Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 775
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 155
Добро утро.Каста е  Sick,нямам думи просто.
На Захажаева не и ли трябват субтитри  newsm78
Направо се чудя,дали ще мога да понеса толкова луд народ на едно място  #Crazy

# 1 156
 на мен ми харесва каста, миналата година имаше ли Ол Старс, че не помня?

# 1 157
  • гр. Шумен
на мен ми харесва каста, миналата година имаше ли Ол Старс, че не помня?
Нямаше. Те затова сега компенсират. Трябваше да кръстят сезона "ЛУдите на стадиона". Хвани единия, удари другия, третия сам ще падне. Joy
Обаче аутфита на Захажаева ми разби съня нощес. Мислех, че ще се бори за приза най-възрастен участник, а тя била само на 64 години. Тююю, язък!

# 1 158
  • густо майна Филибето
Хора, тази Захажаева голяма гротеска:), прилича ми на баба Шапокляк, да си беше взела и Лариска:)
Предния път беше с кучето си, което правеше доста бели по пода.

# 1 159
  • София
Гала дали тръпне в очакване Захажаева пак да и е на гости.  Mr. Green

# 1 160
 почва продължението при Гала

# 1 161
  • Испания
Предния път беше с кучето си, което правеше доста бели по пода.

Ндааааааа, Исай.

Скрит текст:

¡Perdón! Друга снимка беше.

Скрит текст:

# 1 162
Чудя се дали да гледам продължението при Гала , при новите попълнения , рязко загубих интерес към Мегзи, шеВзи  и сие.Joy

# 1 163
  • Испания
Чудя се дали да гледам продължението при Гала , при новите попълнения , рязко загубих интерес към Мегзи, шеВзи  и сие.Joy

Гледай, гледай! Джулиянка разочарована от Енджи. Сега разбрала, че лъгала за годините си, за номера на обувките си...

# 1 164
Аз ги гледам - да им кажа чао за последно Simple Smile

# 1 165
  • У дома
Добро утроо...е този път каста ми хареса. Тези сценаристи май ни четат😂😂😂и ЛуДа и Захажаева...харесаха ми определено.
Коцето мноого лигав, не порасна този човек, този образ реален ли е или е поза не разбирам.
Динко много насериозно се е взел, голяма звИздЪ от руска тИлИвИзия, снощи нещо се направи на интересен Джино като му каза, че се познават...
Линдарева беше "вързала кънките" явно още в хотела. Направо е грозно млада жена толкова пияна....те с Захажаева в един формат ли са били? Снощи Захажаева нещо и се заканваше😂😂😂
Фънки е психар и снощи май леееко се насочи към ЛуДа...ама тя не е Къци и ще има смях с тях. Дии дано не стане подлога на кукувицата😂...Джино 100000% вече съжалява..ама така е, като иска да е известИн и да го дават по тИлИвИзора😂😂😂😂Светлана и Дебора ще оспорват първото място-коя е по-по-най-куха лейка вътре и Зорка може да вземе участие като изтрезнее😂😂😂
Поздравлиния за сценариститье, сега само да пуснат и канал на живо и ще е супер и след месец да ги сюрпризарат-"Честито, вие сте големи звИзди и хората ви искат, удължаваме престоя ви с още 3месеца"😂😂😂😂
Предишния подбор беше ужасен....на фона на тези😉

# 1 166
# 1 167
# 1 168

smile3540 искам 24 часов канал ЪНКЪТsmile3540

# 1 169
На Джули устата вече е добила по-нормални размери и в момента ми харесва как изглежда  Peace
Ако я понамали още малко мисля, че ще е още по-красива

Общи условия

Активация на акаунт