Мнение за Анадолу Медицински Център‎ и Аджъбадем Турция

• 31 428
  • 16
  •   2
Отговори
# 15
Каквото и да напиша за тези хора ще е малко, за мен и моето семейство те са Богове! След открит рак на простата с разсейки в кости(баща ми 62г) Давидов в Токуда ни казва цитирам- какво ще го мъчите този човек😐, в Анадолу  за 7 месеца е в ремисия.. Мога да пиша много за тях, но най-важното е че се държат човешки, тук в Бг това липсва. ДА, Скъпо е няма спор, но човешкия живот цена няма

# 16
Споделям опита на свекъра ми от болница Аджъбадем Маслак,  Турция. Отиде за операция на херния. Убедиха го, че проблемът му е от сколиоза и е нужно поставяне на 18 бр пластини за изправяне. Оказа се ненужна тази ТЕЖКА  операция за 65 годишен човек, която е и солидна сума пари. Хернията дори не са я пипнали. Последва втори ЯМР, на който се вижда хернията, втора операция, отново платена и отново не премахната херния, с обяснението, че проблемът бил в един от винтовете и вече бил оправен. Свекър ми прекара още две операции, вече в София, поради нетърпи нови болки. Всичко се оказа от пластините - и ненужни, и лошо поставени. Това, което “докторите” в Аджъбадем Маслак му причиниха е неморално и престъпно. Не само, че беше излишна, но и го увредиха повече. Молим се лекарите в София да успеят да и овладеят нещата, защото няма как да премахнат всички пластини. Опериран е 5 пъти в рамките на 9 месеца, заради въпростните пластини , поставени в Аджибадем!!!
Това е болница само за пари! З съжаление освен парите му увредиха и здравето. Не се предоверявайте и подлъгвайте по лъскавата болница и скъпата апаратура. Сладкодумните им представители -доктори в България, ще Ви убеждават, колко големи специалисти са там, но всичко е заради големи процент, който ще приберат от Вашата операция. После се покриват. Д-р Ходжев от Пловдив много охотно ги промотира и потвърждава техните становища и диагнози. Така човек остава с впечатление, че взима второ мнение. А това е просто съучастничество. Всички са в кюпа. Не се доверявайте.  Ще бъде за сметка на здравето Ви!

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 13:04 от Iliana Rvl 640398

Общи условия

Активация на акаунт