Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 76 162
  • 870
  •   1
Отговори
# 480
защо Иван и Андрей казват 'на дядЯ" звучи ми сякаш по руски, а Яни казва 'на дядА"

# 481
  • София
тая вечер ще има ли някой да не реве. Усещам, че футболистчето пак ще се изложи много...

# 482
тая вечер ще има ли някой да не реве. Усещам, че футболистчето пак ще се изложи много...
Станко още не е рИвал.
Чакам .

# 483
  • на село
Е тази вечер всички реват, да си призная и мен ме трогнаха Disappointed Relieved

# 484
Какви са тези глупости които дават сега? Опосумите хептем го обърнаха на биг брадър това предаване.

# 485
  • Разпиляна във въображението
Защо поставят момичето в такова положение. Да, не е честна с него, но да го обръщат чак като на "другарски съд"

# 486
Аз ако съм, ще се чувствам много неудобно . Всички да ме гледат и да очакват от мен сега да хукна да се метна на врата му.
Това е лично между тях. Защо намесват другите

# 487
Алек дава 100 хил. за един час с Вал!! Е тва е!

# 488
Това според мен си е емоционално изнудване на Валерия.
Сега какво да каже пред тези хора които виждат как един мъж реве за нея.Да каже че не го иска ще излезе безпувствена, а пък тя може и наистина да не го иска
Сега и тези ще я притискат

# 489
  • София
Бентлито е виновна отвсякъде. Тоя си загуби акъла заради нея, а тя не постави никаква граница. Направо го изхвърли без дуел от играта  Mr. Green

# 490
  • на село
Алек дава 100 хил. за един час с Вал!! Е тва е!

Добра тарифа .

Тази пък, хем боли, хем сърби, ами кажи си- не го искам, или пък обратното, какво толкова.

# 491
Мога да кажа само.. добре , че Калоян не се забърка с Валерия. Нямаше да можем да го опознаем толкова добре

# 492
Евала на Финци.
Край, затри се Алек.Отиде момчето.
Валерия не го иска.Ще мре ли, ще трепе ли сега какво ше прави.

# 493
  • Разпиляна във въображението
Добре де, какво искат от нея? Тя им каза, че няма чувства към него. Той я обичал, тя не била сигурна. Абе тя ли знае какво й е, или те?

Мале, добре, че поточето е плитко - в случай, че Алек се опита нещо Simple Smile

Първи сняг и лястовичка - ЗНАК  hahaha

# 494
Каква е тази гнусна емоционална манипулация? Откъде накъде Андрей ще казва на Валерия какво да прави и какво да казва. Това не е свързано пряко с играта. Нямам думи.

Общи условия

Активация на акаунт