Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 57 618
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • pLOVEdiv
Здравей crowned!Какво става с тебе!Прибрахте ли се вече със снежинките в къщи!
Здрасти, вкъщи съм да, но лежа, понеже кървенето спира за малко и пак започва. Опасна работа...

# 556
Не нога да разбера как ви се занимава да си правите по няколко регистрации с различни никове и да пишете из темите ?
Може би си мислите, че сме прекалено глупави, че да се усетим ли, що ли ?
Много добре знам и онази лимончето коя друга потребителка беше. Аз просто не мога да се начудя как млади жени мoгат да се занимават с такива глупости и нямат ли си друга работа Rolling Eyes

# 557
Жана, студено е , скучно е навън ...трябва да има занимавка пред комютъра /телефона 😃

Търся палци и положителна енергия, че тези дни ще се тествам 🍀

Хубава седмица на всички 🤗

# 558
Здравей, аз ходих първо при Ставрев, може и без час, и после долу за изследвания, там след като ти вземат кръв, момичетата сами ще ти дадат рецептата и ще ти обяснят. И един съвет - естрофем има в аптека Марешки, малко след дюнерите на пещерско, от дясната страна Blush

Благодаря ти много Crowned Simple Smile
Благодаря за съвета Simple Smile.Аз също съм при Ставрев.
Предполагам, че ти вземат кръв в самата манипулационна а не там където правят стимулациите или греша.,и направо там казваш за какво си.
И още едно питане,кой преглежда ако се случи събота или неделя или по празниците? Blush
На теб пожелавам скоро да спре това кървене и да имаш едно притеснение по-малко,че от тук нататък все ще има за какво да мислиш и да се притесняваш Simple Smile

# 559
  • pLOVEdiv
Ще те прегледа Ненев или Даниел Ставрев ако го няма доки. Кръв ще ти вземат точно там, където си мислиш, те ще видят за какво си. Аз чаках резултатите до обяд и ако са добри се връщах за рецепта.... два пъти не бяха, на третия си взех рецептата.
Благодаря ти за пожеланието и аз вече се надявам да се приключва Confused

# 560
Live_Love, палци от нас!

# 561
А когато вземете заповед от Фонда при кой се носи?

# 562
В инвитрото при момичетата я занесох тогава моята.
Преснимаха я и си ми я върнаха, все още си е у мен оригинала.

# 563
Ясно, благодаря, Жана Hug Аз моята трябваше да я взема тази седмица, но я отложих заради лапарото. Мисля да си я поискам скоро и да я занеса.
Краунд, почивай си, то се е видяло, че на лежане ще го караш.
Момичета, предлагам да не се караме. Ясно е, че едни имат повече познания за конкретен проблем, други по-малко, но всеки по един или друг начин се опитва да помогне. От нас зависи да отсяваме „верните” коментари и да ги съпоставим с нашия случай. Мир и любов  Peace

# 564
  • pLOVEdiv
Еминка, като я вземеш и ти я снимат и върнат я пази . На мен ми я искаха още веднъж на по-късен етап и пак ми я върнаха. Обаждай се , че сега като зяпразнят да не останеш за догодина. Целувки от менн Heart

# 565
Момичета, днес бях на преглед. Засега уж нещата са наред, лигавицата е -7,5мм  на 8 ден от цикъла, вдругиден -пак преглед и кръвни, секрети, следваща рецепта ....и ако всичко е наред- трансфер в средата на другата седмица! Дано!
 Но съм малко притеснена, защото ние имаме само 3 ембриона и уж д-р Топалова беше противник на многоплодните бременности, а днес ми каза , че тъй като 3те са замразени заедно , или ще ги връщаме и трите или трябва да оставим 1 до пети ден да се развива и пак да го замразим евентуално....Не очаквах това и незнам какво да правим - да ги трансферираме и трите или да рискуваме с повторно замразяване? Някоя от вас правила ли е подобно нещо и не е ли обречен тоя ембрион, сега един път ще го разбудят и после пак във фризера! Незнам от напрежението ли е, от хормоните ли , но яко се филмирам, а  трябва да решим до другата седмица какво да правим !

# 566
  • pLOVEdiv
Здрасти, Клео. Трябва добре да обмислиш опциите, ако не го трансферирате сега, така или иначе ще го унищожите. Предполагам че ще се намали качеството на ембрито, дори да оцелее до пети ден, но това е опцията, когато не искаш да рискуваш с тризнаци. Въпреки това трябва да си наясно, че дори да ги трансферирате и трите, шансът да се хванат всички е доста малък! Голяма част от тези, които са се хванали, отпадат до 13та седмица по различни причини. Винаги съществува и опцията за редукция, ако останат и не си готова, но това решение е много трудно, от първо лице те уверявам! Малко сте избързали  с плана, все пак....трябва да се наясно, че е възможно да не оцелеят и трите при размразяването! Трябва да помислиш много сериозно по въпроса Simple Smile ще стискам палци.

# 567
Благодаря ти Crowned!  Наясно съм , че ако замразим повторно , ще се влоши качеството! Именно заради това и докторката и ембриолозите през септември ни казаха, че са замразени поотделно! Днес разбрах, че не е така и при трансфер ще бъдат размразени и трите! Май в този случай ще е най-добре да ги върнем всички , ако са ОК и да се надяваме, че един от тях е нашия бебок!
Просто това ни е трети опит, много се надявам на успех и се моля да не ми се налага да започвам новата година пак със стимулации, инжекции и всичко отначало! Много ме е страх момичета , знам че разбирате как се чувствам и за какво говоря!

# 568
И аз съм на мнението на crowned... при размразяване има вероятност да не се размразят всички..на предния ми трансфер бях с момиче,което от 2  замръзени ембриона (които и бяха последните) не се размразиха и малко преди да влезна в залата те й казаха,че може да се облече и да се обади на доктора да й каже какво следва,защото ембрионите й не са оцелели при размръзяването...ембрионите й били замръзени преди 7 години...тя много се разочарова и започна да се ядосва,защо изобщо е пила хапчета и защо не са й казали,но това е Божа работа и никой не знае,какво ще стане днес или утре...та обсъдено го с мъжа ти...стискам палци всичките да се размразят 😊😊

# 569
  • pLOVEdiv
По факта, че съм бременна с три, ще ти е ясно моето мнение, така че няма нужда да го споделям! Решението е индивидуално, ще вземеш най-доброто за себе си! Стискам палци тази година новогодишния ви подарък да е тест с две чертички и брутално Чхг Heart

Общи условия

Активация на акаунт