нищо! Kissing Heart

# 578
Деси, ще чакаме да споделиш информация, важно е да се знае.
Непременно:hugs:

# 579
Това е нещо ново. Аз съм имала и по два ембриона в сламка.
Даже след първата пункция имах сума ти ембриони, имах и един бластоцист в отделна сламка. Винаги съм плащала според ценовата листа за замразяване на клиниката, никога според бройката на сламките.

# 580
  • pLOVEdiv
нееее Жана май е права! Но нека блис каже как беше, че не помня! Blush

# 581
Моми4ета ,този месец ще посетя клиниката за първи път ,дано да ми е на късмет.

# 582
  • pLOVEdiv
Jaltur, инвитро ли ще правите или за диагностика? Каквото и да е от мен успех и стиснати палци Hug

# 583
За инвитро ,ако ме хареса доктора .

# 584
За инвитро ,ако ме хареса доктора .
По-скоро ти трябва да харесаш него Wink .
Успех и от мен. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт