Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 56 918
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Блис, браво за хубава реколта и за хубавите оплодени яйцеклетки,не се притеснявай ще имаш за второ,трето,сега пълна почивка и скорошен трансфер

# 91
Блис, сега си почивай и изпълнявай нарежданията на доки.Всичко ще е наред и още утре ще се почувстваш по-добре.А от тези малки мъничета ще си имате братчета и сестрички Simple Smile.
Пък ние уж в петък ще идваме да подадем документи, ама като гледам мм в какъв "възсторг" е имам чувството, че не съм се разбрала кой петък ще е Sad.
crowned, ти повтаря ли теста?

# 92
Блис,аз имах 20бр извадени яйцеклетки,след пункцията бях на системи.Пих и Норпролак,но без инжекции.За 3-4 дена се възстанових,само където трябваше всеки ден да си меря корема,дали се свива.Върти ми се нещо,че може да ядеш извара,но не съм сигурна.Почивай си и скорошно възстановяване.HugFlowers Hibiscus

# 93
Възможно ли е найстина яичникът да се е уголемул толкова, чела съм и друг път за подобен проблем, но след това нещата се нормализират. Почивай си, Блис и бъди спокойна Hug

# 94
И аз не разбирам от назначените ти инжекции Sad
Дано да върнат всичко в нормалния му вид!
Ще имаш прекрасни оплодени яйчица 🍀
Blisss,  чакаме скоро още по-добри новини 🤗

# 95
  • София
Блис честито за добрия резултат! Пожелавам ти тези 19 да са ти предостатъчно и за второ и трето! Успех още на първия трансфер!
Crowned на теб лека и безпроблемна до края!

# 96
  • pLOVEdiv
Мерси, момичета, теста не сме го повтаряли, те не са ми и назначаваме втори, но с помощта на Блис, в ролята на вътрешен агент, разбрахме, че обикновено го препоръчват при по-неубедителни резултати.
Това с изварата , го четох по-скоро за събрана течност, нооо не пречи да се пробва...
Ба
Краси, повечето мъже са такива- ентусиасти, но под прикритие, не бой се, сестро. И аз ще ходя в петък, за да си пусна новия болничен, може да си помахаме из някой коридор, а ако не е от мрънкащите тм и да забием по едно бързо кафе Hug

# 97
Здравейте 🤗
От вчера нещо съм се вкиснала 🙄 (освен ,че бях ядосана)и ми супер тъпо и подтиснато.  А гадната лелка се изнася и би трябвало да съм на 6 ++ ,обаче ето може и да се стигне до това 🤔 От фонда пълна тишина. Направо мога да отпиша заповед през февруари и старт през.март 😣

Скоро ви писах , че док ще има отсъствия, и въпроса ми е ...Това всеки месец ли се случва или е инцидентно ?

# 98
  • pLOVEdiv
ливче, аз не знам те персонално на всички ли се обаждат? Там с номерата как стоят нещата, колко номера има до вас? Доколкото знам, комисията се събира веднъж месечно!  Ако трябва ти им се обади, те са доста мили! Не се ядосвай, чакането е най-гадното нещо от цялата процедура, но минава Hug

# 99
Здравейте 🤗
От вчера нещо съм се вкиснала 🙄 (освен ,че бях ядосана)и ми супер тъпо и подтиснато.  А гадната лелка се изнася и би трябвало да съм на 6 ++ ,обаче ето може и да се стигне до това 🤔 От фонда пълна тишина. Направо мога да отпиша заповед през февруари и старт през.март 😣

Скоро ви писах , че док ще има отсъствия, и въпроса ми е ...Това всеки месец ли се случва или е инцидентно ?

На мен ми се обадиха 1 месец преди датата на получаване. Имаш време! Не се ядосвай, не се отчайвай - нямаш нужда от това! Ще се обадят!!!
По другия въпрос - д-р Минев отсъства много през зимните месеци - ноември и декември, защото ходи на обучения, конференции, а предполагам си дава и 1 седмица почивка. Нека си представим, че и той е човек ... хахах Ще бъде на линия от втората половина на януари. (Имам предвид - без големи прекъсвания) Той винаги е на разположение - отговаря на имейли, ФБ и обаждания (ако е в БГ). Имаш прекрасната възможност да се насладиш на спокойни и весели празници - без игли и странични ефекти.  Направи го!!!! Защото скоро ти предстои нещо много вълнуващо, но и енергоемко, а след него - най-прекрасният финал .... А той вече ще ти разкаже играта! Пампи, хранения, къпане ... събирай сили!!! 😚

# 100
Лив, от днес са започнали да звънят за 04.12 (получаване).

# 101
най-прекрасният финал .... А той вече ще ти разкаже играта! Пампи, хранения, къпане ... събирай сили!!! 😚
Потвърждавам !
След тежка, ревлива и тръшкаща нощ направо не знам къде съм, главата ми е клюмнала и едвам гледам. Ама ми е едно такова мазохистично хубаво. Mr. Green
Та стягайте се в кръста, че наближава Hug

# 102
Дано не го хваща липсата като ми дойде реда😃
Нервно ми е защото съм над 38000. А колко има преди мен ....ехееееи
Хем си знам , че съм за февруари , ама така такова се бавят и ми действа зле.

Благодаря за разбирането 🤗

# 103
  • pLOVEdiv
Аз ти пожелавам още преди Февруари да заформите едно Коледно чудо Heart

# 104
Момичета някой който скоро е правил трансфер колко е доплатил на пресен или замразен по фонда,една приятелка е доплатил а близо 5000лв в Селена говорим.Стреснах се малко,бихте ли споделили, Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт