Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 846
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 140
  • ГО
Честно казано не съм почитател на такъв тип зрелища. Натоварват ме хора, като Луна, Людмила, бабити като Динко, Фънки....
Направо Зорчито ми е фаворитка. Весела, повърхностна дори, не задълбава кой, какво казал - радва ме Simple Smile

# 1 141
  • somewhere near the sea
Всички до един ги е бил токът. Не се ли усещат защо са ги събрали. Как може доброволно да се подлагат на това?

Аз заспах накрая. Моля да ми кажете каква всъщност е мисията?

# 1 142
  • София
Общо взето едните ще живеят в мизерни условия, другите в лукс. Нищо повече не се знае, днес ще дадат разделянето. Коце и Фънки определиха кой къде отива.

# 1 143
Вие сте нереални! Имам 900 нови отговора за четене!

# 1 144
  • густо майна Филибето
Може ли с такъв каст само по час епизод!
Кирил не съм го гледала, неговия сезон ме натоварваше. Може би затова ми изглежда най-нормален. Той с какво  блести?

# 1 145
  • Сф
Хора, тази Захажаева голяма гротеска:), прилича ми на баба Шапокляк, да си беше взела и Лариска:)

# 1 146
https://nova.bg/bigbrother
страница на предаването

# 1 147
  • Bulgaria
Всички до един ги е бил токът. Не се ли усещат защо са ги събрали. Как може доброволно да се подлагат на това?

Аз заспах накрая. Моля да ми кажете каква всъщност е мисията?

Мисията ще я дадат довечера. Снощи дадоха само разпределението на групите -ще гледаме сеири от първите епизоди още  Laughing Laughing Laughing Laughing

Коцето-той ми е фаворит Да ,дразни ме ,че доста си пийва ,но е доста човечен ,има прекрасно семейство.Той ще е усмирителя в този психодиспансер  Laughing Laughing Laughing Ще стане приятел с всички
Фънки- Луна ще е новия Кацамун за него  Laughing Laughing Laughing
Захажаева- много чалната бабка  Laughing Laughing Laughing Laughing Може да е дразнител ,ама ще им казва всичко право куме в очи.
Луна- ще ме побърква тази жена  Grinning Grinning Grinning Дано Дий не бъде новия Джордажано за нея  Laughing Laughing
Светлана-не знам Гущеров какво и е харесал . Тя е едно Барби без покритие. Мария е доста по-високо ниво от нея.
Линдарева-ако я няма чашата с вино ,ще бъде много невзрачна  Laughing Laughing Laughing Захажаева ще я постави на мястото и  Laughing Laughing
Джино-сигурно вече съжалява ,че е влязъл ,няма да може да намери общи приказки с повечето  Laughing
Динко-голямата звезда стана и той  Laughing Laughing Laughing Сигурно са го взели ,защото бързо пали и ще има скандали
Дебора- от нея очаквам лафовете на сезона  Laughing
Дий- има голяма разлика между медийния образ и него самия. Гледах го във Фермата ,имаше желание да се включва в работата и беше много приятелски настроен . И тук ще е така.
Кирил- от вас разбрах ,че лъже за работата си . Той Джино ще го разобличи сигурно  Grinning
Нордел-добре ,че е тя ,да има кой да им готви  Grinning Не съм сигурна още дали ще е шеф Петров номер 2  Laughing

# 1 148
  • София
Само не мога да разбера толкова ли не можаха да намерят бял кон.

# 1 149
  • ГО
Само не мога да разбера толкова ли не можаха да намерят бял кон.
По-драматично с черен Kissing Face

# 1 150
Луна влезе в Къщата като конника без глава

# 1 151
Ооо, с кон тука НЬЕ! Още се смея като се сетя за снощния лайф. Луна незнам как ще издържи вътре, аз не виждам кой ще и върви по гъза като Джорджано. Ще има да я сиктердосват по ред.

# 1 152
  • Испания

Луна влезе в Къщата като конника без глава

Скрит текст:

# 1 153
  • Варна
А мантията на Луна, видяхте ли, клааааааас!

# 1 154
А мантията на Луна, видяхте ли, клааааааас!

Аз мисля, че е яко заредена с рокли в куфара от МегъЗа.

А Сашка е омела и на комшиите хладилника снощи, гледайки новата реколта да влиза.

Общи условия

Активация на акаунт