Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 57 641
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • pLOVEdiv
Как си Краунд? Снощи не ме пуснаха Sad Утре се надявам да те няма в Селена Simple Smile)))
Деси, те мъжа ми едва пуснаха да ми донесе четката за зъби.... и днес съм тук,момичета, утре се надявам да си ходя вече Heart Eyes Kissing Heart Hug

# 481
Desi, кога ти е пункцията?

# 482
  • pLOVEdiv
Иии, след поредното кървене днес, аз ще седя и утре по всяка вероятност... така че, Деси може все пак да се видим Head Band

# 483
Crowned, не ти ли казват от какво е това кървене. Според мен не е нормално.Аз в 12 седмица имах кафеникаво зацапване, с една система се оправи и повече не съм имала.
Ставрев кво ти каза, той не че е много разговорлив.

# 484
crowned дано вече спира това кървене, но по - добре, че си там под наблюдение. Утре те чакам с хубави новини. А Ставрев днес видя ли те.
Аз май имах нещо като подготвителни контракции сутринта, но мина. Изплаших се, защото ми е за първи път. И сега бебка такива ритничета мята, но от нея не се оплаквам.

# 485
Иии, след поредното кървене днес, аз ще седя и утре по всяка вероятност...
Sad
И според мен е редно да разберат вече от къде и защо това кървене.

# 486
Мхм, мен ме викат утре в 8ч. за пункция. Вълнувам се като в деня преди сватбата си Simple Smile на някоя от вас дали и се е случвало такова нещо- вчера, преди OVITRELA, естрадиола ми беше 6700 , Прогестерона- 2.2, а LH- 0.00. Дали не е станала грешка или вървя към хиперстимулация?
И освен това "ме зарадваха" с крайната сумичка за 12-те дни стимулацийка- 2997 лв. Simple Smile Дано поне хубави ембриончета станат. Поздрави от мен :*

# 487
Деси, колко фоликула имаш ? По принцип поне при мен заради голямият брой фоликули имаше риск от хиперстимулация?
Краунд , не казват ли от къде е това кървене, няма ли как да се разбере?

# 488
Деси, стискам палци за хубава реколта яйцеклетки!

# 489
Деси, късмет утре! Ще чакаме да се похвалиш с хубава бройка яйцеклетки! Колкото до вълненията преди пункцията , аз съм имала досега 3 пункции и при всяка следваща вълнението е по-голямо от предишния път! Усещането след това, когато дремеш блажено след упойката, също е уникално! Защото всяка една от тези стъпки те приближава към целта! Дишай дълбоко , мисли си за хубави неща и всичко ще е наред! ❤

# 490
Не са ми казали кой- Ставрев май събота не е там, така че, може би Ненев? И аз съм в чужденка.
Знам, че всичко ще е наред, усещам го и ви благодаря за стиснатите палци и големите надежди Heart

# 491
Деси, успех утре!

# 492
Деси, имаш палци и от мен 🍀🍀🍀

# 493
Деси, стискам палчета за утре! 🍀Вълнението е разбираемо и хубаво!❤ Все пак вървиш по пътя към сбъдването на една цел/мечта😊
Crowned дано отмине вече този неприятен период и да сте добре всички в едно ❤

# 494
  • pLOVEdiv
Сега на визитацията ми обясниха, че от разпъването на матката се пукат капиляри и от това е кървенето! Понеже бременността е многоплодна разпъването е много по-голямо и затова е и толкова често!
Деси,  стискам палчета утре всичко да мине по вода. Ако дойдеш по-рано дай сигнал, ще добием по едно кафе Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт