Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 76 453
  • 870
  •   1
Отговори
# 135
  • ново
На Краси лятото му се роди дъщеричка Анна, даже участваха в масовото кръщаване. И аз като Tary намирам голяма прилика между Краси и Калоян. Млади, уравновесени, работливи момчета.

Алек май се надяваше да е фермер?

# 136
  • Sofia
Ейй,живна малко фермата тази вечер.Че както сълзливо започна...
Определено внесоха настроение гостите.
Мама Галя направи показно готвене за отрицателно време,успя до обора да стина,та чак каза,че и вълна ще чепка в свободното време.НаШте могат само да гледат и да се учат /ако искат,де  Mr. Green /.
Около Мустафа и Финци се усеща едно спокойствие,а майора веднага започна ред да всява  Simple Smile.Ама го гледам,че все около русо се върти Mr. Green

Интересна ще е борбата за амулета.Да видим,дали ще си сменят поведението някои фермЕри.
Въобще,интересна седмица се очертава.

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 01:29 от avi10

# 137
Радвам се, че Калоян е фермер, мисля че ще му мине успешно фермерството, дори и старите участници да не бяха влезли. Внесоха малко свежест в предаването, но пък цели 2 седмици да стоят, малко в повечко ми е, гледали сме ги вече, можеше да останат 4-5 дена, максимум седмица. Предпочитам да гледам отношенията между новите участници, колкото и мързеливи да са жените и каквито и простаци да са мъжете.

Гинчев все повече и повече ме изнервя, дано Калоян го прати на дуел. Прави ми впечатление от известно време, че Алек направо се изгуби, я го видя/чуя, я не, а като го дават е все един сериозен, сякаш няма желание за нищо вече. Яд ме е, имаше такъв потенциал в началото, преди да стане обсебен от Валерия. Unamused

# 138
  • Sofia
Аз също предпочитам да ги бяха оставили сами.
Трябваше да си изсърбат цялата попара,дето са си я надробили.
Така,с външна намеса,е съвсем различно...

# 139
  • ново
Рейтинг търсят И&А, то е ясно. Разбрали са каква грешка са допуснали на кастинга и се опитват да я замажат.

# 140
  • София
Рейтинг търсят И&А, то е ясно. Разбрали са каква грешка са допуснали на кастинга и се опитват да я замажат.

Баш така си е!
Тъкмо бях решила тази седмица да ги пропусна, независимо кой е фермер. Сега взех да се размислям Thinking

# 141
Аз мисля че положението във фермата е било още по зле от това което ни показват за да вкарат старите фермери.
Явно е че кастинга е бил тотално сгрешен , особено женската част.
Последните две седмици пък всички го удариха през просото.
Вкарването на старите обаче пък направи така че да лъсне още повече  некадърноста  на сегашните фермери и да се види грешките на кастнга.
Видяхме че ЕДНА жена може спокойно да сготви за толкова хора и то за отрицателно време и то разнообразно .Не да се вари боб или леща и то цял ден.
Видяхме как всеки може да си вдига чиниите не да стоят с часове на масата.
Финци почти сам се справи в обора набързо и с доене и с чистене, че и кравата укроти.
Още повече им лъснаха кусурите фермерите.

# 142
Разликата между мама Галя и мама Дарина е огромна и не знам кой кръсти Дарина„ Мама  като в нея няма нищо майчинско по отношение на грижите към останалите.
 Опосумите снощи сами си признаха ,че са избиpали млади хора с което може би искаха да ги оправдаят, че са мързеливи и некадърни. Не че това е оправдание Те могат ама не искат Grinning

# 143
Не, категроично не ми харесва такова развитие на нещата. Гостите можеха да останат ден, два или три, но две седмици!!...това не е гостуване, а направо участие. И то почти преди финала...разводнява се играта по този начин и ни лишават от възможността да видим колко и какви са силичките на тези, които ще се борят за наградата. Тъпо решение от страна на продуцентите, не знам какво го е наложило и дали правилата го позволяват, но никак не ми харесва. Това е все едно да участваш в маратон и някой да ти даде тротинетка на няколко километра преди финала.

# 144
Не, категроично не ми харесва такова развитие на нещата. Гостите можеха да останат ден, два или три, но две седмици!!...това не е гостуване, а направо участие. И то почти преди финала...разводнява се играта по този начин и ни лишават от възможността да видим колко и какви са силичките на тези, които ще се борят за наградата. Тъпо решение от страна на продуцентите, не знам какво го е наложило и дали правилата го позволяват, но никак не ми харесва. Това е все едно да участваш в маратон и някой да ти даде тротинетка на няколко километра преди финала.
Хаха, много добро сравнение с тротинетката! Вкарват ги за да спасят положението, защото участниците са кръгла нула с малки изключения и по този начин се опитват да замажат нещата. Нека са във Фермата, ама не да изнасят работата на гърба си, а да помагат с идеи и наставления. Видяхме как мама Галя спретна три манджи за отрицателно време, а жените само се натъпкаха и легнаха. Много ме дразнят!  #Cussing out #Cussing out

# 145
  • София
Разликата между мама Галя и мама Дарина е огромна и не знам кой кръсти Дарина„ Мама  като в нея няма нищо майчинско по отношение на грижите към останалите.

Това, което го прави Галя си е и талант. Ето, аз съм от тяхното поколение. Мога да готвя на десетина-петнайсет човека без проблем. Обаче ако трябва да им измисля десертче, тортичка - нъц. Трябва да имам рецепта пред себе си. Така на прима виста не мога! Най-много едни палачинки да врътна. За тях не ми трябва рецепта.
Обаче сега се видя, че и мъжете не са голЕма работа, защото никой от тях не се сети, че може да си вдигнат чинията като се нахранят, ами като някои бейове се изнизват от масата и чакат слугиня да мине след тях. Crossing Arms

# 146
Много мило ми стана снощи. И четиримата гости са ми любимци от сезоните си. Не искам да анализирам дали трябва или не трябва да ги вкарват, ще ни помогнат ли или ще ни попречат да си направим обективни изводи за сегашните участници. Смятам, че имахме достатъчно време за това. Сега просто ще се наслаждавам на разумни, културни и практични хора, които внасят спокойствие вътре и колорит на предаването. Радвам се, че ги вкараха в седмицата на Калоян и грам не ми пука дали това е случайност/сценарий/режисура. Според мен всеки от четиримата си има роля и задача вътре: Веско - да ги научи да се организират по-добре, Мустафа - психолога ще им покаже нагледно що е смирение и любов към ближния (че "божествената извънземна" се провали там, ма то само с приказки на едро и с розова вода не става), Галя ще ги нахрани и евентуално ще научи мърлите на нещо в кухнята (ако искат), а Финци..., ех, Финци, става ми весело само като го чуя да говори на любимия ми диалект. Heart Eyes
Хареса ми реакцията на фермерите като си видяха гостите. Само Гинчев ми се стори резервиран. И продължава да ме дразни как се е запекъл за тая вълна, големия пич вече, с непоклатими принципи. Така и не разбрах какъв точно му е проблема. По принцип се води, че го харесвам, но напоследък ми олекна нещо.
Чухте ли Ваньо Опосумски как заговори за енергии и той? Нямаше да ми направи впечатление, ако не бях гледала скоро странната му (да не използвам друга дума) жена и най-добрата ѝ виртуална приятелка - Богинята на розовата вода Joy

# 147
  • Варна
Това, което го прави Галя си е и талант. Ето, аз съм от тяхното поколение. Мога да готвя на десетина-петнайсет човека без проблем.

Чак сълзи от кеф да ти текнат, като гледаш с каква лекота някак си ги върши нещата. В интерес на истината доста от девойките се навъртаха около нея и хвърляха там по една ръка с нещо дребничко. Та не беше сама мама Галка, с което по никакъв начин не желая да омаловажа уменията и. То точно това е незаменимия талант, с който блесна жената. Закръжиха около нея като някакви кандидат снахички и така ги повлече и увлече изкусно, че дори не се усетиха. И най-важното без да си пречат (примерно тъкмо ти втаса тестото и видиш как някой си пръснал обелките от картофи по плота, където си решил да точиш, тъкмо режеш морковите и си дал задача на някоя девойка лука да ти нареже примерно, но постоянно ти се протяга през ръцете аха-аха почти под ножа ти, та да трябва всяко нейно трепване да следиш, че не я порежеш случайно). Всички така ги беше подредила жената, като дребни парченца от пъзел, като зъбчати колелета, цялото общо изведнъж заработи с такава мощност, че...  Всичко така организирано, подредено, че медец да ти закапе на сърцето как за 5 пъти по-кратко време може да се свърши двойно повече работа. Дано връстницата и мама Дари като един виден координатор научи нещо от Галка и го принесе в професионален план, а не само да ми пише закони и да си мре на ината да стават точно така, както ги е написала. Понякога и комбинативност трябва и усет, не става само с ядене, както се викаше в оная реклама. Grinning

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 10:53 от Spirit Crusher

# 148
Не знам дали с вкарването на старите фермери не направиха сегашните да мързелуват още повече.Подозирам че точно така ще стане.Ветераните/ ще ги нарекатака /се впуснаха да им покажат колко са сръчни , пъргави , оправни.Сега те ще им вършат сигурно 90% от работата и нашите съвсем ще го удрят на мързел.Това го видяхме още снощи.Мама Галя им наготви те се наядоха и си легнаха.Като на курорт.
Не мисля че беше правилно това влизане на ветераните.Или поне да беше само за 2- 3 дена.

# 149
Привет!Докато ви догоня ,вие ще преполовите темата.
    Още вчера исках да пиша з съпоставянето Владо-Дарина.Владо е класи над Дарето,даже и акъл като дава,го прави с уважение.Владо е пич,мъжкар.Детето ми тренира волейбол,не в негов отбор, и сме се срещали по турнири,имало е няколко кризисни ситуации-винаги реагира уравновесено и някак си успява да е справедлив за всички.А синовете му са страшно възпитани.
    Евала на мама Галя,просто жеата е "отръсна и чевръста",както казват в моя край.Би трябвало всяка от нас да може да сготви,докато прави и още нещо.Ако иска,и не я мързи.Продължавам да мисля,че жените във фермата са мърли.
    Дарето нещо много съмнителна ми идва-два моркова за боба ги реже 3 часа,а вече два дуела побеждава.Дали се прави,или просто умее да се концентрира?!Каквото и да е,поздравления за играта.
     Елена продължава да рие надолу за мен-подпира пейките и Станко,на какво се надява?!
    Стискам палци на Калоян да не се изложи и да е успешен фермер,пък дори и с помощта на старите фермери.Той поне е склонен да слуша.

Общи условия

Активация на акаунт