Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 56 612
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, някой знае ли дали мога да платя по банков път съхранението на ембрионите или само в клиниката?
Деси, много се радвам Simple Smile само положителни емоций сега.

# 706
Блис 🤗 чаках да пишеш 😘
Многооооо се радвам, че ще се случат нещата по-рано от колкото си очаквала.
Предполагам, че чакаш този Ц с нетърпение.
Стискам ти силно палци и ще чакам скоро да се отчетеш с едно тлъсто ЧХГ 🍀

Деси, успех и на теб 🍀

# 707
Благодаря ви, мили момиченца! Прекрасни сте!
Неви, мисля, че можеш да платиш и по банков път. Поне така си спомням, че ми обясниха след пункцията. За по-сигурно попитай на регистратурата.

# 708
Блис, страхотни новини! Сега изкарай едни прекрасни празнични дни и след това идвай в другите редици-на тези след положителния резултат . И тук ще си чакаме от преглед до преглед пак 🍀😊😉
Деси и теб ще чакаме с нетърпение с положителни новини скоро!
 Невир88, звънкай на момичетата направо и те ще ти кажат. Защо да се разкарваш до там само за инфо.

# 709
  • Пловдив
NeviR_88  Може, разбира се. Обадете се на регистратурата, от там ще ви го изпратят на посочен имейл адрес. Аз така направих, понеже не бях в България.
Пробвах да кача банковата сметка, но нещо не ми се получи. Ще пробвам пак Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 17:10 от AnMary

# 710
Момичета, трансферът ще е утре! Днес Топалова каза , че при мен всичко е наред, създадени са перфектни условия и сега всичко зависи от ембрионите! Дано се размразят успешно и поне едно от тях да е нашето чакано чудо !
Относно страничните ефекти , които така силно се проявяват  при мен , коментарът беше “Случва се, запази спокойствие! “ Днес посещението ми в клиниката беше като насън , предполагам и утре ще е така, но трябва да изпълня мисията и да прибера снежинките!
Утре ще ми вливат и интралипид преди трансфера, да очаквам ли “ бонуси “ и от него? Как сте се чувствали след тази вливка?

# 711
Клеопатра,стиснати палци и късмет . 🍀

# 712
Клео, всичко ще е наред. Само спокойствие и хармония- останалото, убедена съм, е Божиа работа...
Много вяра и сила ти пожелавам Hug

# 713
Клеопатра, успешен трансфер! Аз съм нямала странични ефекти от интралипида.

# 714
  • pLOVEdiv
Клео, страхотна новина, имаш моите палчета също! Аз днес имах интралипид и интратек и двете за втори път и нито веднъж не съм имала бонуси. Релакс, всичко ще е под контрол Heart

# 715
Клео, имаш стиснати палци и от мен Peace Утре е чудесен ден за трансфер. Успех!

# 716
Клео имаш и моите стиснати палци. Всичко ще е наред.
Аз нямах бонуси от интралипида.
Днес имах среща с моята акушерка / тук в Германия, всяка бременна може да си избере безплатно/, много мила и приятна жена. Обясни ми всичко надълго и широко и сега определено ми е малко по - спокойно. Бях започнала да се притеснявам за самото раждане, а и след това. Даде ми и списък с покупките, необходими за новородено. Каза, че и в болницата ще дойде за раждането, а и после ще ми покаже всичко, което ме интересува. Препоръча ми, а и тя и аз също съм за кърменето, стига да имам кърма. Но аз сега имам леко кърма и това било много добре.

# 717
  Клео, страхотно! Утре ще е вашият ден, съискам палчета🍀🍀🍀 Всичко ще бъде наред!
Миленка, не остана! За кърменето ,наистина ако имаш кърма ,няма по-хубавко от това. Практиката с акушерките в Германия е чудесна,защото ще ти бъде в помощ и след раждането😊
Моят преглед го отложиха за петък,защото док.Ставрев в четвъртък нямало да го има.

# 718
  • София
Клео, успешен трансфер утре! Стиснати палци и късмет и от мен. И скоро да ни се похвалиш с прекрасни новини. Flowers Four Leaf Clover

# 719
Клеопатра, успешен трансфер днес!

Общи условия

Активация на акаунт