AVON - Само за представители - 2017 & 2018 & 2019

• 78 711
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, има ли информация кога ще се оправи опцията за плащане през сайта с кредитната карта? Миналия ден се опитах да регистрирам ваучер и ударих греда. Какво им става и докога ще деактивни тези функции. Няма да им давам и лев по банков път/и-пей или поща, при положение, че плащам една камара пари за такса по кредитната карта.

Разбрах че вече работи. Поне така каза позната.

# 661
  • Бургас
Туизълче, онзиден още платих аз, но с Мастъркард, не ейвънска. Нищо не се отрази първоначално, после излезе чакащо плащане и имам мейл вече че е получено плащането и приспаднато от баланса.Не знам, обаче, с твоя начин на плащане как стоят нещата...

# 662
  • София
Гледам опция за безплатна доставка до адрес, ако поръчам продукти за тяло за определена сума. Автоматично се прави, нали? Не трябва да правя нещо аз? И отстъпката само за тези продукти ли е или за цялата поръчка?

Най-накрая дочаках и аз да оправят онлайн плащането. Бях решила, че няма да ходя до банка заради тях специално.

# 663
Отстъпката е само за продуктите, другите ще са на стсндартният ви %

# 664
  • о`майна лунна нощ е
И аз сборих плащането. ОлЕ! Но продължавам да се чувствам като идиот в сайта. Някои опции наистина са ги улеснили, обаче като цяло е тюрлю гювеч.

От тази кампания ли падаше тлъстата отстъпка?

# 665
От тази кампания ли падаше тлъстата отстъпка?
до 9 включително

# 666
Дам до 9 вкл. После мор.

# 667
  • русе
За каква сума е тази отстъпка?

# 668
За каква сума е тази отстъпка?
Тук сме се договирили да не обсъждаме отстъпки, така пожела мнозинството преди години. Мога да ти спомена че става въпрос за т. Н. ниво " лоялност", което след края на куотър 2 престава да съществува.

# 669
Само аз ли при всяка поръчка имам проблем? Или нещо е убъркано, неизпратено, изпратено на друг адрес, а сега ми излиза, че съм поръчала доставка до адрес с точен час.. Вече ми писнаа Не мога да се откажа, защото си имам клиенти, но пък, взеха да прекаляват!

# 670
Нещо не сте си направили в стъпките както трябва. Няма проблем. Зависи какво сте задали.

# 671
Четири пъти? А и пощенската станция при нас е една. Не парадирам, че съм гении, но не е чак такава философия да се пусне поръчка, особено след промяната на сайта.

# 672
Трябва дс изберете пункт за поща, ако не зададен адрес, си избирате кой да е точно.

# 673
  • русе
Кои слънцезащитни използвате и сте доволни?
Дъщеря ми може ли да ми вземе кашона с пратката,или няма да стане?

Последна редакция: пт, 21 юни 2019, 14:01 от bubanka

# 674
Дъщеря ми може ли да ми вземе кашона с пратката,или няма да стане?
Да може с пълномощно.

Общи условия

Активация на акаунт