Градски транспорт - Варна

• 30 989
  • 52
  •   1
Отговори
# 45
Да попитам тези от вас, които пътуват с електронен билет от Тикет.Варна,  покупката на билета и плащането му с дебитна карта, как се таксува от банката, колко струва?   До скоро пътувах с предплатена карта, но днес прочетох, че вече няма да можем да ги зареждаме, и важат до изчерпване на наличността.
Аз съм към ДСК и ми тегли само цената на билета, т.е. без други такси.

# 46
Това е добре.
Благодаря за отговора, а активирала ли си някакви опции към сметката, или на място в банката, за да не тегли такса,  или не е нужно?

п.п. Вчера сварих си заредих малко на предплатената карта, но  днес вече машината не работеше.

# 47
Това е добре.
Благодаря за отговора, а активирала ли си някакви опции към сметката, или на място в банката, за да не тегли такса,  или не е нужно?

п.п. Вчера сварих си заредих малко на предплатената карта, но  днес вече машината не работеше.
Нищо не съм активирала.

# 48
Здравейте, интересува ме от жп гара Варна  до Константин и Елена кой номер градски автобус да хвана. От къде се купуват билетите?

# 49
Не съм от Варна, но ще ми се наложи да ползвам градски транспорт. Изтеглих си приложението, въпроса ми е кога трябва да си купя билет- непосрествено преди качване в автобуса или може и половин час по-рано. Или той се валидира още с купуването? Ще ползвам линия 409, тук четох че по тази линия оперират и Ченсфилд. Откъде да знам в часа в който хвана автобус кой ще дойде-на градски транспорт или Ченсфилд, за да си купя предварително билет от приложението. Ченсфилд да не би да са само през лятото? Интересува ме за сега.

# 50
1) на самите автобуси пише дали е на Ченсфилд или на ГТ.
2) билет ще си купите като дойде автобуса, Ченсфилд мисля, че са с кондуктори, а ГТ през приложението

# 51
Благодаря, исках предварително да имам купен билет, но явно няма да стане. На автомата за билети в автобуса може да има много хора и докато се вредя може да дойде ред да слизам.

# 52
Не е желателно много по-рано, тк. докато дойде автобуса половината време ще е изтекло, и ако пътувате по-дълго трябва втори билет за купувате. Следете колко минути остават до идването му на електронното табло или на телефона. Има билети за 1 час, 1,5 часа и цял ден, но не съм сигурна през прилоението може ли всички видове.
Може 1-2 минути преди идването. Понякога зацикля приложението и ако се качите и веднага има контрола се заяждат за глоби, мислят че хората се скатават.

Общи условия

Активация на акаунт