Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 56 612
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Клео, успешен трансфер и от мен Hug

# 721
Клеопатра и от мен имаш палчетаа 🖒🖒

# 722
Клео, с теб сме 🤗
Успехххх!
Дано всичко се развие по най-добрия начин 🍀

# 723
Благодаря Ви много за подкрепата момичета ! Още съм в клиниката, трансферираха ги снежинките, всичко беше наред с размразяването! Сега още не ме пускат да ставам и се изтича и интралипида. Между другото имам и подлога за пишкането......🙈Скоро ще си ходя вкъщи! Искам само да кажа, че този трансфер няма нищо общо с предишните ми два в чужбина! В Селена направиха наистина всичко възможно , за да бъде постигнат успех! Впечатлена съм за пореден път тук от целия персонал, от грижите и вниманието, от индивидуалния подход !

# 724
Стой си там колкото е необходимо, важното е да имаме тлъсто ЧХГ като дойде времето!
За подлогата 🙄 не мога да коментирам ...била съм с катетър (по друг повод) и повярвай  никак не е приятно да си мислиш, че постоянно ти се пишка (правиш го без да усещаш 😃)

# 725
Клео, успех,мила! Сега си полежи на спокойствие,колкото ти кажат и искрено ти пожелавам поне едно,а защо не и повече от 1 сладурче да реши да остане с вас!!! И поне първите 2-3 дни се пази,ако е възможно. Мисли позитивно🍀

# 726
Клеопатра, радвам се за теб и ти желая много успех! И не забравяй, че по Коледа се случват чудеса.

# 727
  • pLOVEdiv
Всъщност ако се не лъжа то теста ще е точно но Коледа Simple Smile от цяло сърце ти желая успех, миличка. Аз също бях с подлога - не се притеснявай! Цялата тази гадост се забравя, когато видиш двете чертички и след това тупкащото сърчице на монитора! Би ми било интересно да споделиш как е било в чужбина, от чисто любопитство Simple Smile моите бебчета от другата седмица ще имат пръсти- смятай колко палци са това и всичките ще са стиснати до посиняване! Heart

# 728
И нека Коледното ти чудо/чудеса, се сбъднат от сърце, Клео.
Heart

# 729
Хаха много пръстчета и палчета ни очакват от бебешоците на Краунд, тук там и някое ритниче Laughing
Клео, успех! Разкажи как мина, две или три трансферирахте?

# 730
И аз бях с подлога Клео,всичко се забравя,хайде да ни зарадваш покрай Коледа Hug
Момичета знаете ли в Селената дали правят ЕРА и ПИД ..сега се зачетох и доста жени са успели да забременеят благодарение на тези изследвания..пуста имплантация изчетох всичко за нея 😂но все още съм ,като индианец 😂🙈 мисля,че там ще ми е нещото,което ме спъва..четох,че са скъпи,но в крайна сметка толкова пари се хвърлиха поне да знам ,че и това съм пробвала 🙁и данооо има изход от цялата ситуация 🙁

# 731
Вкъщи съм вече, лежанката продължава ! То аз само това и правя след почването на втората рецепта! 😂
Ема трансферирахме  2 и едното остана . Няма да го следят до бластоцит, замразиха го пак и ще го съхраняваме! Така решихме.
Краунд не се лъжеш- кръвния тест е на 25.12. сутринта в спешния център ще ми вземат кръв! Уникални са от Селена, няма да ме карат да чакам до първия официален работен ден! Така че мили момичета стискайте палци и малки палчета наистина на Коледа да чуем хубави новини!
Относно трансферите ми в чужбина и опитите ми там, мога много да разказвам! Накратко за двата пресни трансфера правени в две реномирани клиники в центъра на Лондон- пристигам аз , питам ме коя съм да се идентифицирам и знам ли за какво съм там в този ден и час .приемам само Кринон гел, никой не е следил хормони, лигавица след стимулацията/ втория път дори заради хиперстимулация пиех подтискащи хормоните хапчета , но се направи пресен трансфер/ , единствено втория път държаха на пълния пикочен мехур. И лягам на обикновено легло, изстрелват ги в мен , веднага ставам и си тръгвам на момента! Между другото за 4 години в Лондон по всичките клиники аз на т.нар. Гинекологичен стол не съм се качвала - само обикновени маси и легла с възглавничка под дупето......не ми се коментира повече, това е минало! Затова дойдох в Селена и досега съм очарована! И намерих и този прекрасен форум и тази активна тема и вас момичета! Прегръщам ви и от сърце желая на всяка една от вас пухкав бебчо на финала! ❤

# 732
Клео, поздравления! Стискам всички налични палци за прекрасен коледен подарък! Много се вълнувам и силно се надявам скоро да ни зарадваш с едно хубаво ЧХГ ... Лежи си, почивай и само за прекрасни неща си мисли, защото сигурна съм, че само такива предтоят ...

# 733
  Клео,имаш палци и от нас с близнаците и мнооого ритници  Heart Eyes Heart Eyes.Мисли си само,че вече имаш коледен подарък с голямо ЧХГ. Hug

# 734
  • pLOVEdiv
Клео, и аз съм живяла в Лондон и честно казано изобщо не съм във възторг от здравната им политика.... а любопитно е, че Ставрев също не преглежда на гинекологичния стол, а направо на кушетката.... аз мисля , че твоите опити приключиха сега само трябва да се пазиш много . На 9-10ден може да напишкаш един шуър чек или престо Heart

Общи условия

Активация на акаунт