DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 9

• 65 650
  • 712
  •   1
Отговори
# 165
  • Враца
Добро утро и от мен   Hug
Огромни благодарности за преведения епизод  bouquet
Хайде да видим дали озета и снимките ще ни подскажат какво ни предстои в неделя  Whistling
Злати благодаря за кафето  bouquet Keskinowa а на теб за това че ни сподели преведения епизод  Hug
Желая ви топъл петък  Hug

# 166
  • Плевен / София
Здравейте момичета
благодаря за преведеният епизод....Искам обаче още един фраг.... Wink

# 167
Добро утро и от мен!
Благодаря за преведеният епизод , на неуморните "пчелички"! smile3501 newsm51
Благодаря за фрага, кафето и споделеното. smile3525

Хайде и от мен едно

# 168
Безкрайни благодарности за превода на серията момичета bouquet bouquet bouquet bouquet

Лек и спорен ден дружина  Hug дано днес ни зарадват с озет  или откъсче  Praynig

Това ми хареса  Heart Eyes нещо тази седмица ми липсват емоцийте от първите серийки  Tired

https://vk.com/feed?z=video263466769_456239253%2Fd73c3a6983e1efb … -146912950_187387

# 169
  • Керодиспансера
 Пише, че е застрашен от отпадане.
Втората статия. "Какво гледат в Турция?" (186): от 13 до 15 ноември 2017 г.
Здравейте,момичета Hug
Така стана и със Светулката  ooooh! преместиха го в неделя ,падна рейтинга и го финишираха набързо  Crossing Arms
Дано да не се случи същото и с тоя сериал  Praynig

# 170
Здравейте!! Нова съм в този сайт и вашата тема и сериала са наистина прекрасни! Ще се радвам ако може да се присъединя към вас. HugHeart

# 171
  • Плевен / София
 Пише, че е застрашен от отпадане.
Втората статия. "Какво гледат в Турция?" (186): от 13 до 15 ноември 2017 г.
Здравейте,момичета Hug
Така стана и със Светулката  ooooh! преместиха го в неделя ,падна рейтинга и го финишираха набързо  Crossing Arms
Дано да не се случи същото и с тоя сериал  Praynig
аз си мисля, че не е толкова до преместването на деня на излъчване колкото до зацикляне в сценария....

# 172
Здравейте!! Нова съм в този сайт и вашата тема и сериала са наистина прекрасни! Ще се радвам ако може да се присъединя към вас. HugHeart

Джансу добре дошла в това прекрасно място за релакс   wavey welcome

Момичета а къде е тази статия  newsm78 Винаги са ме притеснявали съседските рейтинги  ooooh!  как правят това проучване чак да им се не начуди човек.Такива хубави и стойностни сериали бяха спряни  Tired Tired Tired Съгласна съм с Гости ,че СЦ  зациклиха  Tired Tired Tired Екранното време на ГГ и Булут е съкратено до минимум колкото да се знае ,че са основните герой  Tired дано тази неделя нещата се подобрят инак сме обречени към финал. smile3505 Tired Tired Tired

# 173
Джансу Hug,добре дошла и от мен! Hug

Цитат
Момичета а къде е тази статия  newsm78
Миме Hug,изпиши заглавието на статията и излиза!Аз я видях по този начин!Копирах линка,но излиза друго! Peace

от официалната страница....

# 174
Цитат
Момичета а къде е тази статия
Сериали в България

# 175
20. Bölüm Fotoğrafları

# 176
  • Враца
Здравейте  Hug
Добре дошли на новите момичета от мен  Hug
Злати благодаря за снимките  bouquet
Аз вече си имам фаворитка  Crazy Crazy тази е май преди или след целуфана  Crazy Crazy

А къде ли ни е озета  newsm78

# 177
На Фатош устата, усмивката ѝ ги асоциирам с на патето Яки  .

# 178
  • София
Здравейте,

хубави снимки. Явно ще има целуФан. Wink А дано!

Не мисля, че има смисъл да се притесняваме за сериала. В крайна сметка не зависи от нас. Отделно имаме много малко излъчени епизоди в неделя. Аз мисля, че ще се стабилизират нещата. "В очакване на Слънцето" е един от успешните летни ТР сериали и изкара цял сезон в неделя.

# 179
Благодаря за поредния превод на нашите ягодки, неуморни са. Hug Благодаря за всичко споделено. Дано да имаме вече целуфан, че много време мина...и дано появата на ески севгилито бъде за добро.

Общи условия

Активация на акаунт