AVON - Само за представители - 2017 & 2018 & 2019

• 78 716
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
A ако изобщо не пуснеш следваща поръчка, а онази старата виси в пощата 20 дни,примерно, после какво ? Хипотетично питам, не че ще тръгна да си правя експерименти след 12 год.обвързаност с фирмата.

# 646
Логиката следва че поръпчкта се води на твое име без значение дали си я взел или не. И трябва да я платиш. То ти още на 14 ден трябва да си я платил дори без да си я взел. Часовникът тиктака и ще почнеш да й плащаш лихва, пак без да си я взел. После не знам.

# 647
  • София
Много ме дразнят с този сайт.Unamused Не стига, че плащането не работи, ами и някаква ми се държа грубо по телефона като звънях да питам в кол центъра им. Имало и други опции. Е, мерси, че ми казахте.

Освен това онлайн магазинът не работи, клиента не може да ми прати поръчката си.

Кликах разни линкове, отваря се друго.

И не виждам фокус за К9. Да не би вече да не качват една кампания напред? Rage Беше много удобно да си прегледаш и прецениш, тъй като понякога "супер намалените" им демо продукти са по-евтини в брошурата.

# 648
Логиката следва че поръпчкта се води на твое име без значение дали си я взел или не. И трябва да я платиш. То ти още на 14 ден трябва да си я платил дори без да си я взел. Часовникът тиктака и ще почнеш да й плащаш лихва, пак без да си я взел. После не знам.
Ох, да , вярно че ти виси воденичен камък на шията - фактурката и балансът. Обаче аз нарочно плащам 2 дни , след като са ми изпратили напомнящ есемес. Винаги и нарочно. Докато не ми напомнят - не, против принципите ми е Simple Smile
Засега съм нямала лихви за пресрочването с два дни.

# 649
  • о`майна лунна нощ е
Моля някой любител на силните усещания и притежател на приключенски дух, който е успял да види в новия сайт къде са описани лихви, неустойки и прочие натоварващи плащания, да припомни какви бяха сроковете и от кога почват да начисляват допълнителните суми.
Благодаря ви много за търпението и помощта!

# 650
  • София
Влезте в подменю Помощ. Там е събрано всичко. Трябва да го има.

# 651
  • о`майна лунна нощ е
Помощ - кредитна политика -

# 652
Относно плащането- и мен свариха неподготвена , че не работи опцията за плащане през сайта,и понеже нямах избор наредих парите през он-лайн банкиране. Днес отново се възползвах-сутринта платих, баланса вече е изчистен. Става изключително бързо отчитане на плащанията, буквално за часове и в рамките на деня.Повече няма да ползвам опцията за плащане през сайта и да чакам по 3 дни да изчистят сумите.

# 653
  • София
Гледам полския 9 и 10-ти и нищо ново не ме грабва. Скука. Така и вяло върви напоследък, че сериозно се замислям.

# 654
# 655
Благодаря за каталога, но на първо четене, нищо не ми лови окото.

# 656
  • русе
Фокус 09 вече има качен ,кога ще има и нетна оферта 09 ?

# 657
Фокус 09 вече има качен ,кога ще има и нетна оферта 09 ?
Нетната я пускат с началото на съответната кампания. И аз нея чакам.

# 658
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, има ли информация кога ще се оправи опцията за плащане през сайта с кредитната карта? Миналия ден се опитах да регистрирам ваучер и ударих греда. Какво им става и докога ще деактивни тези функции. Няма да им давам и лев по банков път/и-пей или поща, при положение, че плащам една камара пари за такса по кредитната карта.

# 659
Вчера платих през сайта с мастъркард.Нямах проблеми

Общи условия

Активация на акаунт