Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 76 167
  • 870
  •   1
Отговори
# 615
Играе си играта, както всеки друг. Не виждам драма!
И аз не я виждам. По принцип не може да готви но сега се върти в кухнята за да си спечели амулет. Е и?
А това, че има двама сина какво общо има? Познавам поне три жени които нищо не могат да готвят и всичките имат деца.

# 616
Драга emiliq_ivanova94, май не си разбрала ,че си на гости в тема, пускана , поддържана и подновявана от Ензим. Има право да си изказва мнението и ако нещо в него не ти харесва, просто я обори.
Държиш се като дете, което се плези на домакина.

Merri_An, благодаря за поддръжката  newsm03

Вчера във фейса беше пълно с бисери. Един мъж призова Гинчев да "освободи нас и девойчето" от тая мъка, една жена обеща да му прати 100 буркана сладко по Еконт само и само да победи.
Общо взето мненията съвпадат, с изключение на тези за Марина. То хвалби, то чудо и всички посочват,  че е ранобудна и работи много. Тройката е ругана злостно, а един продължава да се чуди на каста подбрал точно тези млади дами.

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 20:52 от Tary

# 617

И аз не я виждам. По принцип не може да готви но сега се върти в кухнята за да си спечели амулет. Е и?
А това, че има двама сина какво общо има? Познавам поне три жени които нищо не могат да готвят и всичките имат деца.
Ето зарадо това не трябваше да казват на фермерите за амулета.
Хем те нямаше да знаят и да се подозират в подмазване, хем нямаше и да се подмазват примерно

# 618

Ето зарадо това не трябваше да казват на фермерите за амулета.
Хем те нямаше да знаят и да се подозират в подмазване, хем нямаше и да се подмазват примерно

Според мен е добре да знаят.Нека видим кой и дали ще се промени, като знае че ще бъде имунизиран.Според мен не трябваше да държат във Фермата едни и същи 2 седмици.Можеха тези да бъдат за една седмица, другата други, и да се определят двама с амулет.Така щеше да се раздвижи повече играта, защото леко почна да доскучава.Горе-долу по това време стана същото миналият сезон.За това се и налага намесата на продукцията, макар че и те се излагат доста.

# 619
  • София
Вчера във фейса беше пълно с бисери. Един мъж призова Гинчев да "освободи нас и девойчето" от тая мъка, една жена обеща да му прати 100 буркана сладко по Еконт само и само да победи.
Joy Joy Joy
И аз ще му пратя сладко. От каквото пожелае.  Grinning

# 620
  • Mediterraneo
Аз питки ще му меся, само да го шътне тоя ревльо! Спортист! Сигурно тренира пълнене на леген със сълзи и сополи.

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 21:25 от Тарталета

# 621
Гинчев - "Това ще ми е първият тежък дуел". И го казва при положение, че оцеля на последния дуел с 3 секундна разлика Rolling Eyes

# 622
Гинчев - "Това ще ми е първият тежък дуел". И го казва при положение, че оцеля на последния дуел с 3 секундна разлика Rolling Eyes
Иван имаше предвид, че битките са много тежки.

# 623
КазАх ли Ви, че Маринката се прави на умряла лисица?
Обаче наблюденията на Станко са убийствени, особено за сутиена. Абеее, мъже , имат си точки за наблюдение и не пропускат  #2gunfire

И да, битките са много тежки . Дано не се контузи някой.

# 624
Какъв комунизъм помни Яни бре? На колко години е този момък?

# 625
По-силни игри да бяха дали...Нито съм за Алек, нито за Иван, но направо прекалиха.Дори да са равностойни силово(макар че не е така), ще се изпотрепят.В дуела на Ивона и Виолета беше същата работа.Не знам как преценяват кои игри да сложат, но са адско грешни.Като че ли наистина трябва някой от дуелистите да тегли 4 билета и каквото се падне.Така иначе преспокойно могат да манипулират дуела, както и да разпредели точките Гинчев, защото се вижда че Алек е по-силният.

# 626
Елена стана първа приятелка с Валерия и Виолета. Чак си клюкат вече Smile. Нещата някак си се обърнаха срещу Марина и Елена я забравиха. Пак може да мине между капките.

# 627
Какъв комунизъм помни Яни бре? На колко години е този момък?
Ми на 3-4 да е бил.Сега е на около 30 г. Помни той, дръжки.

# 628
  • Вестерос
Алек ми се вижда одъртял и смачкан днес

# 629
Тъкмо си мисля и двамата са поне на една възраст Joy като ги имам за около 40-42 годишни, а то - Алек е на 31, Гинчев-33. Ама и аз имам някакви отклонения, наборки ги вземам за най-малко 30 годишни, само аз съм младолика, умна и красива 😂

Общи условия

Активация на акаунт