Big Brother - Most Wanted - 2017

• 211 365
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 095
С какъв кеф бих ги гледала сега ако имаше живо излъчване. Могат да го пуснат в официалния сайт на предаването. Много се излагат тези от нова. Никаква организация нямат.

# 1 096
  • София
Обаче с Фънки сега се виждат, нали?
Те така се наковаха, че и сега май не успяха да се видят.  Laughing

# 1 097
Е сега да можех да ги погледам как ще се оцветят! 😁 Коце и Фънки са ми много забавни. Направо не мога да се нарадвам на каста. Велик подбор просто. Няма да е скучно. И от сега изказвам предположение за бъдешия победител, мисля че пак Коцето. Просто е душата на компанията и хората го харесват.

# 1 098
  • Ню Йорк
Нордел се сбабичосала, станала двойна и тройна, интересно дали пак ще си вади циците и ще си показва задника. Ще е много отблъскваща гледка  Sick

Сериозно! Така ли е правила?

То не беше деколтета до пъпа, гащи на показ, задни части, сваляне на шефовете, говорене на мръсни приказки по адрес на купища мъже, разкази за креватни подвизи.....и като я погледне човек сега чак да му се доплаче  Sick

# 1 099
След любовният сезон мислех, че светлината в тунела е от идващия влак. Обачеееее, този подбор ми върна надеждата, че все още има хляб в това шоО. Да живей!
Алилуя! От онези да си взимат парите, че за нищо не ставаха. Сега се надявам, че ще видим какво е шоО!

Нимой, че ако те прочете Миглена не съм сигурна дали ще може да го преживее
Като знам, че не може да диша през носа. Учи се де, ама още не се е научила както трябва

# 1 100
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Би било много по-интересно, но едва ли ще спретнат такъв номер на Фънкито... сигурно ще си тръгне на мига... голям лигльо е... Wink
Не се знае, казаха епична битка за територия, вероятно с всяка мисия ще се сменяват.  newsm78

Джинко сигурно си спутява в момента.   Grinning

# 1 101
  • София
Господарите подпукаха Динко. Сега се сещам....ББ дали са осигурили свински опашки за Динко  newsm78

# 1 102
Ма Божкеее тези хора при психиатър не ходят ли!

НЕкои са толкова зле, че и психиатър не би помогнал.
Освен да пробват при оня в Словения, дето според Шева единствен можел да помогне на Мегз.

# 1 103
  • Брюксел / София
Съквартирантите били “low cost” (по господарите)Simple Smile

# 1 104
  • тук, на мястото си
Продължавам да се хиля с господарите.

# 1 105
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Мариела Нордел: В Карлуково ще се радват да притежават екземпляра МЕГЪЗ!  Whistling

# 1 106
Грехота е в такъв сезон с тези участници да няма живо излъчване. Трябва да направим подписка!
Абсолютно. Искаме живо!

# 1 107
Какво ли правят сега ?
Сигурно са започнали конфронтациите .

# 1 108
  • Испания
Ма Божкеее тези хора при психиатър не ходят ли!

НЕкои са толкова зле, че и психиатър не би помогнал.
Освен да пробват при оня в Словения, дето според Шева единствен можел да помогне на Мегз.

Според мен при подобни пациенти медицината е безсилна.

# 1 109
  • в резерват
Мегито Каканашева сега ще  обикаля да търси пролука (капандура )да се промъкне вътре, ама тоо в тая навалица ще  я забележат чак  към третия-четвъртия ден

Общи условия

Активация на акаунт