Big Brother - Most Wanted - 2017

• 211 269
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 110
Днес се хилих повече, отколкоцо в целия предишен сезон накуп! На това му се казва сезон, всичките са от Марс! Мегз никой нямаше да я забележи сред тези екземпляри, а Шефа щеше да е наврян в склада завързан на фльонга с миши опашки!

Искаме живо!!!

# 1 111
Взех да го мисля моя Динко, щял да готви, с тая последната, готвачката, божкеее smile3511За какво го гласих, какво стана Joy Ще му счупят хатъра, душици ще излезе Joy

# 1 112
  • Ню Йорк
С много малки изключения всички вътре са уникални идиоти.

# 1 113
  • София
След любовният сезон мислех, че светлината в тунела е от идващия влак. Обачеееее, този подбор ми върна надеждата, че все още има хляб в това шоО. Да живей!
Алилуя! От онези да си взимат парите, че за нищо не ставаха. Сега се надявам, че ще видим какво е шоО!

Нимой, че ако те прочете Миглена не съм сигурна дали ще може да го преживее
Като знам, че не може да диша през носа. Учи се де, ама още не се е научила както трябва
Миглена/Магдалена(срам ме е, че и името дори не и знам), първо ме забавляваше, после ме натоварваше, а накрая ми дожаля за нея, има нужда от сериозна професионална помощ.(След това, като намери себе си - дали е Миглена/ Магдалена, дали е Каканашева, Мегз, фантом или каквото открие в себе си, да се върне. Мислих, че с тези ще е добра компания, но по- добре, че я няма- нямаше да могат да се развихрят, кой по напред да гледаме и 24 часа нямаше да им стигнат.

# 1 114
Абсурд! Не давам да променят условията на мисията. За нищо на света не искам да изпусна Луна, Захажаева и Линдарева навън!!! Трябваше и Норделката да е с тях, но... тази година в ББ няма пълно щастие.

# 1 115
Жал ми е за Джино...какво ще прави на студа...

# 1 116
Абсурд! Не давам да променят условията на мисията. За нищо на света не искам да изпусна Луна, Захажаева и Линдарева навън!!! Трябваше и Норделката да е с тях, но... тази година в ББ няма пълно щастие.
Норделкова, готвачката беше, от къде я изкопаха,че не я помня. Огън ми се вижда. Захажаева бледнее Joy

# 1 117
Господарите подпукаха Динко. Сега се сещам....ББ дали са осигурили свински опашки за Динко  newsm78
Привидя ми се, че държеше свински опашки Динко като тръгна към къщата, после вече ги нямаше като влезе, загубил ги е някъде по трасето Grinning

# 1 118

Боже, бих платила за да гледам този сезон на живо!
Каста е епичен, забравих за предишния вип брадър, могат да потънат в забвение.
        ИСКАМЕ ЖИВО!

# 1 119
Манка му, коньо, какъв каст! Joy

# 1 120
И аз проблем с дишането през носа получих Shocked Динко, мамин ooooh!, подви опашка Mr. Green

# 1 121
  • София
                        ЕПИЗОДА от 13.11.2017

част-1 https://video.nova.bg/novatv/2018/bigbrother_most_wanted/bbmw_2017-11-13_1.mp4

част-2 https://video.nova.bg/novatv/2018/bigbrother_most_wanted/bbmw_2017-11-13_2.mp4

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 01:42 от Mari_Mar

# 1 122
Включваме се пряко от Ямбул.

Уважаеми зрители,
току що приключи тържествената заря, дадена от кмета на града  по случай УСПЕШНОТО влизане на Динко у голямата игра. 5 топовни гърмежа отбелязоха ФЕНОМЕНАЛНИЯ успех на ямболския най-желан ерген да не се изпусне по ямбулски с "въйййй, майкооуу" при гледката "Линдарева". Поп отслужи молебен да се родят и кръстят Динко повечко момченца до Коледа. Млади мъже набиха баби, тръгнали в тъмното за гъби, в чест на своя ИДОЛ. Те написаха писмо до него, което ще бъде превозено безплатно от "Диана Експрес". Ето съдържанието:

"Динку, збръкахми с бабити. Не били талибани, а си били тури ли просто зимнити забратки. Прусти ни, Динку! Вечну твои спутени айдуци Теньо, Трифон и Тинката".

Давай, Динко! Цел Ямбул е с тебе! Чакаме те ем победител, ем с булка, ем президент!!! ❤

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 00:35 от Маpи

# 1 123
Да не отнесе Дебора каймака ямболски, че линдарева голям го вади #Crazy

# 1 124
Верно, Динко и Дебора ...

Общи условия

Активация на акаунт