Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 959
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 125
Пак половината не ги знам кои са.

# 1 126
От пресцентъра:
Цел Ямбул е съгласен и за Дебора. Динко е толкова силен, че и североизтока може да пази. Дракула-мракула, Дунав мост и Никопол - саншанзман - сичките ши лежат по очи!!!

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 00:38 от Маpи

# 1 127
Ех Mari_Mar, да живейш! Simple Smile Благодарности и от мен за линковете! Purple Heart

# 1 128
Искам да изгледам влизането на Луна на кон, че го изпуснах, но епизода в Нова плей и качения  тук е  до момента на реклами преди влизането й. Някой да има идея къде да го видя? Simple Smile

# 1 129
 Винаги съм се чудила дали минават някакъв психо тест като влизат, вече знам ,че минават и тези не са го минали. Както каза ББ за Линдарева тя е в отлично здраве поне физическо явно другото не го е минала.

# 1 130
  • SF
Селекция от чисто луди хора. Ама чисто луди. Даже нещо ми стана гадно като ги гледах...

Светлана кривогледа ли е?
Динко, Мариела, Захажаева, Линдарева, Луна и Дебора ---- ОМГ!
Киро-Миро... как са се сетили!!!

Ники Кънчев е гола-вода.

# 1 131
  • София
Искам да изгледам влизането на Луна на кон, че го изпуснах, но епизода в Нова плей и качения  тук е  до момента на реклами преди влизането й. Някой да има идея къде да го видя? Simple Smile

ПОПРАВИХ вторият линк - вече може да видиш втората част с влизането на Луна след рекламите

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 02:05 от Mari_Mar

# 1 132
Сигурно работното заглавие на проекта е било "Биг Брадър - Диспансер".

С кон тука не! LaughingLaughingLaughing
Малииии то ние не можем да сварим да записваме бисерите бе, какво става тука...

# 1 133
  • Испания

Особено ако е колхозен и не е с тънки крака.

Тц, тц, тц! Мноооо се изложи тази вечер Луна.

# 1 134
Да се запиша, че бях на работа и не гледах. Прочетох ви и  звучи обещаващо интересно.

# 1 135
Мариела е приятелка на Евгени Минчев.В социалните мрежи не  е безизвестна.
Преди месеци имаха словесна престрелка с Шефчето Петров....можете да си го представите-тя запазваше по-интелигентния тон,но той......сещате се с каква злоба й се нахвърляше(ставаше въпрос за испанска кухня)   ,спомням си ,че я закачи на тема "синьо сирене" и спорът взе мега просташка посока.Ама Боби си е Боби  Mr. Green Тази вечер беше написал "Госпожа Хаджикуртова"сама щяла да напусне,но го изтри.Достраша го явно  Laughing Laughing Laughing Визираше Нордел,защото тя дълго във ФБ беше Хаджи Мариела Нордел(мисля,че имаше някаква израелска нишка в родословието си).

Мариела-Захажаева:
Те бяха приятелки във ФБ ,но Мариела направи опит за интелигентен спор с руската фурия,при което бързо беше "чибосана"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Не вярвам тук да стоплят отношенията.Но знае ли се.....

Аз съм много доволна от този кастинг! Онези последните са СИВИ МИШКИ ! smile3501 smile3501 smile3501

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 13:32 от Berussa

# 1 136
  • София
Аз, да попитам, че изпуснах...за целият престой ли ги разделиха? Иначе каста е трепач! Още, снощи умрях от смях с Захажаева-как си говореше сама, и как нареждаше за коня на Луна. А, Луна още повече е изперкала. Joy Joy

# 1 137
  • София
Изглежда много обещаващ сезон. Жалко, че е един месец. Толкова луди на едно място никога не бях виждала. Страшни са.

ПС. Сутринта гледах повторение на "Часът на Милен Цветков", та там наш Петканчо обясняваше за тенденцията жената да натиска за сватба, пък мъжа да не иска толкова. Не беше по потник, а с риза, но все така се зъбеше и пулеше. Mr. Green

# 1 138
  • София
Добро утро! Грехота е направо да не се включа в темата при този каст. Та то от снощи е една идея по-безопасно да се ходи по улиците. Като гледах предаването и съвестно някак ми стана- Е ли това морално- да се съберат толкова хора с проблеми за да им гледаме сеира?

# 1 139

Общи условия

Активация на акаунт