Лечение във Турция

• 1 388
  • 10
  •   1
Отговори
Не можах да намеря такава тема, затова пускам нова. Моля за препоръки за добра частна болница във Турция. Във Бурса имаме при кого да отседнем,за това ако някой може да препоръча и във Бурса ще е добре. Но като цяло стига да е добра болницата и във друг град ще отида. Не искам да се занимавам със посредници. Свързах се със няколко,но усетих някакви схеми и се отдръпнах. Може и да греша,но предпочитам да си запиша директно час и да отида на преглед,имам преводач. Всяко мнение ще ми е от полза!
Благодаря предварително!

# 1
Добра болница е много относително, навсякъде са добри в различни неща. Търсете по конкретна специалност.

# 2
Добра болница е много относително, навсякъде са добри в различни неща. Търсете по конкретна специалност.

Благодаря за отговора! Забравих да напиша каква специалност. Трябва ми ендокринолог. Заболяванията и операциите ми да ендокринологични.

# 3
Не зная защо хората се плашат от посредниците
Цените така или иначе са еднакви. Просто посредниците получават малък дял от болницата. И ви придружават през целия този период, дори ви защитават правата.
Ако не ползвате посредник,  цената ще е същата, и няма да имате човек който да ви насочва

# 4
Не зная защо хората се плашат от посредниците
Цените така или иначе са еднакви. Просто посредниците получават малък дял от болницата. И ви придружават през целия този период, дори ви защитават правата.
Ако не ползвате посредник,  цената ще е същата, и няма да имате човек който да ви насочва

Проблема при посредниците не е във цената! Преди три години ползвах посредник. Той ми преведе документите и ги изпрати в съответните болници за консултация. Отговорът на всички бяха че проблемите ми са на психична основи! Когато аз сама без посредник отидох на преглед отношението беше друго! Благодарение на прегледа диагнозата ми се потвърди- рядък тумор на надбъбречната жлеза! Оперирах се тук в БГ и всичко се потвърди от хистологията!
Със посредниците е една схема,търсят само онкоболни хора. Не мога да кажа какъв е механизма,но там се развъртат едни пари от едни фондове! Това става само с онкологични заболявания! Тоест има побългаряване и опорочаване на консултациите със посредник!  През това време ти си агонизираш и никой не го е еня за тебе!Съжалявам да го кажа,изпитах го!

# 5
Здравейте, понеже не намерих друга тема. Искам да попитам за подходяща болница в Турция.
Проблема е следният. Преди 11 месеца ме оперираха от разширена вена на пениса. Вената бе премахната частично, също бях и обрязан частично. Но след тая операция проблемите не спират, бях получил едно подуване на кожата дето траеше някъде 8 месеца. Разнесе се долу горе. Не можех да сложа нормален презерватив. После уш имах нисък тестостерон, това беше първият момент, в който загубих частично чувствителност и едвам правех секс. Уш мина после простата ми се разболя, уринирах кръв и това уш се оправи, та и на втори път получих проблеми с простата уш пак се оправи. Не знам и сега дали нямам. Но преди 3 месеца получих ужасни болки в белезите от обрязването. После болката премина по целия пенис. Беше ужасно, помогна ми Габагамма 300 мг.
Но сега се случва най-ужасното от месец и половина получих пълно изтръпване и обезчувствяване на пениса. Не мога изобщо да получа ерекция. Свършвам без ерекция, и то вече не мога и да свърша до край. Като преди това частично нямах чувствителност. Имам и три хернии, сега правих ЯМР за втори път. Първия на лумбални прешлени. Втория е на пенис и малък таз. Общо взето от края на 2023та не съм спирал да тичам по болници. Докато накрая там където ме оперираха според мен ме осакатиха. Страхувам се че вече може би съм импотентен. Исках поради тоя случай да попитам за подходяща болница в Турция. Предполагам че ще се наложи нова операция, която е много специфична за нервите на пениса. Не знам в Турция извършва ли се нещо такова. Ще съм благодарен за мнения и насоки. Защото съм много притеснен, и видях че в България освен да те осакатят нищо друго не правят.

# 6
В Турция се извършва всичко. Така подробно описано не е много подходящо за темата. Ако имаш епикриза я изпрати на някоя от турските болници. Но според мен без да те прегледат едва ли някой ще ти даде адекватно становище и цена онлайн. Така че, вземи си час при утвърден уролог (там всички уролози са и хирурзи) прегледай се на място и обсъди на място какво следва.
Не вярвай на никой посредник който ти обещава онлайн някакви неща. Нищо не може да стане ясно без преглед лице в лице. На лични ще ти оставя едни координати на лечебно заведение в което имаме опит

# 7
Здравейте, дали може да ми препоръчате поне няколко болници в Турция. Защото в Медипол по моя казус не могат да ми помогнат.

# 8
Здравейте, в болница Мемориал в Турция ми предлагат срещу 7000 евро инжектиране на стволови клетки в пениса заради увредените нерви. Пращах документи и до тоя извод са стигнали. Не знам има ли някоя поне малко по евтина болница там извършваща тази процедура. Явно ще трябва да тегля кредит така или иначе. Но се чудех дали мога да мина поне някъде малко по-тънко? Защото явно серйозно са ми увредили нервите с тази операция в България и не знам една процедура дали ще е достатъчна.

# 9
Стволовите клетки са иновативна и скъпа процедура. Дори все още не е напълно утвърдена от медицината. Не знаех, че мемариал правят процедури със стволови клетки. Много малко болници в Истанбул работят с този метод.
Любопитно ми стана дали ще вливат донорски стволови клетки или ваши собствени?

# 10
Здравейте ALMIRRA!  Моля да ми изпратите информация за лечебното заведение в Турция, за което имате опит.

Общи условия

Активация на акаунт