Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 56 612
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Да се запиша и аз с ЧХГ-то,на 12 ден беше 787.Повече не съм го пускала.Пуснахме само имунологичните,за другите,генетичните Минев каза,че не са задължителни.Hug

# 691
Мен др.Ставрев ме пита имам ли при мен и при мъжа ми наследствени болести, въпреки, че нямах от лабораторията ми се обадиха, че за успешен трансфер било хубаво да се направят на мен и на мъжа ми имунологични и генетични. Не съжалявам. Моето ЧХГ беше 864.
Лелее 🙈за първи път виждам такова чхг 😍😍направо ахнах БРАВО!

# 692
Да се запиша и аз с ЧХГ-то,на 12 ден беше 787.Повече не съм го пускала.Пуснахме само имунологичните,за другите,генетичните Минев каза,че не са задължителни.Hug
Кога го пуснахте, Теди? И двамата ли?

# 693
Ако питаш за изследванията,само аз ги пуснах,пакет за 350лв.Станаха за около месец.Hug

# 694
Rusalia, резултата е чудесен.Моят беше 286.
За твое спокойствие нали знаеш,че можеш да го повториш след 48 ч.
А за имунологичните и генетичние- ММ ги беше пуснал доста преди процедурата,а на мен ми ги назначиха да ги направя повреме на нея.

Последна редакция: нд, 10 дек 2017, 13:39 от vifo

# 695
  • pLOVEdiv
vifo, бъркаш се и бъркаш и хората- имунологията се прави само от жената.
Вероятно имаш предвид серологията....

# 696
vifo, бъркаш се и бъркаш и хората- имунологията се прави само от жената.
Вероятно имаш предвид серологията....

Или има предвид, че генетичните е пускал мъжа й предварително.

# 697
Да грешката е моя,моля да ме извините.
ММ има само генетични,които са пускани преди процедурата,а аз имам и двете.😳

# 698
Vifo, значи си имаме почти наборчета,защото моят сладур днес прави 1г.и10м.☺ Просто имам спомен,че при него чхгто ми беше по-високо със 100 единици някъде,а не мога да го намеря. Успокоите ме всички! Ще си чакам прегледа.
Клео, аз нямах такива проблеми,но не те съветвам да ги пиеш на гладно,за да не ти стане още по-зле. Според мен е най-добре да звъннеш или на док, или на момичетата от инвитро центъра и да кажеш какво ти е. Как си иначе днес?

# 699
  • pLOVEdiv
Клео и аз като Деси мисля , че не е нормално да се чувстваш толкова зле. На мен приема на лекарства на гладно пък ми докарва повръщане, така че е индивидуално. Мисля че естрофема дразни доста, защото откакто намалих приема, се чувствам доста по-добре! И аз мисля, че трябва да звъннеш в инвитрото и да попиташ. Ако естрофема причинява дискомфорта, може да бъде заменен от лепенките климара, ако не се лъжа. Ти забелязваш ли гаденето да е около приема на определено лекарство?

# 700
Rusalia просто извън темата твоето детенце е колкото моите почти. Колко кг. Е?

# 701
Днес съм по-добре. Отново постоянно главоболие, виене на свят и гадене, но до повръщане не се е стигало! Единственото , което мога да ям са солени бисквити. Говорих с Топалова, каза че според нея съм така заради утрогестана, но единственото, с което той може да бъде заменен е Кринон гел, а аз него съм го слагала преди при пресните трансфери в чужбина и имах силни менструални  болки и кафяво зацапване. Така че продължавам с утрогестана! Топалова ме посъветва да си го слагам поне час по-късно или по-рано от другите, за да не ме атакуват всички ефекти по едно и също време. И сега съм вече с 6 аларми! И не ставам почти от леглото, но това е положението , момичета! Надявам се скоро тялото ми да се примири с лекарствата, че след няколко дни и бебоците ще се настаняват в него!

# 702
  • pLOVEdiv
на мен по време на кървенето, ми се наложи да приемам утрогестана орално и наистина води до такива състояния...но вагинално не съм имала подобни симптоми. Явно си по-чувствителна,мила. Съжалявам...дано свикнеш, защото утрогестана се приема доста дълго, ако се не лъжа Sad

# 703
Днес бях на преглед. Док каза, че всичко е чудесно - яйчниците са се успокоили, матката е добре и попита кога искам да е трансферът. На отговора ми "Утре" малко ми се посмя, но след като обстойно ме прегледа, ми изписа и първата рецепта за подготовката. От следващия цикъл започвам. Очаква се да е около 27-28ми декември (цикълът). Аз си мислех, че ще се проточат нещата и го смятах началото на февруари ... Много се вълнувам! Но съм и малко ошашавена ... три пълни рецепти с лекарства! Аз само витамините като си изпия и не ми се вечеря после .. не знам как ще ги проследя всички .. дано не объркам нещо! Ще взаимствам схемата с алармите на Краунд ...

Напоследък има и хубави новини в групата! Радвам се за всички! Поздрави и прегръдки! HugHugHeart

# 704
Супер Блис, пожелавам си същото вълнение към 10.01 и аз Simple Smile Ще питам после как е било и при теб. Hug
Краунд, благодаря много -звъннах на док- каза, че имунологичните ме чакат :* само за мен са и спокойно да си изпращам мъжа Heart
Поздрави на всички момичета:stuck_out_tongue_winking_eye:

Общи условия

Активация на акаунт