STOKKE колички, мнение от личен опит!3

• 66 723
  • 723
  •   2
Отговори
# 705
Тази количка е 4ка, ако не се лъжа.
Зимния сет не е нов, поне 3 бебета е видял.
За момче, това не е най удачния цвят.
Цента е завишена за състоянието.

# 706
За 2000лв ще си купите чисто нова Stokke xplory v6 с двата коша. В момента е намалена в магазин Bebemax и има супер цвят за момче, че и за момиче(black melange). Тези зимни сетове са излишни.

# 707
Тази количка е 4ка, ако не се лъжа.
Зимния сет не е нов, поне 3 бебета е видял.
За момче, това не е най удачния цвят.
Цента е завишена за състоянието.

Благодаря Ви! Отказвам се от нея в такъв случай Cry

# 708
Всъщност ако имате този бюджет, вземете си ново Стоке. Има и други модели, които са също толкова хубави.

# 709
  • Пловдив
Два бона изобщо не бих дала за детска количка втора ръка.
Намират се стокета на супер прилични цени втора употреба.

# 710
Този модел 3 в едно е на тази цена чисто нова

# 711
Момичета,влюбих се в тази количка https://mams.bg/collections/%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8 … nt=17241650790446
но доколкото разбирам върви само с коша за 6+, без този за новородено и дали ако си взема отделно кош от модел v6 ще стане на шасито?

# 712
Момичета,влюбих се в тази количка https://mams.bg/collections/%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8 … nt=17241650790446
но доколкото разбирам върви само с коша за 6+, без този за новородено и дали ако си взема отделно кош от модел v6 ще стане на шасито?
Кошът за  новородено се купува отделни за всички модели, така че спокойно може да си купите. Ще пасва.

# 713
Да става! Но пише, че няма наличност.
Скоро ще излезне най-новия модел V7. Ако не ви е спешна може да изчакате. В момента чистят наличностите по магазините на V6.

# 714
Знае ли се кога ще излезе моделът V7?
Да става! Но пише, че няма наличност.
Скоро ще излезне най-новия модел V7. Ако не ви е спешна може да изчакате. В момента чистят наличностите по магазините на V6.

# 715
Нямам идея. Звъннете в магазин mams там са официални представители и би трябвало да знаят. Скоро ще е според мен.

# 716
Здравейте,

Искам да ви попитам за мнения за количка Stokke Trailz. Доста четох за Cybex,Peg Perego,Nuna и т.н. Сега започнах за Stokke. Ще се радвам на мнения. Simple Smile

# 717
Здравейте!
Спрели сме се на Stokke - втора употреба. Изчетох доста коментари, но не намерих информация какво да гледаме при покупка на втора употреба количка. Къде са им слабите места, какво е важно да се огледа и тн.
Също ме интересува коя версия според вас е тази количка от снимката. Днес ще направим първият си оглед и се надяваме да е сполучлива. Поздрави и усмихнат ден!

# 718
Medico, това е Stokke V2, мноого дърт модел, сигурно е минала поне през 5 деца, ако не и повече. Не бих дала пари за нея, още повече, че вече са си непродаваеми. Бих казала, че слабо място им е механизма за сгъване и разгъване, както и доста проскърцват много ползваните, но се усеща на неравен терен, чакъл, разбити улици. Огледайте и гумите. Дръжките до V5 се изтриват, но това ще е дребен проблем, така като я гледам тази. Според мен разгледай още, не знам с какъв бюджет разполагаш, но с тази количка, нито ще имаш комфорт при бутане, нито пък ще можеш да я продадеш после.

# 719
Механизмите на количките са от едни пластмаси, които все пак стареят. Колкото и да са здрави количките, по нашите терени, после пък и с годините и многократните сгъвания и разгъвания.... Гумите гледайте колко са износени. За да не скърца , трябва все пак от време на време да се смазват. Аз впръсквах ВД40 по всички механизми, за да се работят леко. Това на снимката наистина са вече над 10 годишни модели, които вече са доста амортизирани. Моята количка беше Крузи , аз я ползвах 3 употреба - хем е пазена и аз доста си я пазих и пак редовно ми се налагаше да си я смазвам . Строшиха се меганизмите на коша за новородено, механизма за сгъване .... гуми сменяха преди мен предните собственици ... Пак че намерих един майстор и ми поправи механизмите. И я продадох на доста под продажната й цена, защото й знам минусите и реално не мога да искам 1000 лв! Иначе изглежда доста запазена и на огледа новите й собственици не спираха да се възхищават в какво много добро състояние е, как била запазена. Аз им направих пълна демонстрация на всичко как се монтира, сгъва и т.н. Купиха целия сет . Остана ми само летния сет и едно зимно чувалче.

Общи условия

Активация на акаунт