Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 57 625
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
   Здравейте на всички,явно доста съм изпуснала от движението в темата  ooooh!
 Поздравявам всички,които са постигнали резултат по пътя за голямата мечта,на останалите стискам палци и всичко ще бъде както искате. Peace
 Crowned,съжалявам че си доста често в клиниката.Аз също не мога да си обясня от какво се появява това кървене  newsm78.Приеми,че са доста борбени и трите и искат да са заедно в теб.Това с повръщането от лекарствата ли е,защото ако не е,приготви се за дълъг период. Sad При мен продължи близо три месеца,после не можах да повярвам,че е свършило.След време се забравя.
 Ние сме добре,общо взето спя по 4-5 часа на нощ или ако е за повече е в почти седнало положение.Близнаците не се спират,дават ми малко почивка следобед,колкото да си дремна. Mr. Green
 И на края да попитам,кога беше последната ФМ?
 На всички много прегръдки и целувки.Мисля за всяка от вас и ви пращам мноооого положителна енергия за пухкав финал. Heart Eyes Two Hearts

# 541
Последната ФМ е между 28-30г.с. поне така ми каза д-р Кръшков и ми го написа на листа

# 542
Деси чудесна бройка, сега остава и успешен трансфер. Стискам палци.
crowned ех, мила пак ли това кървене, но важното е, че и трите са там на топличко. А за повръщането и гаденето Теди ти го е написала и аз бях така до 3 месец. Но в името на мечтата ни всичко ще изтърпим.
Теди радвам се, че си добре с близнаците. И аз със спането съм така.
Прегръдки на всички.

# 543
Аз да не те отчайвам, но си повръщах до секциото, даже по време на операцията щях да се разпиша Stuck Out Tongue Winking Eye

# 544
  • pLOVEdiv
благодаря ви , момичета. Вие сте ми успокоението! Теди, Миленка, вижда му се края и за двете, скоро ще гушкате пухчетата, така че добре e , че свиквате с безсънието! Joy повръщам си и преди и след хапчета, така че вероятно не е от това! Значи спре ли кървенето, с повръщането ще се примиря.
 Краси, ти как си, прекрасна?

# 545
  • София
Crowned, да спира вече кървенето ти пожелавам! Явно твоите мъници са доста борбени и упорити (като мама) и важното е че си стоят при нея. При теб, доколкото си спомням, рисковете бяха сериозни. Но ти си герой, а и бебчовците за сега така го раздават, така че стискам палци да се справите и да премине този момент. Кураж, с теб сме всички, цялата велика сила на темичката. Hug

# 546
Сrowned, добре съм. Днес имам почивен ден, детето си има баба, а аз мързелувам Simple Smile Simple Smile. Ти кога си при Ставрев на преглед?

# 547
Само модератор има опцията да трие постове.
Недейте така, момичета. Толкова ни е хубава и уютна темата, много малко са такива. Нека останем дружелюбно настроени и да си помагаме, пък дори и някой да е дал неточен съвет, то не е от нежелание да помогне, а от това, че не е от близко запознат с въпросния проблем, в случая ендометриозата.
Важното е, че имаме желание да си помагаме и да се подкрепяме. Hug

# 548
  • pLOVEdiv
Момичета, моля ви се... всички сме напрегнати и всеки е със собствения си дерт. Като се нападате само се изнервяте и вие е всички останали. Идеята е да се подкрепяме, всички сме с различни мнения на моменти, някои грешим...недейте така! Вижте в София има сняг, сигурна съм , че по някоя кабеларка вече дават сам вкъщи....та, в духа на сезона, бъдете добрички и над нещата!
Краси, в петък съм на преглед сутринта, дано не се налага да ходя по-рано! Hug

# 549
От незнание се получават нещата.  Аз като не знам си мълча или питам. За това и попитах. Който е минал по-реда си , ми обясни . Който НЕ знае , се мъчи да измисли нещо. Че и диагнози  поставя 😂

Жалко е че има такива хора, но света е шарен.

Отностно снега ....при мен е топло 19° просто нз за първа пролет ли да се готвя или за зима 😎

# 550
Момичета, моля ви да запазим добрия тон.Тук сме се събрали да си помагаме и споделяме....
Относно изтриването на поста, се обърнете към модератор и искайте обяснения.

# 551
А ти live love като си така запозната незнаеш какво имаш. Обясни ми каква е връзката между ендометриоза и ияр? Та ти незнаеш каква киста имаш? Аз също съм с 1  яйчник,  изяден от киста, която никой не видя цяла бременност, но АМХ си ми е идеален и ако обичаш не давай квалификации кой колко е образован.

# 552
Иначе за ияр и ЕМ
http://m.bg-mamma.com/?topic=429497

Радакция , че не съм отг на всички въпроси на психолога  😃😃😃..отностно кистата  ми , ако беше ЗАПОЗНАТА  щеше за знаеш, че ЕМ си диагностицира само с хостология т.е след лапаро. ..е наистина няма как да знам каква е била преди това.

Последна редакция: нд, 03 дек 2017, 17:29 от bubanka

# 553
Привет момичета!
Имам две чуденки Simple Smile Чакам си цикъла този месец и да ходя за изследвания за подготовка за ЗЕТ.Та като отида на втория ден за хормони трябва ли да имам записан час за тогава при доктора и да мина първо през него или направо да ми вземат кръв и след това да се кача при него без час (защото не съм сигурна точно кой ден ще ми дойде) и другата ми чуденка е за рецептата кой я дава или трябва да си я поискам като ми вземат кръв?

# 554
  • pLOVEdiv
Здравей, аз ходих първо при Ставрев, може и без час, и после долу за изследвания, там след като ти вземат кръв, момичетата сами ще ти дадат рецептата и ще ти обяснят. И един съвет - естрофем има в аптека Марешки, малко след дюнерите на пещерско, от дясната страна Blush

Общи условия

Активация на акаунт