Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 76 248
  • 870
  •   1
Отговори
# 390
Всички нападнахте Алек. Ако сте обичали, тогава ще разберете Алек.
  Калоян и той е двуличник. Изказа се преди, че той не беше влязъл във Фермата заради парите.  Трябваше жена да бъде изгонена. Искам Алек да избере Яни, тъй като нещо ми стана много противен този Яни, тъй като все се върти около жените.
Оооо, обичали сме , зарязвали сме и са ни зарязвали, бъди сигурна. Затова сме разочаровани от Алек и затова не сме сигурни дали това е обич или патология.
Ти така ли обичаш - висиш пред дома на обекта, заплашваш всяка която го доближи , лепиш му се като дъвка ? Обичта е достойнство , да пазиш своето и това на любимия/та .
Има голяма разлика между влезлия само за парите Станко и Калоян. Единия е устремен към наградата , работи , но вечно пресмята и крои схеми , а Калчо живее живота във фермата . Научи хиляди неща , кваси, прави сирене , вино, кове и реже , създаде приятелства , не е казал лоша дума за никой , дори Гечо нарече голямо дете ....Ще излезе от Фермата ако не богат на пари, богат на изживявания и приятели.
И какво лошо намираш във въртенето на Яни около жените ? Винаги е нужна мъжка ръка около жените , да те разтрие , да помогне.... няма да си го водят в къщи , оставят го да се облизва край тях , че иде ли си в Козлец, само спомени ще го топлят.
Ензим , не виждам Яни да сложи повече от 3т на алманаха, зависи какъв период дадат , пък и той има дупки в знанието. Е, на фона на останалите е гигант на мисълта , ама си знае какво не знае.
Алек може да избере Гинчев или Яни и да го извърти, че и двамата са победители в дуели и силни. А само Станко му е равностоен , то се вижда. Но няма да му посегне  Mask

# 391
какви манжи готви мама Галя, какви продукти имат, а ми е чудно,че като дойде ред на Дари  все са на леща , боб ?

# 392
  • Варна
Естествено ,че сме обичали и сме били отхвърляни и са ни зарязвали, ама не е ли любов да се съобразиш с желанието на другия??? Валерия казва,че не иска непрекъснато да се фокусира вниманието върху тях като двойка само заради любовната история ( все пак не е "Море от любов" ).. какво по-ясно от това и ако обичаш някой и си разумен, ще се съобразиш с това, ще стискаш зъби, а като свърши Фермата ще доказваш и показваш чувствата си!

# 393
  • Вестерос
   Ако Алек наистина обича Валерия, тогава го разбирам защо реве по нея. Дори да вижда, че Валерия няма същите чувства като неговите, не можеш да заповядаш на сърцето си да спре да обича. Така че разбирам много добре Алек и не го укорявам. Всички нападнахте Алек. Ако сте обичали, тогава ще разберете Алек.

На мене не ми хареса Калоян, че избра Алек. Калоян и той е двуличник. Изказа се преди, че той не беше влязъл във Фермата заради парите. Алек е работлив. Трябваше жена да бъде изгонена. Искам Алек да избере Яни, тъй като нещо ми стана много противен този Яни, тъй като все се върти около жените.
Така:
1. Нима човек няма право да си смени мнението? калоян каза, че е влязал за кеф и да покаже на роднините си , че става за нещо, да се гордеят с него. Не е очаквал да стои толкова време. Сега на един хвърлей от финала е нормално да се замисли по-сериозно за паричната награда- защо пък не. Много ясно, че ще чисти Мъже. Къде е точно двуличието? Или го тълкуваме по друг начин?

2. Да извиняваш, ама била съм влюбена без да са те в мен и не съм се късала да рева като дърта оплаквачка. Драма куин е Алек от всякъде. Може да му е мъчно , но преиграва яко в поведението си. Най-вероятно и в живота е такъв - да преиграва, да изкарва от мухата слон. Искаш да кажеш , че един влюбен човек не може да изкара 2 дни, защото ратаите са ратаи 2 дни! без любимия? Хайде стига глупости.. какво да кажат жените с мъже-моряци. Трябва да реват денонощно. В момента Алек показва любовта си с гръмки слова , все едно е на 15 и тръшкания, а преди това имаше добавено и висене на врата на Валерия. Човек -лепка е.

# 394
Алек дори и не ми се коментира! И точно той тръгна да обяснява за разликите между мъжа и момчето... Sleeping
Калоян все повече ми харесва и съм убедена, че ще дадат амулета на него.
Мисля си, че Яни ще е на дуел. Неговата уговорка за точкуването на Алманаха с кого беше, че ми се губи? Дали ще даде повече точки този път?

# 395
Не знам дали Яни се е уговарял с някого за точките на алманаха. Сапунджиев беше казал, че три точки ще сложи, за да покаже, че е голям мъж.
Яни на дуела с Владо беше решил да сложи 5 точки на алманаха, щото Владо каза, че сяда да чете. Simple Smile
Ще изпитам неимоверно душевно удоволствие, ако Яни победи Алек.  Twisted Evil Heart Eyes Ох, на дядааа.  Joy

# 396
какви манжи готви мама Галя, какви продукти имат, а ми е чудно,че като дойде ред на Дари  все са на леща , боб ?
Ама то не е само до продукти.То трябва и умение.Дари не може нищо.И леща и боб не може да направи както трябва.
Относно любовта- всеки се е влюбвал.Къде споделено, къде не.
Всеки е пролял по е една сълза от любов.Ама да ревеш като алтав, да даваш последни заръки свързани с любимия сякаш ще мреш ...айде нема нужда
Снощи докато гледах Валерия си помислих че нея я е страх да остане сама с Алек на ратайския бряг.
Не толкова не желание, а страх.

# 397
Както бяхте писали и преди, при Алек цялата драма е, че до сега като плейбой не му отказвала жена. Не знам като са изолирани доколко той разбира, дали изобщо разбира, че чувствата му не са споделени... Аз все още обаче, дори и след крокодилските сълзите нещо не вярвам да е голямата му любов. Може и да съм Тома неверни, но пО съм склонна да мисля, че е симпатия, превърната в последствие в стратегия.

# 398
  • Варна
И мен Алек ме разочарова. Май съм единствената която не припада по Калоян. Хиляда пъти повтори как е влязъл да учи това и онова, за баба си и дядо си, колко е добър и т.н. драми. Всичко ок, ама при него се преекспонира някак. Отделно и той като Валерия, тихо и кротко, настрани от всичко. Безинтересни са ми във формата и определено не искам да спечелят.

п.п. това бяло брашно с което меси Галя отде се взе? Изведнъж се оказаха с много продукти. Не ми допада дългото гостуване на бившите.

# 399
Някой ако знае дали Алек е отпаднал да го напише в спойлер, че мира не ми дава. Искам да знам, че отпада и ще се оттървем най-накрая от този ревльо Twisted Evil

# 400

п.п. това бяло брашно с което меси Галя отде се взе? Изведнъж се оказаха с много продукти.
Да бе, мекици, питки, не знам си какво, явно са им дали, та да има а какво да се развихри и да нахрани горките фермери.  Laughing Вчера направи некакви бухти с тяхното брашно май, пълнозърнесто, да не кажа - тричаво, на ярма ми заприлича. Виждате ли колко съм наясно със терминологията, знам какво е ярма.  bowuu  Joy

А какви сме повечето такива коравосърдечни кучки и не вярваме на дълбоките и изгарящи чувства на Алек, не знам. Joy

# 401
Някой ако знае дали Алек е отпаднал да го напише в спойлер, че мира не ми дава. Искам да знам, че отпада и ще се оттървем най-накрая от този ревльо Twisted Evil

Точно това си мислех и аз. Прочетох във фейса някакво мнение, че отпада, но дали е пожелание или истина. И аз искам да знам.

# 402

И аз това си помислих. Жена на средна възраст, тя не е ли гледала семейство, не е ли вършила работа, присъщи за жени, вкъщи, че е толкова мудна.  Колкото и да не обича да стои в кухнята и да готви, все пак за толкова години все трябва нещо да е научила, а се предполага, че  е въртяла домакинство. Не се изисква висш пилотаж, а елементарни умения.  Какво беше това мерене и кроене на плата?!  Алек, в началото беше тръгнал много добре, но това което видяхме от 2 дни напълно промени мнението ми за него, снощи направо изглеждаше зъл. Калоян, той е млад и какво лошо има в това, че и той има някаква стратегия. Казало си е момчето, колкото повече издържа във фермата, по добре за мен. А, Гечо защо се заяде с него. В крайна сметка всеки си играе играта. Другите могат да се въртят като фурнаджийски лопати, а той не може. Франческа и Елена какви схеми и интриги правиха и накрая след Франческа всички се разреваха / май вече нервите им  не издържат/. И Елена пак остана в сянка, и лека полека се доближава до финала, без никакви усилия / освен схемите/.  Виждат, че Калоян е млад и си позволяват само него да обиждат, защо пък старите участници го похвалиха тогава?!Значи не е толкова мързелив, колкото го изкарват.  Дано да вземе амулета. И какво лошо, че е отраснал при баба и дядо и го казва. Може би му липсва семейството. За мен фаворит е той. За Марина , незнам не съм сигурна, може би работи много, но не ми е от любимките, с това поведение.

# 403
Аз подозирам, че Алек от голям плейбой, който има всяка, която пожелае (с изключение на Валерия), като излезе от Фермата, ще вижда доста повече зор с жените, отколкото от преди влизането му. Щом дори младо, да кажем неопитно момиче, като Вал, не може да го изтърпи. Grin

Забравих да спомена тъпата задача с украсата на хладилника с каренца. Как ли пък ще го клепам с лепило и с тези грозотии, направо... най-тъпата задача досега. Интернет е пълен със стотици интериорни идеи, които могат да се реализират с подръчни материали, не знам това откъде го измисли Каймаканова. Rolling Eyes

# 404
  • София

Забравих да спомена тъпата задача с украсата на хладилника с каренца. Как ли пък ще го клепам с лепило и с тези грозотии, направо... най-тъпата задача досега. Интернет е пълен със стотици интериорни идеи, които могат да се реализират с подръчни материали, не знам това откъде го измисли Каймаканова. Rolling Eyes

Освен, че е грозно не виждам как ще се почиства хладилника ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт