AVON - Само за представители - 2017 & 2018 & 2019

• 78 746
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
Тогава заслужава ли си -при малък оборот,въобще да не се занимавам.
Ще поръчвам пак на съученичка на щерката,само излишни занимания.
Благодаря .

Абе не е баш така. Като представител можеш да си поръчваш от нетната и от фокуса, с по-ниски цени. Има и програма за нови представители - например парфюм Rare pearls беше за смешните 3.50 при поръчка 60 лева. Комбинирай се с 2-3 приятелки и им ги давай на нетни (с отстъпката, която е за теб), така ще стигнеш 55 лева минимум и ще си получаваш продуктите с 15%. Авон не го интересува дали хората ти плащат продуктите с отстъпка или не.

# 616
  • Бургас
То и аз така мислех като се регистрирах,да давам на нетни цени,ама само раздавах каталози,ако някой нещо си поръча,ще е за 3-4-5 лв.С една по-активна представителка сега се комбинирам,тя има повече клиенти и ако искам нещо от фокуса или нетната,ми поръчва,няма проблем.Ама аз не успях да намеря кръг от клиенти.

Дами,нещо става с профила ми.
Дали не са го закрили, няколко месеца не съм пускала поръчка.
Пробвах с номера и паролата си не разпознава данните.Накрая пробвах със забравена парола, получих нова на мейла, но пак не разпознава данните.Не съм си сгрешила номера,листа с предишна поръчка е пред мен.Имате ли идея какво се случва?

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 12:45 от bubanka

# 617
  • русе
Ако тая седмица поръчам след колко дни е доставката?
Колко поръчки мога да направя или по - изгодно е да бъде една за по-голяма сума?
Благодаря Ви.

# 618
  • София
Ако тая седмица поръчам след колко дни е доставката?
Колко поръчки мога да направя или по - изгодно е да бъде една за по-голяма сума?
Благодаря Ви.

По изгодно е голяма поръчка. Нивата на отстъпки си вижте в сайта и преценете. Иначе, може да пуската неограничен брой поръчки в зависимост от кредитния ви лимит.

# 619
Пробвах с номера и паролата си не разпознава данните.Накрая пробвах със забравена парола, получих нова на мейла, но пак не разпознава данните.Не съм си сгрешила номера,листа с предишна поръчка е пред мен.Имате ли идея какво се случва?

Нещо на сайта, питай кол центъра.

# 620
И аз имах проблем с влизането снощи, и доста се притесних. Даваше ми, че няма такъв потребител... През линка за забравена парола успях да вляза с моите си данни. Пробвайте така

# 621
То и аз така мислех като се регистрирах,да давам на нетни цени,ама само раздавах каталози,ако някой нещо си поръча,ще е за 3-4-5 лв.С една по-активна представителка сега се комбинирам,тя има повече клиенти и ако искам нещо от фокуса или нетната,ми поръчва,няма проблем.Ама аз не успях да намеря кръг от клиенти.

Всеки сам си преценява. Имам поръчки, които достигам 55 лева, имам и такива, които не го достигам. Но лично предпочитам да си дам парите за доставка плюс евентуално обработка, но да не завися от никой и да не чакам продукт докато някой представител си събере голяма поръчка. Работя точно с още три дами освен мен.

# 622
Марияиванова799, като бивш координатор, който имаше 5 роднини за подпредставители, ще кажа от личен опит, че от профилите им не може да се пуска поръчка, тъй като дълго време са били неактивни. Ако искаме да ги актимираме и да пускаме пор., трябва да минем през по- висшестоящата лидер екип. Тя ме потърси по тел.и ми обясни това горното. При нея се виждало, че в неактивни профили има набрана и непусната поръчка. Пита ме дали искаме отново да ги активираме тези профили.

При теб вероятно неактивността е само 3 месеца, още си "прясна", може и да не си отписана и влязла в графа"трайно неактивна", така че пробвай пак и ако не стане - разговор с лидер екип, към която си прикачена като представител. Също и Кол център, там си казваш номер на представител и проблема.

# 623
Явно има проблем със сайта, нито кол центъра отговаря.
Проблемът не е във вашия телевизор 😁

# 624
  • София
Сега си влязах без проблем и набрах някои неща

# 625
Плащате ли фактурите през Изипей?Какво се иска като плащате?Номер на представител ли?

# 626
Плащате ли фактурите през Изипей?Какво се иска като плащате?Номер на представител ли?
Аз си нося бланката от фактурата за плащане.

# 627
Сайтът е от тъп по-тъп. Харесвах си стария. На всичко отгоре и не мога да си платя фактурата. Още не били завършили тази част....😈

# 628
Сайтът е от тъп по-тъп. Харесвах си стария. На всичко отгоре и не мога да си платя фактурата. Още не били завършили тази част....😈
Да и на мен не ми харесва.

# 629
  • София
И на мен. Ще е цяло приключение тази кампания. Може би едно е добро, че са вкарали всичко, касаещо работата в едно Помощ.

Общи условия

Активация на акаунт