Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 76 168
  • 870
  •   1
Отговори
# 465
Aa на промото и Валерия реве:joy: Ама не разбрах защо?!

# 466
  • София
Стига бе.Ей лоши сте.
Ами ако наистина реши да умира за нея и вземе че се изпъне на арената.
Тогава как ще се оправят опосумите.
Или да вземе да се обеси на изпредената вълна пред юртата на Валерия.  #Silly

# 467
Както каза Джоли - ще вдигнат нивото на язовира с толкова сълзи. Joy

# 468
  • София
Ензим, няма лошо, тъкмо ще имат възможност да хванат и някоя рибка. Не че са много сръчни рибари, де. Laughing

# 469
За всичко си има плюсове!  Peace Peace

# 470
  • София
Както каза Джоли - ще вдигнат нивото на язовира с толкова сълзи. Joy

Ох!  Joy

# 471
Те вече не ловят и не доближават язовира , ако сте забелязали. И§ А ги спукали от проверки, а понеже от водоема се снабдява с вода, не знам коя зона на София , а и било резерват- темата за рибата се забрави.

# 472
Вододайна зона на Перник е, отдавна е забранен Студена. Ама то няма рибари между фермерите, не че много ще замърсят с риболов няколко човека. Simple Smile Как им завиждам, там такъв мач риболов мога да направя ...ех, мечтииии... 😍

# 473
  • София
Те вече не ловят и не доближават язовира , ако сте забелязали. И§ А ги спукали от проверки, а понеже от водоема се снабдява с вода, не знам коя зона на София , а и било резерват- темата за рибата се забрави.

Ааа, това ли било. А аз си мислех, че от некадърност не се и опитват даже да ловят.  Laughing

# 474
А мислех, че сте знаете, или съм си мислила да сложа статията тук, и съм си останАла само с намеренията. Сега не помня къде четох, че тази година за продуцентите е била най - кошмарната Ферма. заради мястото дето са избрали, аз па се чудех, избирайки мястото не се ли допитват.

http://-spam082-/n/zatvaryat-fermata.125791.html

Ето нещо останало, но това, което четох, беше от сорта и че много глоби са платили.

# 475
Нали имаха задача да си пооправят лодката, да могат да ловят риба при това ниско ниво на водата. Thinking Яни влезе без захранка, нищо не хвана, но пък ни попя, чудно пее момчето, нищо че за рибар не го бива. 😂
Не знам дали са им забранили да ходят за риба или просто няма желаещи. Simple Smile
Или след като оправяха лодката са забранили? Щото Бети им разправяше да си ловят риба да си я опушват. Thinking
Да, от 24.10. е статията. Но ето откъс:

Цитат
Спазили сме всички хигиенни норми и не сме в нарушение.  Правят ни постоянни проверки от множество дирекции. По форумите пишат разни бракониери, които хвърлят мрежи в "Студена", но в момента там има камери и не могат да припарят. Затова е целия този шум", коментират те пред изданието. Междувременно, форумци им предлагат следващия сезон на "Фермата" да се снима в Източните Родопи. Там има достатъчно язовири и изолирани места, където да заведат участниците, без да ги заплашват с предсрочно спиране на формата.

Ето я и статията, че линкът на Биляна не се отваря: Simple Smile

Скрит текст:
Заради постоянни проверки и смущения от страна на външни лица, продукцията може и да приключи предсрочно, съобщи "България днес".

Продуцентите на селското риалити избраха тази година да снимат край язовир "Студена", заради което формата е подложен на серия санитарни проверки за спазване на нормите. Районът е вододайна зона, от която се снабдява целият град Перник. И там трябва да се спазват строги правила. След началото на снимките граждани и екоорганизации инициираха многобройни проверки, притеснени за хигиената в района. Социалните мрежи също гръмнаха с критични коментари.

"Теренът на кого е и кой е разрешил до единствения язовир за питейна вода на Перник да се строи?", "Влиза ли се в язовира с лодки и къде са отговорните институции?", "За какъв наем е отдаден теренът?"

Това са основните въпроси, на които хората търсят отговор. По този повод от Министерството на околната среда и водите са изпратили изрично указание до управата в Перник. В него е предписано до 14 дни да бъде върнат в първоначалния си вид терена. Това създава сериозни проблеми на двамата продуценти, които обаче са категорични, че са спазили всички изисквания и не са в нарушение.

"Спазили сме всички хигиенни норми и не сме в нарушение.  Правят ни постоянни проверки от множество дирекции. По форумите пишат разни бракониери, които хвърлят мрежи в "Студена", но в момента там има камери и не могат да припарят. Затова е целия този шум", коментират те пред изданието. Междувременно, форумци им предлагат следващия сезон на "Фермата" да се снима в Източните Родопи. Там има достатъчно язовири и изолирани места, където да заведат участниците, без да ги заплашват с предсрочно спиране на формата.  

Защо са им позволили тогава изобщо да правят там предаването? Thinking

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 18:41 от Ензим

# 476
  • София
В една статия пишеше, че са им правили постоянно проверки, включително за това да не се използва язовира и да не се лови риба. Пишеше, че е забранен за риболов т.е. това с лодката е било постановка, просто да имат някаква задача.

# 477
http://scena.bg/2017/11/16/%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%86% … %B0-%D0%B7%D0%B0/

Вижте на каква статия попаднах в интернет за тайната любов на Валерия. Потвърждават се някои от вашите подозрения, или пък статията е откраднала информация от бг-мама.

# 478
Алек не може да губи! Не зная какъв футболист е бил, но за спортист това е невероятно!

Той не можА да преживее, че няма ответни чувства от Вал, след това не можа да преглътне реакцията й (тя благодари на Калоян, че не я е изпратил с Алек)при обявяването на ратаите.

Егото му е наранено и като мъж и като играч - писах по-рано - очакваше да е фермер, а го пратиха ратай!

За това и получи нервен срив - от яд, че не му се получават нещата!

ИСкам да го видя как ще позеленее като разбере за Яни и масажа... Laughing Laughing Laughing Laughing

Искам да си ходи, да викне Яни и да Яни да го прати в къщи - малко да се поосветсти!

# 479
Пипчи, сигурно не ѝ била близка кокошката, да. Joy hahaha

Ама те и другите на са ѝ били по-близки. Confused Нали Франческа я издаде, че от началото на сезона до нейния дуел не е влизала в обора. Аз Елена я харесвах и за това, че плаче за животните, защото и аз бих плакала, ако съм си играла с тях и после минат под ножа. Но Елена явно е по-чувствителна от мен, щом ги оплакваше и без да ги е виждала. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт