Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 56 630
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • pLOVEdiv
Момичета, здравейте. Да се отчета от днешния преглед, видяхме две сърчица, двете ембриончета напъълно отговарят на развитието по седмици. Третото е по-мъничко и не се видя пулсация, Ставрев каза, че вариантите са или да изостава и на следващия преглед да се види инеговото сърчице, или е спряло развитие съвсем скоро. Не искам да се нагласям и не ми е хубаво от факта, но вероятно една бременност с близнаци би била в пъти по-лесна и сигурна от триплодна. Господ си знае работата и ако е писано и третото ще се появи на следващия преглед  Simple Smile

# 661
Браво, Краунд! Две туптящи сърчица. Ако е писано, ще има трето, ако ли не - и така си е добре.

# 662
  • pLOVEdiv
    дааа, някак си съм със смесени чувства. Хем знам, че така е по-добре и се радвам, че има съчица изобщо, хем ми е малко криво, защото тъкмо свикнах с мисълта....

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 14:47 от crowned

# 663
Браво Краунд,
Две туптящи сърчица...безценно Simple SmileHug

# 664
Краунд браво,много се радвам 😘😘😘както ти писах благословия е да имаш рожба,а ти си целуната от богородица с три малки шушки😊😊😊❣❣❣дори и да е спряло(Стискам палци да не е!) ,мисли позитивно ,защото двете сърчица бият за тебе 💖💖💖

# 665
crowned страхотни новини. Дано следващия път чуете и третото сърчице. Но и две е добре. Каквото е писано това ще стане. Знам как се чувстваш, аз бях в същото положение - при мен бяха две, но в последствие едното не се разви. Беше ми много гадно,  а и много исках близнаци, но така било писано. Сега си почивай и се пази. Кога си пак на преглед?
Прегръдки на всички.

# 666
При нас беше абсолютно същото.Отиваме за сърчица,но се чуха две.Доки беше сигурен,че третото е спряло да се развива.Така и беше,в последствие не го чухме.Макар,че в 6г.с. имах леко кървене,което ме навява на мисълта,че още тогава е спряло развитието си.И две ембриончета е хубава новина.Браво,сега всичко да е наред до финала.Стискам палци Stuck Out Tongue Winking Eye

# 667
Crowned, не се тревожи, че са 2. И при мен бяха 3, останаха 2. Каквото ти е писано. То с 2 е много трудно, а незнам с 3 как ли е...

# 668
Честити тупа-лупа!

# 669
Crowned,честити сърчица! 2чки са страхотна новина, ако и 3тото се появи следващия път-чудесно! Сега продължаваш с пазенето и позитивните мисли😊

# 670
Crowned, честити сърчица Hug прекрасна новина:blush:

# 671
  • София
Момичета съжалявам за отрицателните тестове. Зная, че ви е тъжно и ви боли, но трябва да се съберете и да продължите напред. Към вашата пухкава мечта. А тя ви пожелавам да е много, много близо.

Русалия, честито на теб и хубава и лека бременност до края!

Crowned, и от теб новините са чудесни. Чула си най-прекрасния звук. Бъди спокойна и все така борбена!

# 672
Момичета ще си позволя да Ви попитам нещо,ако решите ,че не е за тук премахнете коментара!Реших да пиша тук,защото може някоя от вас да се е сблъскала с подобен проблем,или да е от части запозната,просто искам светлина в тонела😢.Много се притеснявам,защото в понеделник ще пускам цитогенетичните и имунологичните (правила съм част от имунологичните).Въпросът ми е ,ако аз или ММ има нещо в цитогенетичните то "подлежи ли на ремонт" може ли с хапчета или вливки нещата да се оправят 😢много ми е притеснено да не излезне нещо,в което да е проблема и да няма решение за това 😢Благодаря Ви предварително!!!

# 673
Какви са индикациите за прилагане на PGD? PGD може да се прилага, както при фертилни, така и при пациенти с безплодие, когато са налице следните фактори:

повтарящи се спонтанни аборти с установена аномалия в плода;
повече от три неуспешни ин-витро опита с много добри ембриони на ден 5;
анамнестични данни за родно дете с хромозомни нарушения;
фамилна обремененост – състояния, свързани със структурни нарушения в хромозомите (напр. транслокации, инверсии);
фамилна обремененост, свързана с Х – хромозомата;
наследствени генетични аномалии;
предразположение към някои ракови заболявания, Алцхаймер и др.

# 674
Искре, разбира се, че винаги има надежда. Според мен е добре да се намерят и причините за тези неуспехи,за да се вземат адекватни действия и скоро да сбъднете вашето чудо!
Отчет и от мен . Днес направих кръвния тест:12ти ден от ЗЕТ(на 3 3дневни снежинки) 246. Казаха ми, че е положотелен и в четвъртък да ходя при док. На вас добре ли ви се струва този резултат?

Общи условия

Активация на акаунт