AVON - Само за представители - 2017 & 2018 & 2019

• 78 854
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
Най-любезно ще разясня, групата е за старите представители - тези, които писаха, информираха, разясняваха и помагаха години наред и които се познаваха (към момента на отделянето във ФБгрупа)
 Направете си и вие група.

Последна редакция: ср, 09 яну 2019, 21:45 от *Камея

# 481
Здравейте, момичета. Имам един въпрос клиентка ми върна червилото новото татус ефект цвета не отговарял на каталога бил много блед и отделно от това консистенцията не и допада миришело на спирт. Възможно ли е да го върна и къде трябва да отида в офис на Ейвън ли? Мерси

# 482
  • Бургас
Да,възможно е да го върнеш.Има бланка за връщане в документите,които си получила с фактурата.Попълваш я и го връщаш в офис на Ейвън,попитай координаторката къде в твоя град се връща.Има и вариант да го изпратиш в София,на посочения в бланката адрес,но е за твоя сметка куриерската услуга.

# 483
Здравейте, момичета!
Представител съм на Ейвън от К15/18г., тоест имам досега 4 активни кампании и тази, която почва сега, ще ми е 5-та. Та, искам да попитам, някой знае ли колко време трябва да съм представител на Ейвън или колко активни кампании да имам, за да не се водя нов представител? Търсих в сайта им, но не успях да намеря такава информация.

# 484
  • София
Здравейте, момичета!
Представител съм на Ейвън от К15/18г., тоест имам досега 4 активни кампании и тази, която почва сега, ще ми е 5-та. Та, искам да попитам, някой знае ли колко време трябва да съм представител на Ейвън или колко активни кампании да имам, за да не се водя нов представител? Търсих в сайта им, но не успях да намеря такава информация.

Какво те бърка това? Нов - стар, важно е да правиш поръчки.

# 485
Здравейте, момичета!

Какво те бърка това? Нов - стар, важно е да правиш поръчки.

Това е така, разбира се. Питам, защото пускат готини оферти, от които не мога да се възползвам, защото офертата не се отнася за нови представители Simple Smile

# 486
Ааа, това сериозно ли е? Как тъй? Да няма връзка с кредитния ти лимит - да ти е малък и ти да се чувстваш като нов представител. От мен ако зависи, щом вече имаш 4кампании, значи си "дърт/вехт/стар" представител. Сериозно го казвам. Така ми е останало в ума.

"Питам, защото пускат готини оферти, от които не мога да се възползвам, защото офертата не се отнася за нови представители Simple Smile "  - кои са тези оферти?

# 487
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

По принцип се водиш нов предствиител първите 4 кампании. През тях можеш да си взимаш и разни продукти на ниски цени( мениджъра трябва да ти ги е показал). Вече от твоята кампания 5, си "стар" представител и можеш да се бориш за всичко което виждаш в сайта като възможност

# 488
Здравейте, момичета!

По принцип се водиш нов предствиител първите 4 кампании. През тях можеш да си взимаш и разни продукти на ниски цени( мениджъра трябва да ти ги е показал). Вече от твоята кампания 5, си "стар" представител и можеш да се бориш за всичко което виждаш в сайта като възможност
Благодаря много за информацията! ☺

# 489
Simple Smile Е, то и аз това казах - след  4 кампании стаж ставаш стар представител, но май нещо на несериозно ме взеха.
Ами, хайде, честито на новия стар представител!  Simple Smile То пък едни оферти ни предлагат от  Ейвън....

# 490
Simple Smile Е, то и аз това казах - след  4 кампании стаж ставаш стар представител, но май нещо на несериозно ме взеха.
Ами, хайде, честито на новия стар представител!  Simple Smile То пък едни оферти ни предлагат от  Ейвън....
Не, не съм ви взела на несериозно, просто Калина ми отговори точно на въпроса, докато вие, цитирам, отговорихте: “ От мен ако зависи, щом вече имаш 4кампании, значи си "дърт/вехт/стар" представител” . Аз исках да знам как е по принцип, а не, ако зависи от вас, но в случая се оказахте права, за което Благодаря!

# 491
  • София
Здравейте ! Някой получавал ли е ваучерите за Емаг с точките ?
Уж щяха да се обаждат по телефона, вече един месец мина, а никой не ме е потърсил.. нито пък имам някаква адекватна информация.

# 492
Здравейте ! Някой получавал ли е ваучерите за Емаг с точките ?
Уж щяха да се обаждат по телефона, вече един месец мина, а никой не ме е потърсил.. нито пък имам някаква адекватна информация.
И аз още чакам!

# 493
Каталог 3/2019

Приятно разглеждане. Ориентирайте се по номерата защото гугъла обърка страниците както му дойде.

https://photos.app.goo.gl/VVDwLLYNPGWWGcTFA

# 494
Момичета, ако някой няма да се възползва от  предложението за чанта за неактивни представители, искам я.

Общи условия

Активация на акаунт