Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 56 661
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Чудех се, колебах се и накрая направих един тест, а той взе, че се оказа с две прекрасни чертички. Вълнувам се и го пожелавам на всички , които я чакат тази така желана 2ра линийка Heart Още ми е едно ...размечтано. Като си помисля преди да се появи малчо колко поредни  години чаках да имам подобен коледен подарък, а все нямах. В събота ще съм и на кръвен.Дано всичко е наред. Отчет даден😊
Ехаааа, оправи ми деня- браво, страхотно Русалия Heart

# 646
Ливче, Искра съжалявам за отрицателните тестове.
Русалия, честито! Лека и безпроблемна до края!

# 647
  • pLOVEdiv
Русалия, тихичко честито. Нека имаш безпроблемна и пълноценна бременност!
Еми, доксициклина ми го изписаха след трансфера, а вечерта преди и сутринта на трансфера пих един друг. Изписват и преднизолон....абе презастраховат се. Доксициклина е гаден, но е широкоспектърен и силен, а трансферът сме пак е интервенция.

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 20:14 от crowned

# 648
БРАВО, RUSALIA! ТАКА СИ и знаех и вчера да беше го направила пак щеше да покаже.01.06.е късметлийски.Сега остана и 2 да са.

# 649
Браво, Русалия! Лека и безпроблемна бременост до края.

# 650
Русалия, браво bowuu Чудесна новина. Ще чакаме и кръвния.

# 651
Русалия и от мен честито.Лека и безпроблемна бременост.Heart

# 652
Rusalia, мислех си за tedito и те обърках, че на 01.06. ти беше трансфера.

# 653
Да,датите 01 и 13 вече са ми любими Kissing Heart.Скоро ще прибавя и датата на раждане на близнаците.Днеска ги усещам повече към ребрата,незнам защо.Трудно си намирам място за сядане,което да ни устройва и тримата.Hug

# 654
Русалиа,прекрасна новина и чудесен предколеден подарък.Успешна и безпроблемна бременност до термин!

# 655
Сърдечно Ви благодаря момичета!!!Русалиа,браво😘тихичко честито и едно голямо чхг да грейне 😚дано пълним форума само с положителни тестове и хубави новини през идната година 😊😊

# 656
Съжалявам за отрицателните тестове Sad . Дано са за последно !
Rusalia, честито ! Желая ти лека и безпроблемна бременност ! Hug

# 657
Rusalia, тихичко те поздравявам! Много се радвам за теб! Дано се насладиш на лека и успешна бременност.
Искра, Деси, горе главите! Дано, както Жана казва, да са последни разочарования по пътя ...

# 658
Краунд, чакаме да се похвалиш! Heart Eyes

# 659
Ох, и аз я чакам тая мацка и се вълнувам много Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт