DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 9

• 65 436
  • 712
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Привет момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря за снимките и фрага  bouquet Hug Hug Hug

Чак до развод не мисля, че ще се стигне, най-много Назмието да си събере нещата и малко да поседи при Фатош... / ако разбере и за аборта/ И какво видяхме във фрага тя подозира нещо Назлъ, дали пък Пелин няма да й каже, че е правила аборт....
 А и Ферит според мен няма да си позволи да я загуби  Naughty  Дори и да разбере за заема, според мен няма да реагира така, както реагира когато разбра за Асу... Ще видим...
Абе става доста интересно  Flutter

# 601
Привет,

Момичета, благодаря за превода, сниките и коментарите! Hug bouquet

За кредита и Назлъ: ами, много е възможно Ферит да не подходи с разбиране за кредита, защото близък за него човек не му е споделил проблемите си и е предприел вземане на кредит от лихвар с мазна физиономия. Също така ще плаща кредита с големи лихви и ако се забави или пропусне да плати, може да остане без лице след побой. В случая, Назлъ, не искайки да тревожи или занимава Ферит или по други причини, предприема много рискован ход - рискован за нея, за Минами и за родителите й, които могат да останат без дом. Ферит може да не подходи с разбиране поради факта, че сякаш Назлъ го има за чужд, сякаш предпочита да си има вземане-даване по финансовите въпроси със съмнителен лихвар, вместо да му се довери за този проблем. Не знам, но аз лично бих се чувствала много засеганата. Лично усещане. Wink Peace
Относно Пелин - не знам, защо Назлъ би имала притеснения изначално - всичко е било в миналото, човек има минало, още повече мъж като Ферит. Ферит подхожда с разбиране към Пелин, защото не е от камък и се чувства виновен. От негова гледна точка: тя е била измамена и е направила аборт, убивайки детето им и рискувайки задравето си, защото е била отчаяна. Ферит се чувства виновен за всичко това и няма как цялата ситуация да не му повлияе чисто човешки и като мъж, който е наранил жена. Какво, да я нахока Пелин ли, да я изгони ли?! Той се опитва да компенсира с добро държание и разбиране миналите си действия, иска някак си да се реваншира. Сега, отделен е въпроса каква е Пелин и как го манипулира. Не знам, но Назлъ трябва да започне да се бори, да се бори за това което чувства. Ако се предаде без борба пред Пелин, само защото си мисли, че Ферит тъгувал за нея или пак нещо подобно...вече съвсем ще й се ядосам  Whistling Crossing Arms Дори да разбере за аборта, та това е било прди 7 години, много преди те с Ферит да се познават. Идва някаква жена от миналото...разбира се, че ще има момент, когато Ферит ще е объркан, но ако Назлъ е силна и уверена в чувствата си, ако е боец -  ще се бори, ще се бори за щастието си и това на Булут; ще иска да изясни нещата, а няма да събира багажи и да бяга пак и да се крие.
Ще видим какво ще ни представят, но лично за мен Ферит е хлътнал по Назлъ, обича я много, влюбен е и не мога да си представя, че ще покаже някаква нежност към Пелин, а по-скоро добри чувства, които Пелин ще използва пред наивната Назлъ и нашата ще падне пак в капана. Но ще видим, може този път Ферит да подхвана с критиката Crazy Naughty...вече доста съм му набрала заради горкия Тахир. Много непрофесионално и рисковано....с право ще се обвинява за смъртта му.
 bouquet bouquet bouquet

# 602
  • Под звездите
Здравейте, момичета. Все повече си мисля, че това за аборта е чиста тактика от страна на Пелин. Иска да предизвика съжалението и вниманието му и по този начин да разклати връзката между Назлъ и Ферит. Но Назмието макар и да изглежда наивна този път добре е преценила ситуацията. Изобщо няма да се учудя, ако Демет и Хакан не са направили някоя фотка от срещата на Пелин и Ферит. Но аз изобщо не очаквам, че Назлъ ще тръгне да се развежда, нито пък, че ще изостави Ферит. Напротив,  тя по скоро ще се опита да разобличи Пелин, да покаже истинската и същност, да защити любимия, защото смята че Пелин е реална заплаха за него и на всяка цена да запази брака си. Според мен прошката на Ферит и дава сила и желание тази връзка да продължи, защото тя наистина обича Ферит. И изобщо няма да се учудя, ако тя се опита да превърне бракът им в истински. Толкова смелост не ми се вярва, но никога не се знае. Идва ми и друга идея в главата. Дали пък няма да покани Пелин да им погостува?

# 603
eidin Hug точно такава Назлъ искам да видя! Много хубаво си описала нещата...дано! Wink Simple Smile

# 604
И аз искам да видя такава Назлъ.... Която да флиртува по женски с Ферит, която да му подхвърля примамливи закачливи погледи, която да се разтапя в ръцете му /не че понякога не го прави/, която да го целува със страст, която да го хване за ръка, сякаш казва... "Той е само и единствено мой..." Да го направи така, че да учуди и изуми не само самия Ферит и всички останали "зрители" , но най-вече да изненада и самата себе си...

# 605
  • По света и в нас.
Може пък стъпката ,която предприема Назлъ е да разкрия чувствата си пред Ферит или да отиде някъде с Дениз Shocked Shocked Shocked Joy Joy Joy Joy Joy

# 606
  • София
Момичета ние хубави сюжети си представяме, но вижте

Цитат
По StarTV застрашени от финализиране са "Тайните на живота" (Hayat Sirlari) и "Пълнолуние" (Dolunay), като предстои да започнат "Греховете на баща ми" (Babamin Gunahlari) и "Вълк" (Boru).

Романтичната комедия "Пълнолуние" (Dolunay) на StarTV продължава да се представя неубедително с резултат под четири пункта.
Скрит текст:
От --- сайта - Какво гледат в Турция

Не зная доколко е достоверна информацията,но това което пише не ми харесва  Confused

Може пък стъпката ,която предприема Назлъ е да разкрия чувствата си пред Ферит или да отиде някъде с Дениз Shocked Shocked Shocked Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Е сто пъти се редактирах и не се показва сайта  ooooh! Но предполагам, че ако напишете "Какво гледат в Турция" ще излезе сайта  Peace

Последна редакция: чт, 23 ное 2017, 21:05 от Miss*Sunshine

# 607
Привет и от мен! doh

Момичета, много интересни неща сте споделили, благодаря ви!

До неделя има доста време, затова дано ни зарадват с още едни фраг,
а също някое откъсче и още снимки.

По въпроса с кредита вече съм споделяла тук, че подозирам /или поне се надявам/, че Ферит този път няма да реагира толкова зле като преди първо, защото той вече добре познава Назлъ и сам ще си даде сметка, че да реши този проблем сама за Назлъ е въпрос на чест и премълчаването не е заради каприз или недоверие , а по-скоро от неудобство пред него. За Нъзлъ това е като провал, все едно не се  е справила с предизвикателството да реализира мечтата си. Знаем, че кредитът благодарение на който тя стана съдружник го взеха родителите й като заложиха жилището си. Е, как при тази ситуация Назлъ да поиска помощ от Ферит, след като на този етап бракът им е фиктивен? Това, че чувствата им са истински не променя ситуацията, даже я прави още по-сложна за нея. А има и нещо друго. Когато купи половината от ресторанта, Ферит не я попита, постави я пред свършен факт, а тя трябваше да приеме. В последно време, улисан в проблеми, Ферит престана да се интеруса от делата на ресторанта, но ако го беше направил, сам щеше да знае, че нещата не вървят добре. Самият той още в самото начало, когато обсъждаха рекламната стратегия за новооткритото заведение каза на Назлъ тя да се грижи самоза кунята,
а финансите ще бъдат негова грижа.
Напълно съм съгласна обаче с вас по въпроса за заема от лихваря, това беше огромна грешка и самата Назлъ от неопитност и дори наивност не си дава сметка в какви неприятности се вкара. Една допълнителна работа, /за която Ферит няма начин да не разбере и това ще е още едно нещо, което е скрила от него/ изобщо няма да реши финансовите им проблеми, а може да навлече и нови, защото тя ще се наложи да поизостави делата на ресторанта.

Не знам защо си мислите, че Назлъ би могла да вземе крайно решение и да напусне Ферит. Аз не мисля, че това изобщо е възможно. Не само защото отношенията им вече са на етап, от който няма връщане назад и те не могат един без друг, но и защото тя не би причинила подобно нещо на Булут, който много би се разочаровал. Може да е импулсивна, наивна, може да е упорита като магаре, но и Ферит не пада по-долу. И двамата допускат грешки, но във важните моменти реагират адекватно и правилно. Като се има предвид колко хора около тях се опитват да поставят прът в колелата на тяхната връзка, това че са още заедно си е направо геройство.

Права е Самби като казва, че Ферит понякога няма способността да вижда нещата от гледната точка на друг човек, но като човек, който се доверява повече на разума, отколкото на емоциите си, се надявам да си е взел поука.

Дана Hug
Много точно си описала поведението на Пелин, както и реакцията на Ферит в така създалата се ситуация. Не са ми ясни много намеренията на Пелин, не знам какъв реванш търси и защо го търси само от Ферит, който също е жертва на измамата на Демет. Виновен е само защото й е повярвал, но доколкото разбрах е видял доказателства – снимки, на които Пелин реално е присъствала, макар че както казва тя е била упоена, но те не са оставили у него никакви съмнения, че тя му е изневерила. Така че най-малко на него може да се сърди и изобщо не разбирам защо след като доста отдавна е наясно кой и защо е разрушил връзката им, не тръгне да отмъщава на Демет /примерно като развали нейния брак/, а на Ферит. Още на партито на нея трябва да й е станало ясно, че при Ферит няма никакъв шанс, защото той е много влюбен в Назлъ. В този ред на мисли силно се надявам Пелин да има някакъв план „Б“ и да преметне по някакъв начин Хакан. Интересно ми е и какво е условието, което тя му постави, за да се съгласи да си сътрудничат.

На мен ми харесва , че и Назлъ и Ферит са живи хора и като всички допускат грешки, че не ни ги представят като идеални или перфектни ,защото такива хора няма. Може като темперамент и поведение да са коренно различни, но имат еднакви ценности и това ги сближава. А различията им ги карат да се привличат като две магнитчета.

Игличе Hug
Много ми хареса твоята идея Ферит да отвлече Назлъ и да си изяснят отношенията далече от всички. Дано точно така да стане. Това напълно се връзва и с последното изречение от озета:“Ферит ще предприеме решение, което ще изненада всички.“

Също като Ейдин и аз изобщо не се съмнявам, че Назлъ ще се откаже лесно от Ферит. По-скоро очаквам да се бори за любовта им, даже да устрои някакъв капан на Пелин, за да разкрие тя истинското си лице и да разбере Ферит какви номера върти тя зад гърба му, опитвайки се да развали връзката им. Убедена съм и аз, че прошката на Ферит, която е толкова важна за нея ще я накара като лъвица да се бори за любовта им, а не като една пикла да се фръцне и да си тръгне.

Харесват ми много и идеите на mury9 и Бибиста. Между другото, много сте креативни тази вечер.

Ето го и фрага за игрален филм с участието нашето малко Булутче - Алихан Тюркдемир.

https://vk.com/feed?z=video-146912950_456240193%2Fea54d502e6c208 … -146912950_195646

Приятна вечер, дружки!

Последна редакция: чт, 23 ное 2017, 21:16 от * Дъга

# 608
Здравейте,

Дъгичка Hug bouquet
Цитат
Също като Ейдин и аз изобщо не се съмнявам, че Назлъ ще се откаже лесно от Ферит. По-скоро очаквам да се бори за любовта им, даже да устрои някакъв капан на Пелин, за да разкрие тя истинското си лице и да разбере Ферит какви номера върти тя зад гърба му, опитвайки се да развали връзката им. Убедена съм и аз, че прошката на Ферит, която е толкова важна за нея ще я накара като лъвица да се бори за любовта им, а не като една пикла да се фръцне и да си тръгне.

Много се надявам да сте прави и аз бих искала това, но за съжаление, лично за мен, Назлъ с досегашното си поведение не ме е убедила, че притежава някои черти, нужни за споменатото от вас Rolling Eyes Peace. Дано ме изненада приятно! Защото описаното от Дъгичка поведение повече ми прилича на човек с характера на Асуман. До сега Назлъ, мен лично, не ме е убедила, че е изобретателна, прозорлива и аналитична. Борбеността до сега я виждах в професионалната сфера и училището, но не и по отношение на Ферит и чувствата й. Дано покаже скрити черти и бегло сходство поне малко с добрите черти в Асуман. Или дано поне Асуман й помогне да "вдене" някои неща Wink...че е наивна като дете, милата и за това не вярвам да съумее да постави капан...за тези неща се изисква "талант" или голям хъс. Ще ми се да видя лъвицата Назлъ, а не малкото ощипано момиченце Назлъ. Peace
Дано не прекратят сериала преждеврменно и СЦ да се хванат в ръце. Дано наистина да не зациклят в клишета, а да ни покажат нещо ново, нещо интересно, а не предъвканите неща.

bouquet bouquet bouquet

П.П. За кредита, аз лично съм на друго мнение - фиктивен, нефиктивен брак, аз лично не проумявам и не приемам, че Назлъ се чувства неудобно да поиска съвет и помощ от Ферит. Та те са съпрузи, имат чувства един към друг, дори и непризнали любовта си те са си близки. Назлъ най-малкото можеше да говори с Енгин или да се поинтересува, какви са лихварите, да помисли малко. Това е проблем, към който е добре да се отнесе професионалист. Тя можеше да напомни на Ферит, че покрай другите проблеми, ресторантът има затруднения. Ясно е, че не е нейна вината, още повече с онова момче, човек на Демет, който съботира най-важния им момент и се получиха лоши отзиви за храната. Не знам, но Назлъ си създава някак си втори живот паралелен с този на Ферит - заема, втората работа...така може и още неща да възникнат и тя ще се оплете отново в лъжи. Не е въпросът, дали Ферит ще й прояви разбиране или не, а дали въобще Назлъ си е взела поука от предишни ситуации, когато "снежната топка" се завърта и става "лавина". Че чак твърди, че няма тайни от Ферит Rolling Eyes Shocked...мълчи си бе, момиче, като знаеш, че не е така Laughing Wink

Последна редакция: чт, 23 ное 2017, 21:42 от dana78

# 609
Ех, момичета, запишете ме и мен в списъка с желаещи да видят една силна и уверена, и най-вече влюбена Назлъ.

Обожавам да гледам такива персонажи, защото аз на времето, в любовно отношение, бях пълен комплексар, неуверена и срамежлива, и все чаках отсрещната страна да направи първата крачка...но не мисля, че сценаристите ще ни позволят да видим това удоволствие.

Назлъ още от началото я показаха като абсолютно неуверена, боязлива и на моменти чак неспособна да се контролира в любовно отношение. Мисля, че пак ще подходят така и ще я накарат да се отдръпне и да се скрие в себе си, да бяга от неизвестното и от онова, което ѝ причинява болка. Пепел ми на клавиатурата, но по отношение на любовта, Назлъ не я виждам като уверена в себе си, млада жена - виждам млада жена, която дълбоко в себе си се бои, че любовта на човека, когото обича, няма да е достатъчно голяма, за да бъдат заедно, и че никога няма да успее да задоволи изискванията му и да запълни празнината, която предишните жени са оставили след себе си. Знаем, разбира се,  че това не е така, като зрители виждаме огромната промяна във Ферит и сцени, на които Назлъ няма как да е била свидетел (спомени, скрити погледи, разговори с Енгин и изтръгнати, благодарение на него, признания). Но Назлъ не знае онова, което знаем ние...

# 610
Добър вечер и от мен,дами!!! Hug Hug Hug

Благодарности за фрага и озета!Не им се зарадвах,но нали това искахме Назлъ за изревнува Ферит с някоя бивша.Ето СЦ ни го сервираха.Само че,според мен Назлъ няма да се бори,а ще се оттегли.Първо Ферит още не и е признал чувствата си и според нея всички действия и думи на Ферит са игра според уговорката им за фиктивния брак.Друг е въпроса,че за себе си тя е наясно,че е хлътнала истински по Ферит.Второ мисля си,че Пелин ще изманипулира Назлъ, така че наивната Назмие да се почувства длъжна да и освободи пътя.Може би чувство за вина,може би стари чувства,може би аборт,може би и с друга лъжа ще успее да го постигне,.А и Ферит,който се чувства виновен и се опитва да компенсира Пелин като и обръща внимание още повече ще накара Назлъ с държанието си да вземе решение да го остави сам.Само Назлъ да не залитне към Дениз в гнева и отчаянието си.Моля се Асуман да усети бързо нещата и да вразуми Назлъ.

Последна редакция: пт, 24 ное 2017, 05:03 от Keskinowa

# 611
# 612
В Бурса ли? Назлъ каква работа има там?  newsm78 Знам, че Пелин живее в друг град, нали хвана полет до Истанбул, ама Назлъ..? Не вярвам да зареже ресторанта и да тръгне да придружава Ферит на някоя командировка.

# 613

Остава Назлъ за забегне в Бурса сама ooooh! ooooh! ooooh!Пелин живее в Измир!

# 614

Благодаря! bouquet bouquet bouquet

И Серкан е там!Да не е свързано с неговия сериал? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт