Big Brother - Most Wanted - 2017

• 214 628
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Reina, никой не може да ме дразни повече от Мегз. Поне лично мен. Луна ми е някак смешно луда, а оная с хилядите си претенции, с пробутването на гадната си китайска козметика, с нелепите си клипове от Г класата просто адски ме дразнеше. А най вече болните и амбиции. Избягвам такива хора, според мен нищо не трябва да е с цената на всичко в този живот. Това ми е най вече анти в нея.
Не знам, на мен претенциите на Луна са ми по-дразнещи. Не ми е смешна, а изключително натоварваща.  Laughing Докато Мегз можеше до известна степен да бъде оправдана с младостта си, при втората няма смекчаващи вината обстоятелства. А и Мегз от време на време показваше скромен разум, който при Луна липсва напълно.

# 1 291
  • София
Нямам звук и не можах да чуя промото,но физиономиите къртят Mr. Green

# 1 292
Абсолютно съм съгласна, че разум при Луна липсва. 😁 За мен Мегз беше изключително натоварваща. Разни хора, разни дразнители. Аз попринцип съм си перде в реалния живот и малко хора могат да ме дразнят крайно, игнорирам ги и готово. И Мегз можех да я игнорирам и да не гледам, ама пусто любопитство.😁

# 1 293
Единственото, което ми хареса от вчерашния епизод, бе че Динко подкрепи моето твърдение - Джино Е тираджия!
НЕ тук, разни фенки, да ми обясняват как завиждам на мулти милионния му бизнес, а-у...
обаче Джино изобщо не прилича на тираджия, много нежен ми идва. Но пък от друга страна прилича на тираджия-обича фолкпевици и сигурно си лепи снимки в кабината🙄

# 1 294
  • София /Абсурдистан
Джино е много свястно и възпитано момче, има кавалерски маниери, държи се с уважение към дамите. Обикновено фолк певиците са натокани мацки, изключваме труженичките сред тях, повечето мъже ги харесват.
Курволяка в къщата не го коментираме, то е ясно.
Психиатричният контингент е въпрос на време да се изпотрепят, довечера ще гледаме сеир.
Ушанката на Зашахажаева да не се пипа моля.

# 1 295
ОБЕДЕН БЮЛЕТИН от града на победителя Динко

Току що приключи курбана в центъра на Ямбул, даден в чест на първата изкарана вечер на Динко без инциденти. Докладван беше само един инцидент - в тоалетната. Но не бил Динко, а Коцко.

Община и кмет ликуват за достойното представяне до тук на видния си съгражданин. За всяко споменаване на Динковото име в нета, сираци получават по едно желязно левче, а пенсионерите - по един изкуствен зъб. Така Динко работи и за социалните и здравни дейности в региона.

До приключване на играта на ямболията в града е забранено носенето на зимни забрадки, ушанки, идиотки, вълнени диско ленти, диадеми и каски. Фризьори обират по-дълбочко мъжките прически, за да е кристално ясна разликата между талибана и ямболията.

От 17 часа децата от детските градини ще се съберат за снимка от високо. Те ще се подредят като букви и ще изпишат с телата си си "Спути се, майко Българийо! Избери Динку!"

# 1 296
Коцето е прав: "Тази година ще бъде голем цирк"  Mr. Green

# 1 297
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Абсолютно съм съгласна, че разум при Луна липсва. 😁 За мен Мегз беше изключително натоварваща. Разни хора, разни дразнители. Аз попринцип съм си перде в реалния живот и малко хора могат да ме дразнят крайно, игнорирам ги и готово. И Мегз можех да я игнорирам и да не гледам, ама пусто любопитство.😁
Така е - всеки се дразни от различни неща.  Peace Аз съм нервна и лесно се дразня и трудно издържам, но сега ще си дам зор само заради темата.  Blush

# 1 298
Мен никой не ме дразни,безразлична съм към Светлана  smile3502

Но съм сигурна,че бързо ще си имам фаворити! Hug Hug Hug

# 1 299
  • Сандански
Тази къща толкова хубава не е за тези пък и тези някои не си бяха направили труда да си пуснат миналия сезон да видят как ще им изглежда къщата това ми звучи истински тъпо да не ти е любопитно къде ще отидеш при положение, че може да си пуснеш миналия сезон...

# 1 300
Тази къща толкова хубава не е за тези пък и тези някои не си бяха направили труда да си пуснат миналия сезон да видят как ще им изглежда къщата това ми звучи истински тъпо да не ти е любопитно къде ще отидеш при положение, че може да си пуснеш миналия сезон...

... поне да им бяха сменили диваните... въргаля се там потния Петров и сега Луна там сяда... може ли такова нещо???

# 1 301
  • Варна

... поне да им бяха сменили диваните... въргаля се там потния Петров и сега Луна там сяда... може ли такова нещо???
Тя Енджи ще е позабърсала....да им е чистичко

# 1 302
  • София
/quote]
Тя Енджи ще е позабърсала....да им е чистичко
[/quote]
 Joy Joy

# 1 303
И аз чета тук, но съм длъжна да ви осведомя:
Била съм на Тасос!
Ай ся ми стъпете на малкия пръст! Joy

# 1 304